Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hazırda olan ve 24 saat içinde gelmesi gereken bi araç ortada yoksa,o bayinin servis bölümüne inip aracınızın orada olup olmadığına bakın,çok önceleri Fiat dan bir araç almıştık,orada duran aracı birtürlü teslim etmemişlerdi,en sonunda serviste sol 2 kapısını çekiçlerlerken yakalamıştık,aynı model ve renkte başka bir aracın sol 2 kapısını kendi aracımıza taktırarak teslim almayı kabul ettik.
Diğer araba kime gitti Allah bilir...

Bu gidişle zaten almaya ben sanayideki ustalarımla gideceğim, eğer bir problem varsada direk avukatımla 2. ziyareti yapacağım sanırım... Bu söylediğinizi daha öncede birileri söyledi bana ama yediremedim artık bu kadarınıda, o yüzden cidden diken üstündeyim yani...

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakan Boşver Gelmesin Gelincede Yok Bagaj Lambası Yok Yok Torpido Aydınlatması Yok Yok Yolcu Tutamakları Yok Yok Direksiyondaki Tuşların Işıkları Yanmıyor Diye Yakınıcan Nasıl Olsa. İyisimi Gelmesin Sende Git İstemiyorum Ben Vereceğeniz Arabayıda Sizide Sizin Gibi Bayiide De Sana İyi Bir İkinci el Alalım
Aslında amacım focus dizel almaktı ama işte, eniştenin arkadaşları birmotta çalışıyordu filan kolaylık sağlarlardı derken aracı almaya karar verdik, zaten bir sıkıntı varsa da o an almaktan vazgeçerim. Verdiğim paraya 5-10 daha koyar e46 BMW ye binerim en azından başım ağrımaz

Alıntı Murat 1979 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle şunu belirteyim siz ellerindeki aracı değil o bayiye gelmesi planlanan bir aracı almışsınız ve aracınızın ne zaman geleceği tofaşın bileceği iş çünkü aynı durumu bende yaşadım araç italyadan 15 gün içinde imal edilip yollandı 23 aralıkta tofaş stoğundaydı ve bayiye fatura edilmişti aracı 5 ocakta teslim aldım fiat müşteri hizmetleride sene sonu sevkiyat sıkışık düzelteceğiz diyordu sabır dilemekten başka ne gelir elden...
Umarım bir sorun yokturda hallederiz durumu... Sağolun destek için.

Bazen Fiat mı aldık dertmi aldık bilemiyorum...