ehliyet fazla uğraştırmıyor öğrenciyken bende kaybetmiştim. ama ruhsat biraz uğraştırabilir. bulamazsanız zaman kaybetmeden işlemlere başlayın bence.
Arkadaşlar ehliyetimi ve ruhsatımı kaybettim gittiğim yerlere sordum bir kaçından yanıt bekliyorum bulamazsam ne olacak bilgisi olan varmı ilk defa başıma böyle bir olay geliyor.
ehliyet fazla uğraştırmıyor öğrenciyken bende kaybetmiştim. ama ruhsat biraz uğraştırabilir. bulamazsanız zaman kaybetmeden işlemlere başlayın bence.
Gazeteye kayıp ilanı ver gidip yenilerini çıkarttır çok korkulacak bişi değil fakat ilanı çıkan gazeteleri asla kaybetme bir kaç tane al dursun ..
Sağolun arkadaşlar bugün akşama kadar ararım olmadı yarın işlemlere başlarım.Peki maliyeti ne kadar olur acaba bilginiz varmı.
emniyete gidip tutanak tutturmayı sakın unutma....
yerel gazetelere ilan vermen gerekiyor. 7 gün yayınlanması lazım diye biliyorum...
ialan parası, ruhsat ve ehliyet parası 250 lirayı geçer herhalde..
geçmiş olsun..
1. gazete ilanı
2. maliyeye dilekçe
3. emniyete dilekçe
yeniden çıkarmak içinde eser'in dediği rakamlarda olur
ama bu işlemleri yapmazsanız ileri bir tarihte şirket sahibi bir kaç kredi kartın gsm hatların olabilir yüklü borçların olur yıllarca mahkemelerde sürünürsün
4 yıldır bir arkadaşım uğraşmakta evini adresini herşeyini değiştirmek zorunda kaldı
Çok geçmiş olsun
ismail bunlar malesef ülkemizin gerçekleri hemen kurtulup çıkamıyorsun
arkadaşım 4 yıl önce kimliğini kaybetmiş hiç bir yere bildirmemiş yenisinde çıkarmamış ehliyetini kullanıyormuş avea bayine gitmiş faturalı hat almak için işlemleri yaptırmış hattınız akşama açılır demişer ertesi güne kadar açılmayınca avea bayine tekrar gitmiş neden açılmadı diye şu an hacizlik hatlarınız var 2 adet 3000 tl civarında borcunuz olduğu için hattınız açılmayacak demişler ve araştırma içine girmiş 2 bankada kredi kartı çıkmış toplamda 10000 tl civarında bir borç savcılığa şikayet dava bilmem ne derken 4. yıl oldu hala uğraşıyor bu arada bankalar ihtiyati haciz kararı almışlar her yerde arkadaşı arıyorlar bulsalar evini toplayıp gidecek..
daha bu mahkeme bitecek diyeceklerki bu imzalar bu adama ait değil borçlardan kurtulacakta ooooo ölme eşeğim ölme yaz gelince yeşil yeşil yonca yedireceğim
resmi gazeteye ilan ver ve o gazeteyi ruhsat işlemleri sırasında göster sonrası hallolur zaten. Tekrardan geçmiş olsun..
inş. bulunur ehliyet srn yaratmaz
TSİ Jetta.
umarım bir sorun olmadan halledersin...
ehlşiyet çıkarman 1 saat sürmüyo ilana falan da gerek yok emniyete gitmen gerek yanında kimliğini ve 65 tl bulundurman gerekiyor ama ruhsat işlemlerini ben de bilmiyorum :=(
O değilde insan hayatını mahvetmenin bu kadar kolay olduğu ülkede sigara alırken bile nüfus cüzdanı fotokopisi isteyecekler nerdeyse.Fotokopi bile tehlikeli bu kötü niyetli ..refsizlerin eline geçtiğinde.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Bunlara hiç gerek yok gazete falan eskidendi Yarın doğru bulunduğun ilin yada ilçenin Trafik tescil Büro Amirliğine git yoğunluğa göre ehliyetin 1 max 2 günde ruhsatın 2-3 günde elinde bu arada mıntıka karakolu genelde böyle işlere kayıp eşya tutanağı tutmaz seni trafik tescile yollar gidip vakit kaybetme. (ehliyet 64 tl ruhsat 110 tl dir bazen ile göre küçük farklılıklar olabilir)
Emniyet işi yokuşa sürer. Çaldırdım diye ısrar edersen ancak o zaman tutanak tutar. Diyebilirsiniz ki yalan mı söyleyim. Evet söyleyin ilerde neler olabileceğini düşünerek. Kayıplarda tutulması gereken tutanağı malesef tutmuyorlar.
karakollarda iş yoğunluğu çok fazladır ve genelde bu tür kayıp eşya tutanakları isteyen kişiler tarafından farklı maksatlarla tutulması istenilebilir ve yenisini aldığınız an eski hükmünü yitirdiğinden tutulmak istenmez.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri