18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: navigasyon hk

ŞAFAK AKBIYIK
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. akbiyik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DF 7508
    Edilen teşekkür: 151

Araştırma İnceleme navigasyon hk

Arkadaşlar taşıt vergisi word le 5 taksit odedim bu yuzden kampanya olarak navking.com dan %30 indirimli alacam sizce araba için (video,mp3 özellikleri falan istemiyorum,tv olabılır) kaliteli ce ucuz navking modeli biliyormusunuz alan var mı

Ayrıca cama değilde ön torpidoya takmak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Ön torpidoya takılamaz sanırım. Denemiştim arkadaşımınkini.

Ben Navking maxi tv yi yerinde incelemiştim. oldukça başarılı. TV si de var. Ama TV hareket halinde düzgün çekmeyecektir. Öte yandan alt yazılı avi oynatan tek oynatıcı navkingler diye biliyorum. 5 inç ekran oldukça iyiydir. Navigasyonu da hızlı idi.

ben tavsiye ederim. Hatta alıcam sanırım.

adem tahiroğlu
    muhabbet üye ademtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1228

sizin söylediğinizin fiyatını bilmiyorum
    ama ben gittigidiyor.com'dan 140 tl civarı bişey aldım ve çok memnunum süper bir şey
    4.3" DOKUNMATİK GPS MP3/MP4 - FM TRANSMİTER GittiGidiyor.com'da #31923619

ŞAFAK AKBIYIK
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. akbiyik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DF 7508

Alıntı nerhal61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ön torpidoya takılamaz sanırım. Denemiştim arkadaşımınkini.

Ben Navking maxi tv yi yerinde incelemiştim. oldukça başarılı. TV si de var. Ama TV hareket halinde düzgün çekmeyecektir. Öte yandan alt yazılı avi oynatan tek oynatıcı navkingler diye biliyorum. 5 inç ekran oldukça iyiydir. Navigasyonu da hızlı idi.

ben tavsiye ederim. Hatta alıcam sanırım.
    Belki torpido için vardır dıye dusunmuştum o zaman sadece navigasyon için alacam yani harita tv,mp3 gibi filan hiç bir ozelliği olmayan cihazı alacam hangi model acaba biliyormusunuz bir suru var hangi ucuz hangi benim istediğim gibi anlamadım

Yardımınız teşekkurler

Halit BEBEK
    nerhal61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    BIZEHERYERTRABZON
    Edilen teşekkür: 257

Alıntı akbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki torpido için vardır dıye dusunmuştum o zaman sadece navigasyon için alacam yani harita tv,mp3 gibi filan hiç bir ozelliği olmayan cihazı alacam hangi model acaba biliyormusunuz bir suru var hangi ucuz hangi benim istediğim gibi anlamadım

Yardımınız teşekkurler
    www.hepsiburada.com da birçok ürün var. Ekran büyüklüğü çok önemli olmaz. Tavsiyelerim

Hepsiburada.com : Piranha Raptor 4.3 İnç Navigasyon Cihazı ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme ) | Oto Aksesuar

Hepsiburada.com : Piranha Patriot 4.3 inç GPS Navigasyon Sistemi ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme ) | Oto Aksesuar

Mustafa Özkan
    Moosty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    26 TZ 691
    Edilen teşekkür: 361

Navking cihaz olarak kaliteli, ben memnunum. Ama üzerindeki Route66 programı ve haritası çok yetersiz. Üzerine IGO8 yükledim öyle kullanıyorum.

Bu cihazların hepsi de Çinde yapılıyor. Adem Abinin aldığı gibi bir cihazda iyi iş görür, özellikleri de fiyatı da uygun.

Dış kasasının görünümü IPhone gibi olan GPS lerin plastik kalitesi iyi, onun haricindekilerde bazen plastik aksamı yetersiz olabiliyor.

Gitti gidiyor daki GPS lere bakın, kafanızda bir fiyat şekillensin. Eğer aynı özelliğe sahip Navking GPS i yakın fiyatlarla alabiliyorsanız Navking alın, hafıza kartının yedeğini alıp IGO8 yükleyin.

En azından iki yıl garantisi olur, donanımda problem durumunda 'Siz bunun programını değiştirmişsiniz bık bık' türü yorumlara karşılık da hafıza kartına orijinal programı kopyalar öyle verirsiniz tamire. Ama Navking sağlam, neredeyse iki yıldır kullanıyorum problem yaşamadım.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

bende işimi görecek bir navigasyon arıyorum ama anlamadığım bir konu sizce 160 170 liralık birşey iş görür mü...

can yagan
    delkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 5

Arkadaşlar içinde başarsoft haritası olmayan ürün almayın harita konusunda çok sıkıntı çekersiniz başarsoft google türkiye resmi harita sağlayıcısı. ve şuan piyasada satılan her 10 cihazdan 8'i başarsoft haritası kullanır.
    Piranha: Navitech: Garmin: Goldmaster: Aselsan:Next:FlyAudio:Necvox:Atlanta:CycloneKamosonic:Vendeka:

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Bende kullanıyorum ve arastırmadan aldığım için cok pişmanım. Kesinlikle güvenilir bir marka tercih edin sinyal alımı hızlı olsun sizi yanıltmasın güncel olsun şarj konusunda sıkıntı yaratmasın.Ucuz olduğu için her markaya kapılıp benim gibi pişman olmayın diğer özellikleri 2. plana atın bence
    Konu GünahsizSeytan tarafından (11/01/2011 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir.

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

bende navking kullanıyorum ama ben böyle vasat bi harita görmedim.. Güncellememe rağmen Gerçekten çok yetersiz.. başka harita yükleyen arkadaşlar var fakat ben yükleyemedim.. bu arada bendeki mini s350
    BY Turbo SPORT 150 HP

can yagan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Konu

Bu tip cihazlar için sonradan harita yuklenmesi malesef mümüm değil (yasal değil) ancak üzerinde olan yazılımı kullanabilirsiniz bu yuzden cihaz alımında önceki mesajımda belirttiğim gibi harita unsurunu düşünerek alın haritanız yoksa bu cihazlar isterse sizin için internete girsin ne faydası varki

adem tahiroğlu
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Alıntı delkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tip cihazlar için sonradan harita yuklenmesi malesef mümüm değil (yasal değil) ancak üzerinde olan yazılımı kullanabilirsiniz bu yuzden cihaz alımında önceki mesajımda belirttiğim gibi harita unsurunu düşünerek alın haritanız yoksa bu cihazlar isterse sizin için internete girsin ne faydası varki
    yüklemesini bildinmi hepsine yüklenir
    benim cihaz çin işi markası bile yok son güncel haritayı yükledim kullanıyorum!

can yagan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Alıntı ademtahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüklemesini bildinmi hepsine yüklenir
    benim cihaz çin işi markası bile yok son güncel haritayı yükledim kullanıyorum!

adem arkadaşım teknik olarak bir sorun yok zaten yasal olarak ojinal olmayan yazılım kullanmış ve bu haritayı üreten %100 türk sermayesi olan bir şirketin emeğine saygısızlık etmiş oluyoruz..

adem tahiroğlu
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

Alıntı delkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adem arkadaşım teknik olarak bir sorun yok zaten yasal olarak ojinal olmayan yazılım kullanmış ve bu haritayı üreten %100 türk sermayesi olan bir şirketin emeğine saygısızlık etmiş oluyoruz..
    siz herhalde hiç mp3 video film indirmiyorsunuz internetten?

ZAFER MURAT KOÇOĞLU
    Fiorino Combi Multijet zafer murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 58

Navigasyon cihazı alırken harita yazılımının BAŞARSOFT olmasına dikkat edin senede 3-4 güncellemesi vardır Türkiyedeki yolları poileri en yakından takip ederler istanbulda şuanda 3D binaları haritaları mevcuttur.Ve marka konusunda olarak Next tercih etmenizi öneririm.
    FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)

ŞAFAK AKBIYIK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DF 7508

Alıntı zafer murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Navigasyon cihazı alırken harita yazılımının BAŞARSOFT olmasına dikkat edin senede 3-4 güncellemesi vardır Türkiyedeki yolları poileri en yakından takip ederler istanbulda şuanda 3D binaları haritaları mevcuttur.Ve marka konusunda olarak Next tercih etmenizi öneririm.
    Peki araba için ön torpido için olan modeli varmı ismini yazarmısınız modelin.

Ayrıca arabadan şarj edebilirmiyim

murat Öztürk
    bbya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    34 BMK 08
    Edilen teşekkür: 33

Pert olan punto evom için aldığım orjinal tom tom navigasyonumu isteyen olursa satabilirim.Medos otomotıvden alınmıştır.Bütün aksesuarları ve garantisi mevcuttur.Aracım pert oldu ama navigasyonum ilk günki gibidir.İlgilenenler mesaj atarsa yardımcı olabilirim.

can yagan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Haber Bilgilendirme

Alıntı akbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki araba için ön torpido için olan modeli varmı ismini yazarmısınız modelin.

Ayrıca arabadan şarj edebilirmiyim

cyclone ve navitech ürünlerine bakabilirsiniz her ikisininde doubledin modelleri mevcut