valla fiat üst sınıf araç getirmemeye devam ederse son fiat aracım olucak![]()
valla fiat üst sınıf araç getirmemeye devam ederse son fiat aracım olucak![]()
Vallahi haklısın Orhan, Tofaş satış politikasını iyiden iyiye mahvetti. Şimdi de metalik boya ücretli oldu. Diğer markalardan hiçbir farkı kalmadı. Emotion, Sport gibi en lüks modellerini getiriyorlardı, az satıyor diye onu da kaldırdılar. Rekabetten iyice uzaklaştılar, giydiği gömlek büyük geldi Tofaş'ın üzerine. Türkiye'ye ayın 20'sinde dönüyorum, bakalım Emotion 1.3 95 bg ya da sport punto evo için baskı yapacağım, ya da bravo emotion için. Özel sipariş ya da paramızla rezil olacakmıyız merak ediyorum.
Bu arada senden şu ses sistemini almanın vakti geldi artık)))))
Evo Kit paketi sanki eksik gibi. yan ve perde hava yastıkları yazılmamış. Bu durumda Evo Kit paketi ucuza değil pahalıya geliyor. Ayrıca dualogic viteslerde hi-fi ses sistemi gelmiyor yazıyor, ona rağmen aynı ücreti gösteriyor, o da tam bir skandal.eğer diğer opsiyonlar kaldırıldıysa Evo Kit tam bi hayal kırıklığı. 2100 TL
Bu arada İtalyan broşüründe yazıyor, Italya'dan e-posta da aldım, dualogiclere hi-fi ses sistemi oluyor, bizim Tofaş bir kere yanlış anlamış, inat ediyor olmuyor diye.
Konu PredatoR tarafından (14/01/2011 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri