Alıntı yklklc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar malum bu benzinli puntolar su içiyor gibi yakıyor resmen ve insanın ocağına incir ağacı dikiyorlar ben müşteri hizmetlerini LPG için birkaç kez aramıştım ancak ilk aramamda dışarda taktırabileceğimi SADECE olası bir LPG den kaynaklı arızanın garanti kapsamında olmayacağını belirtmişlerdi bende daha sonra bir yetkili servisin bize böyle bilgi vermiyorlar siz en iyisi YAZILI belge isteyin demesi üzerine yazılı belge talebinde bulundum veremeyeceklerini söylediler ve ilk dediklerinin de arkasında durmadılar dün mail atmıştım kesin bilgi için bugün arayıp DIŞARDA LPG TAKTIRILIRSA ARAÇ GARANTİ DIŞI KALACAK DEDİLER.

SİZLERLE PAYLAŞMAK istedim bu durumu lpg taktıracaklar tekrar düşünsünler çünkü bu konuda fiat çok tutarsız bence fiat müşteri hizmetlerini hepimiz bu konuda sıkıştıralım bu ne biçim bir saçmalık doblusuna linea sına vs izin var punto ya yok.

Ya Arkadaşlar Ne Kadar Tedirgin Davranıyorsunuz Allah Aşkına. Taktır Arkadaşım Lpg ni Ama Kaliteli Bilinen Bir marka Tercih Et Gidip Abidik Gubidik Bir Marka Taktırma. Adamlar Zaten Sana Her Türlü Garantiyi Veriyorlar. Servise Ne Sorarsan Sor Garanti Dışıdır. Bunlara Hiç Ağız Eğme Garanti Felan Dışı Kalmazsın Onlara Kalsa Arabana Şurdan Yakıt Almazsan Garanti Dışı Kalır Diyecekler. Artık Hak Var Hukuk Var Sen LPG Ni Taktır Lpgden Kaynaklanan Bir Sıkıntı Olursa Zaten LPG Firması Çözüyor Sorununu. Ha Onun Haricinde Aracında Bir Sıkıntı Olduğu Zaman Zaten Garantin Devam Ediyor. LPG den Kaynaklanmayan Hertürlü Sıkıntıyı Paşa Paşa Yapmak Zorundalar. Bu Kadar Panik Olmayın. Herşeyide Sormayın Bunlara Fiatta Çalışıpta Aracına Tüp Takılmış Bir Sürü Arkadaşım Var. Bıraksınlar Bu İşleri.