stop lambası şanssızlık tamamen ve o ses depo doluyken geliyorsa o sese alışın...
Merhabalar siteye yeni üye oldum bugünde Punto Evo sahibi oldum. Oldum olmasına ama aracı aldık gözümüzden kaçmış arka stop lambasının ucunda ufak bir çatlak varmış geri hemen aldığım yere döndüm değiştireceklerini söylediler. Ayrıca yolda 10-15 km gidince arka frenlerden garip bir ses geliyor,sanki bagajda bir şey var çarpıp duruyormuş gibi açıkcası biraz midem bulandı ne gibi bir şey yapmalıyım. Aradığımda gel abi hallederiz dedi ki halledecekler. Ancak sıfır araba alıyorum arka stopu değişecek vs.
Görüşlerinizi bekliyorum.
stop lambası şanssızlık tamamen ve o ses depo doluyken geliyorsa o sese alışın...
Depo doluyduda depodan ses gelir mi böyle ?
depoda dalgakıran olmadığı için sanırım bu şekilde ses yapıyor doluyken depo yarının altına düşünce kesilir o ses...
Yok böyle bir şey , o kadar da baktım ofrumlara sorunşlara filan hiç gözüme çarpmadı aratınca gördüm.
Aracın hayırlı olsun,
stop lambası kafaya takılacak bir problem değil,yeter ki kaportada problem olmasın.
Aracın şuan piyasadaki en iyi dizel motora sahip araçların başında geliyor.keyfini çıkar.ufak tefek problemler hallolur.
ben de bugün teslim aldım ama iş yoğunluğundan bayinin garajında bıraktım, inş sorun yoktur çok kontrol etme imkanım da olmadı.
Hayırlı olsun aracın![]()
Konu Engin_T tarafından (11/01/2011 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler iyi niyetler için, ya işte insanın canı sıkılıyor. Ben aracı plakasız ve yıkanmadan aldım. Adam gelin tamam dedi bir gittik tam kapıdayken aradı abi arabanın kilidi daha açılmadı bilmem ne. Aracı ayırın dediğimde 100 kere aradılar ondna sonra arama yok biz peşine düştük.
. Şu işlemleri bir halledeyim bayi ile ilgili notlarımıda yazacağım buraya biz yandık eller yanmasın.
Yıkanmayışı benim acelemden ancak plaka var deyip getirten arkadaşı tebrik ediyorum![]()
Konu DooMAnfess tarafından (11/01/2011 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: .
Onun çok iyi farkındayım ama tarihsel olarak acayip sallama var .adamı heveslendiriyorlar abi haftaya hazır . Aryorsan bugün çıkmazsa yarın çıkar bilmem ne
. Ondna dolayı söylüyorum ankarada nerdeyse 2 haftada plaka grubu değişti .
hayırlı olsun..
olur böyle şeyler alışırsınız zamanla eski üyeler hiç demezler depodan ses geliyor diye çünkü alıştık kıyılara dalga vuruyor gibi geliyor![]()
göstergeye hiç bakmıyorum,depodan gelen ses kesilince direk benzinciye gidiyorum !
hyırlı olsun araban,stp lmbasının ziyanı yok evolarda depo doluyken ses gliyor normal bişey..
TSİ Jetta.
hayırlı olsun...
Bu arabayı fiat öylesine yapmış bir arabanın kalorifer borusu,direksiyonu hadi bunları geçtim deposu doluyken içinden ses gelirmi ya bildiğin orkestra paraları çöpe attık![]()
@ademtahir @levan34 @izoci ah bunları önce bilseydik. Teşekkürler bu arada
ankara da hangi bayiden aldınız aracı...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri