Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı
Ayamama deresi neden ıslah ediliyor demedi kimse. Yıllar yıllar önce, hem de bu zihniyet İstanbul'u yönetiyorken imarı ve iskanı olmayan o bölgeye neden iş yerleri, neden dükkanlar, neden tır depoları yaptırdınız dedik, katilsiniz dedik, orada verdiğiniz yapı izinleri yüzünden insanlar öldü dedik.. Lafı gevelemeyin ve söylediğim şeyleri saptırmayın. İstanbul'un son 20 senede geldiği nokta rezillikten başka birşey değil. 20 senede yapılan tek şey metrobüs denen bir garabet, başka birşey değil. 20 senede İstanbul'dan çalınan paralarla 2 tane İstanbul yapılırdı. Ne akbil davaları, ne metrobüs ihalaleri gördük. Onbinlerce tek ekimlik laleye İzmir'in alt yapısını düzeltecek kadar para yatırıp bir de bununla övünüyor olmak nasıl bir uyku sersemliğidir ben anlamıyorum. Sırf o lalelerin sulanması için İstanbul'da günde 180 bin ton temiz suyun harcandığından da haberiniz yoktur muhtemelen. Sağa sola çim dikip , üç beş mahallenin alt yapısını yaptık demekle olmuyor öyle. Yapasın diye oturttular seni oraya. Hatta onu da değil fazlasını yapasın diye oturttular.
Onu da geçtim, performansa dayalı belediyecilik yalanına inanacak kadar aptal sanıyorsunuz değil mi insanları? Kadir bey ne performans gösterdi de Türkiye yollarına uygun olmayan, hem de bize uygun daha ucuz muadilleri varken o araçlara trilyonlar yatırıldı? Ya da İzmir'in ne günahı var da Metro giderleri gelecek sene bütçesinden çıkarıldı? Yahu kontrolsüz göçle övünebilecek bir zihniyetle tartışıyorum ister istemez. Özür dilerim sizden, ne haliniz varsa görün.
Yer imleri