Bende dynamiclerde standart olduğunu biliyorum hatta yanıma gelen bir arkdaşım çok memun olduğunu felanda söylemişti kimine koyup kimine koymamışlar olmasın 3 satır gösterge gibi..
Bende dynamiclerde standart olduğunu biliyorum hatta yanıma gelen bir arkdaşım çok memun olduğunu felanda söylemişti kimine koyup kimine koymamışlar olmasın 3 satır gösterge gibi..
Gerçekten dikkatli bir kullanıcıymışsınız inanın söylemeseniz bundan bir çoğumuzun belki haberi olamaycaktı. Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ben fiatı ya da tofaş ı savunmuyorum ama bir çözüm üreteceklerini düşünmüyorum çünkü aynı katologtan ben de almıştım ve bende de yakıt tüketim değerleri Evo multijet için şehir içi 5.1 şehir dışı 3.3 ortalama ise 4.0 yazıyor görünce vay be dedim 4.0 yakıyor ortalamada şahane araç. (Sanırım basım hatası 4.5 olması gerekiyor)
Aynı sayfa altında bir de şöyle bir yazı var :
Bu broşürde yer alan bilgilerin tümü en son ürün bilgilerini içermektedir. Tofaş gerektiğinde teknik ve ticari nedenle bu broşürde belirtilmiş özellikler ve donanımlar üzerinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
İşte bu maddeden dolayı şikayetinizi dikkate almayabilirler.
teknik bilgilerde değişiklik yapabilir fakat donanım konusunda yapamaz, ben aracı alırken o buroşür üzerinden inceledim, satıcı eleman özelliğin olduğunu söyledi, buroşürde özelliğin olduğu yazıyor, kullanma kılavuzunda özelliğin olduğu yazıyor, sonra ben bunları değiştirebilirim diyor, yemezler tüketici hakları diye bir şey var, bütün bunlara rağmen bir işlem yapmazsa ben gerekeni yaparım. düşünün bir telefon alıyorsunuz telefonun buroşüründe resimli telefon defteri var diyor, siz telefonu aldığınızda bu özelliğin olmadığını görüyorsunuz, burada kim haklı, tabiki tüketici haklı.
Tabiki de haklısınız zaten dediğim gibi savunmuyorum karşı tarafı. Demek istediğim kendilerini haklı çıkarmak için yapmayacağı şey yok bunların maalesef. Yazılan bir özelliğin aracımda olmaması benim de hoşuma gitmiyor şu anda. 30 bin lira veriyoruz bu araçlara az para değil kolay kazanmıyoruz. Emsal olur hepimiz için fiattan bir karşılık alabilirsek
murat bey merhaba ben bir buçuk aydır arac bekliyorum hava kalite sistemi punto evo katologunda var aracı henüz teslim almadım bunu bayiye bildirmemin yararı olurmu?olup olmadıgını sormak istermi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri