Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
58 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Bayanların Araba Kullanma Tarzları :)

cuneyt gün
    perdoono - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı cesur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuçta arabanın parçaları kadın yada erkeklere göre yapılmamış mesela debriyaj mesela fren yada gaz erkekte bayanda aynı işlemi yapmak zorunda güç kuvvet vs alakası yok tamamen psikolojik
    konvoy olayına gelince deeeee bi örnek :ben biraz acemiyim ama sıfır evo aldım daha ilk gün de çizdim o ayrı mesele ama yılmadım 2.gün yanımda kimse yokken aracımı otoparktan aldım tektek ne yapacağımı tekrarlayarak hepsini yaptım. parktan çıktım. ters yolmu düz yolmu bilmiyorum tabi. neyse dedim girdim biyerden kafa ma göre bi baktım önden bi araba eyvah dedim elim ayağım dolaştı önce bildiğim bütün dualar sonra geri vitese taktım. aldım tabi bi sağa bi sola zikzak. dedim düzlesene . ve de yaptım. doğru yola girdim park ettim. tanıdık irini aradımgelde kurtar beni diye o gelen kadar arkada tam 20 araç birikti korna çalıyolar . bende içimden geber gebeer diyorum ama suç bende tabi.
    bide bir rica erkek sürücü arkadaşlardan ya nolur zaten heyecandan ölmüş olan bir sürücüyü kornayla hep korkutmayın azcık sabır yaa ölmezsniz
    sizi tebrik ediyorum.açık açık acemi oldunuzu ve büyük cesaretle ilk gün arabanı çizdiğinizide söylemeniz takdire şayen bi davranış.daha önce ki paylaşımda servis konusunda konuşmuştuk.günümüzdeki erkek şoförlerinde bayanlar konusunda biraz sabırsız olduklarıda doğru.bu konuda size katılıyorum.zaten her hallerınden o hale düşümüş bayanlarıda anlamak ve birazda sabırlı olmak lazım.

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

Alıntı sundown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazende öyle canavar gibi araç kullanan bayanlara rastlıyorum ki kıskanmamak elde olmuyor, arkasından yetişemiyorum bile. Böyle oluncada erkeklik gururum inciniyor

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

İstanbul yolunda kafasını cama yapıstırmıs 50 km gıdenı gordüm hepsı dogrudur yazılanların eksıgı bıle var
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Soner Aktaş
    koyublack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    33 BEY 14
    Edilen teşekkür: 123

bursada panel van araç kullanırken bir eli telefonda bir eli saçında olanı gördüm ama genelde bayanların sürdüğü arabalara fazla yaklaşmamayı tercih ederim ve kesinlikle selektör ve kornayı kullanmam. hatta bir keresinde önümdeki bir bayan sürücü yüzünden düz yolda 1. vitese kadar düştüm ne zaman sağ tarafa döndü o zaman rahatladım
    Mekân Mersin, memleket Bolu...

elif demirbaş
    epistaksis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

sanırım ben bir süre tam anlatıldığı gibi klasik(!) bir bayan sürücü olacam.20 günlük ehliyetle ancak o kadar ama gelişebileceğime inanıyorum ))

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

Alıntı epistaksis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım ben bir süre tam anlatıldığı gibi klasik(!) bir bayan sürücü olacam.20 günlük ehliyetle ancak o kadar ama gelişebileceğime inanıyorum ))
    tabiki neden olmasın arkadasların da dediği gibi arabayı kendinden bi parca gibi görüp benimseyince canavar gibi olmak an meselesi inşallah siz de en kısa zamanda istediğiniz gibi olursunuz

murat akbaş
    muratx41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 123

Alıntı koyublack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bursada panel van araç kullanırken bir eli telefonda bir eli saçında olanı gördüm ama genelde bayanların sürdüğü arabalara fazla yaklaşmamayı tercih ederim ve kesinlikle selektör ve kornayı kullanmam. hatta bir keresinde önümdeki bir bayan sürücü yüzünden düz yolda 1. vitese kadar düştüm ne zaman sağ tarafa döndü o zaman rahatladım
    aynen öyle kararsızlar her an herseyi yapabilirler

Fatih Şen
    EVOCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 ED 9677
    Edilen teşekkür: 39

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim; Söylediğine katılmıyorum ve söyleyiş tarzınada şiddetle karşı çıkıyorum... IQ olayına girersen erkek ve bayanlarda yapılan araştırmada bayanların IQ sunun erkeklere nazaran daha yüksek olduğu kanıtlanmıştır...Araştır istersen... Araba kullanmak sonuçta merak ilgi alaka ve beceri işidir... Araba kullanmayı bir türlü beceremiyen erkek arkadaşlarımızda var etrafta... Paylaşılan garip davranışlar genelde acami yada aynı anlama gelicek ama yeni aaç kullanmaya başlıyan bayanlarda görülür... Esasında bayanlar gayet güzel kullanıyorlarda bizim erkek magandalar onları yollarda korkutmasalar bu duruma düşmezler...
    Bu Cümleyede Ben Katılmıyorum Arkadaşım.. Binde 862 Oranında Daha Fazla Beyin Kullanımı Erkeklerde Kanıtlanmıştır..

Verilen Fazlalıgı Kullanamıyan Tiplerin Olması Bu Gerçeği Değiştirmiyo..

Erkeklerin Cocukluk Yıllarından İtibaren Arabaya Olan Merakı Arac Surusu Konusunda One Cıkmamızın Yegane Sebebıdır Diye Dusunuyorum.. Kımse Bir Bayan Gibi Cocuk Yetiştiremez Kimse Bir Erkek Kadar Sıkı Arac Kullanamaz..

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Güzel bir paylaşım ama üzerime alınmıyorum

Araba kullanmanın cinsiyetle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ne ekstra IQ ne de ekstra güc gerektiren bir durum . Katedilen km'lerle doğrudan alakalı. Ne kadar çok trafikte vakit geçiriyorsanız o kadar çok bilgi ve beceri gelişiyor. Trafiğe ilk çıktığım zamanla şu an arasında dağlar kadar fark var Evet kötü kullanan bayan sürücüler var ama kötü kullanan erkekler de var Dediğim gibi tecrübe ile doğru orantılı bence..
    Konu Misafir tarafından (18/01/2011 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.

adem tahiroğlu
    muhabbet üye ademtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1228

olayın aslı şudur arkadaşlar bayanlar arabalarla büyümüyor bebek oynayarak büyürler ütü yapmayı bulaşık yıkamayı çamaşır yıkamayı öğrenerek büyürler ama erkekler daha 6 aylık bebek iken araba ile tanışırlar
    ben 13 yaşımda araba kullanmaya başladım koltuğa yastık koyardım yanımda abim olurdu şöyle yapacaksın böyle gideceksin diye sürekli bir şeyler söylerdi arabamız evin önünde dururdu babamın iş yeri yakın olduğu için götürmezdi arabayı
    okuldan geldimmi kimseden habersiz arabayı çalıştırıp mahallede tur atardım hemen eve geri getirir park ederdim
    15 yıldır aracım var ve her yere araba ile giderim genel olarakta erkeklerin araba ile hayatları böyledir şimdi sorarım size kadınmı daha iyi araba kullanacak yoksa bizmi?

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Alıntı ademtahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olayın aslı şudur arkadaşlar bayanlar arabalarla büyümüyor bebek oynayarak büyürler ütü yapmayı bulaşık yıkamayı çamaşır yıkamayı öğrenerek büyürler ama erkekler daha 6 aylık bebek iken araba ile tanışırlar
    ben 13 yaşımda araba kullanmaya başladım koltuğa yastık koyardım yanımda abim olurdu şöyle yapacaksın böyle gideceksin diye sürekli bir şeyler söylerdi arabamız evin önünde dururdu babamın iş yeri yakın olduğu için götürmezdi arabayı
    okuldan geldimmi kimseden habersiz arabayı çalıştırıp mahallede tur atardım hemen eve geri getirir park ederdim
    15 yıldır aracım var ve her yere araba ile giderim genel olarakta erkeklerin araba ile hayatları böyledir şimdi sorarım size kadınmı daha iyi araba kullanacak yoksa bizmi?
    Kadını erkeği yok işte...tecrübeeeeeeee

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

tecrübe çok önemli ama sanki erkeklerin genlerinde var. ademin verdigi örnek çok dogru ben kızıma oyuncak arabayla oynama demedim. oglumada oyna demedim ama daha bebekliklerinden oglan arabayı seçti. araba anahtarı direksiyon gibi araba parçalarıyla oynamayı seviyor. tabiki tecrübe ile bir bayan profesyonel sürücü olabilir. ama istisnalar kaideyi bozmaz...

Güney ...
    evo_dynmc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 31

bu bence de biraz genler, biraz ilgi merak ve yetişme tarzıyla alakalı. bayanlar sonuçta barby bebeklerle büyürken erkekler uzaktan kumandalı araçları kullanarak büyüyorlar. erkekler araçlarını canları gibi görürken bayanların geneli sadece araç olarak görüyorlar. bunun sonucunda da bayanların daha iyi araç kullanamaması gayet normal tabi trafikte bazı tuhaf davranışları dışında. yalnız hakkını vermemiz gereken bayanlar da görüyorum, 14+1 kişilik servis araçlarını kullananımı dersin, ben sol şeritte giderken sağdan desoto fargo kamyonetle beni geçen mi dersin

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Fatih Şen
    EVOCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 ED 9677
    Edilen teşekkür: 39

Çok İyi Araba Kullandığımı İfade Ederken Direksiyon Hocamın Bir Bayan Olduğunu Gururla Belirtirim D:

Trafikte Sol Şeritte Giderken ''İşte Sağım Boş Geçsene Bea'' Diyen Bayanlardan Olmadığına Eminim Hocamın Kulakları Cınlasın D:

Tüm Yorumlar Erkeklerin Bayanlardan Daha Cok Araba Merakı ve Yaptıkları Km iLe Doğru Orantılı Olduğu Yonunde.. o Yuzden ''Haydi Kızlar Trafiğe Kampanyası'' İle Bayan Şoför Arkadaşları Teşvik Etmek İçin Kampanya Yapalım Sorun Çözülsün.. D:

Sercan Türköz
    bravo_sercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Edilen teşekkür: 549

Çürük elmalar illaki olucaktırda çogunlugumu çürür bu elmaların arkadaş

Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)

Kemal Aktan
    Kemairon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

Erkeklerin araba sürme konusunda kadınlardan daha iyi olmalarının tek sebebi bu işe küçük yaşlardan beri merak salmasıdır. Babasının arabasını kaçıran erkek çocukları çok gördük sonuçta. Ama bir kız çocuğunun çıkıp da araba kaçırdığını ya da araba sürmeye hevesli olduğunu ne gördüm ne de duydum... Bu iş kesinlikle yetenek işi değil sadece ilgi ve tecrübe meselesi. Bu noktada erkekle kadının birbirlerinden çok farklı olduğunu savunan araştırmalara/düşüncelere kesinlikle katılmıyorum. Tabi bir de şöyle bir şey var çocukluğunda bisiklete binmiş kişiler (hala kullanıyorum) arabaya geçince fazla sıkıntı çekmiyorlar.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tamer İNSEL
    PROTOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 102

Bir araştırmanın sonuçlarını okumuştum ama nerede? Park esnasında derinlik, mesafe ve açı hesaplaması yapılırken kullanılan beynin ilgili bölümü, kadınlarda daha küçükmüş. Konuşma ile ilgili bölüm ise daha büyükmüş. Bununda bi parça etkisi olsa gerek.

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Bence bazı hemcinslerim gurur yapıyorlar... Biz daha iyi kullanıyoruz diye ama alakası yok ve Gülay Hanım'a canı gönülden katılıyorum... Arabayı iyi kullanmak tecrübe işidir... İstanbul'da bir bayan arkadaşım ikamet ediyor ve istanbula gittiğimde gezdirir beni ve öyle bir araba kullanırki anlatamam size... Trafik kurallarına uyan yayalara saygılı ama felaket haşin ve süper bir araç kullanıyor... Yani kız zamanla pişmiş bayaa tecrübe sahibi olmuş ve çoğu erkeklerdende daha iyi araba kullanıyor...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

merhaba arkadaşlar,ben ehliyetimi 86 senesinde aldım..25 senedir yollardayım,8 ayrı aracım oldu...size tavsiyem araba kullanmayı bu kadar önemsemeyin...kuralların olduğu modern şehirlerde yaşıyoruz...arabayı şeridinde tut,trafik hız sınırları neyse ona uy,karşındakine saygı duy,onu tehlikeye atacak hareket yapma...dikkatini yola ver...sinyallerden vazgeçme....araç mesafesini koru....yapman gereken ve kazanman gereken tecrübe bunlardan ibaret...fazlasına gerek yok zaten...bunuda bayanların çoğu yapmak için gayret sarfediyor bence....aşırı tecrübesine ! güvenerek ben halka açık yolda "drift" bile yaparım diyenleri artık yollarda görmek istemiyoruz.....geliştirmen gereken tecrübe kendi hayatını ve karşındakini tehlikeye atmayacak şekilde araç kullanma becerisidir...yoksa viraja 130 la girdim geyikleri ile belediye kimseye madalya takmıyor.

23. Bu mesajı için 3 kişi levan34'ye teşekkür etti:

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

Alıntı Kemairon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erkeklerin araba sürme konusunda kadınlardan daha iyi olmalarının tek sebebi bu işe küçük yaşlardan beri merak salmasıdır. Babasının arabasını kaçıran erkek çocukları çok gördük sonuçta. Ama bir kız çocuğunun çıkıp da araba kaçırdığını ya da araba sürmeye hevesli olduğunu ne gördüm ne de duydum... Bu iş kesinlikle yetenek işi değil sadece ilgi ve tecrübe meselesi. Bu noktada erkekle kadının birbirlerinden çok farklı olduğunu savunan araştırmalara/düşüncelere kesinlikle katılmıyorum. Tabi bir de şöyle bir şey var çocukluğunda bisiklete binmiş kişiler (hala kullanıyorum) arabaya geçince fazla sıkıntı çekmiyorlar.

15 aylık oğum var oyuncak arabasını burrrrrrr buuuurrrrrr .......diye bir sürüşü var her görüşümde yiyesim geliyor.kesinlikle kendisine ne ben ne annesi nede babaannesi öğretmedi sanki iç güdüsel bebek koltuğundan ön koltuğa geçeceğim diye ciyak ciyak ağlıyor otoparkda araba dururken bir öne yanıma aldım 1-2 kere seyir halinde ön taraf 12 yaşından küçük oturtmam kesinlikle kucakta veya tek.

kadınlarda şoför mü veya trafikden uzak dursunlar tarzında laf edenlerin nineleri köylerinde ata veya eşşeğe binmiyorlar mıydı?..bunu söyleyince bir şey diyemiyorlar.azıcık saygı ve empati tarfikdeki insan kaynaklı bütün sorunları çözer.
    Konu comanchee tarafından (18/01/2011 Saat 17:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave ve imla
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon