bence beylükdüzü birmota gidipte kauçuk paspas var mı diye boşuna sorma. sonra benim gibi dumura uğrarsın. normalde arabanın doğal bir parçası olduğu için gidip servisine sormak gereği duyuyorsunuz. ondan sonra da satış bölümündeki sığırla konuşunca sanki onu hayatında ilk defa araba görmüş biri sanıyorsunuz. bana kauçuk paspasın kendilerinde satılmadığını gidip bauhaustan almamı salık verdi. ama bunu da hiç de kibarca söylemedi. başka bir zaman sonra da aracımı 5000 km kontrolüne götürdüğümde de parrot marka bluetooth kitinin fiyatını sordum. bana "o da ne" dedi. bluetooth dedim, hani ahizesiz konuşmayı sağlıyor ya dedim. sonra arkadaşına sordu. ve yine bizde yok öyle şey dedi. iyi de duvarınızda reklamı var ya dedim. gerçekten de servis kısmında duvarda kocaman bir afişi vardı bluetooth kitinin. salağın ondan haberi bile yoktu. hatta internet sitesinde bile bunun kampanya haberleri çıktı nasıl bir anabayinin bundan haberi olmaz dedim. bön bön bakışlarla karşılaştım sadece. yani anlayacağın herhangi bir aksesuar mı lazım git dışarda ara bence derim beylükdüzüne gitmektense..