vedat hocam geçmiş olsun.
vedat geçmiş olsun buna şükür sen iyimisin varmı sende bişey
1.3 Multijet 90 hp ve turruncuuu
Tolga
vedat hocam geçmiş olsun.
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
yapma ya çoook geçmiş olsun vedat Hocam ,üzerimizde gerçekten çook büyük nazar var arabalar çok dikkat çekici olunca göze geliyoruz inşallah birdaha yaşamazsın...
çok çok geçmişler olsun...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
slm arkadasım ben aranıza yenı katıldım ama kaza yaptıgına uzuldum gecmıs olsun
kardeşim çok geçmiş olsun
allah daha beterinden korusun
tüm kalbimle söylüyorum inan eğer araba uzun süre kalacaksa servisde ben hafta sonu dışında kullanmıyorum arabamı öylece yatıyor pazar günü gel al benim arabayı işlerini gör araban çıkınca ben haftasonualmaya gelirim arabamı hem hatunda ne zamandır adaya gelmek istiyordu arkadaşlarını görmeye bahane olur. sana herzaman araba lazım olduğunu biliyorum
geçmiş olsun
arkadaşım çok geçmiş olsun.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
büyük geçmiş olsun
ya kardes gecmiş olsun uzuldum valla ha. umarım sende herhangi bi şey yoktur
vedat çok geçmiş olsun ALLAH korusun üzüldüm en kısa zamanda gp kavuşursun .
Vedat geçmiş olsun tekrar...
çok gecmiş olsun allah beterinden esirgesin
geçmiş olsun vedat kardeşim çok üzüldüm allah daha beterinden saklasın seni çok iyi anlıyorum aynı yerden aynı olay gecen hafta benim başımdaydı....çok sıkıntı veren durum ama onarıldığında göreceksin hiçbirşey kalmayacak sana birşey olmasın dostum......tekrar geçmiş olsun...
geçmiş olsun nazar değmiş.hayırdır yaw neler oluyor forumdakiler yavaş yavaş kaza yapıyor.nazar mı diyelim.
büyük geçmiş olsun.cana geleceğine mala gelsin.önemli olan sizde bişey olmaması.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
geçmişolsun...
seLam vedat abi, gün boyu yeni nete girebiLdim. kaza yapmana üzüLdüm.
umarım bir daha böyLe oLayLarı yaşamazsın. ufacık bir taş geLiyor arabaya boyası kaLktı diye üzüLüyoruz, kompLe tampon, far fiLan işin içine girince daha vahim durum yarattığı kesin. sıkma canını, herşeyde bir hayır vardır.
bu arada kasko oLayı cidden önemLi. 50-60ytL fazLadan ödeme yapmamak için kaçıyoruz, yanLış bir durum asLında. yapabiLecegimiz bir şey oLursa her zaman yanındayız 8O
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
geçmiş olsun vedat abi..
çok sağol kardeş araba burdada buluruz eşten dosttan kalbının pırlanta olduğunu bırkez daha gösterdın al gel yengemıde beraber adaya değişiklik olur sıze mısafırım olun baba
@herkese canı gönülden teşekkür edıyorum arkadaşlar
servıs bayagı bır ılgılenıyor arabamla hatta kasko dışı kalan tampon ekının tamırı, boyası,yapıcak ızgaraları dahı femolının araç gıbı boyayacaklar plakalarımıda fıat servısı bastıracak bedel talep etmeden nerden baksan 100-200 ytl tutardı onlarda şöyle bır düşünürsek
burdanda onlara teşekkur etmek istıyorum
Konu Linos tarafından (27/04/2007 Saat 07:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri