30 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İzmir Büyükşehir'den büyük hizmet,,,İzmir Venedik Olacak...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Metin TaLha AYDIN
    PuntoBaz GrandeTalha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 51

Alıntı Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayamama deresi neden ıslah ediliyor demedi kimse. Yıllar yıllar önce, hem de bu zihniyet İstanbul'u yönetiyorken imarı ve iskanı olmayan o bölgeye neden iş yerleri, neden dükkanlar, neden tır depoları yaptırdınız dedik, katilsiniz dedik, orada verdiğiniz yapı izinleri yüzünden insanlar öldü dedik.. Lafı gevelemeyin ve söylediğim şeyleri saptırmayın. İstanbul'un son 20 senede geldiği nokta rezillikten başka birşey değil. 20 senede yapılan tek şey metrobüs denen bir garabet, başka birşey değil. 20 senede İstanbul'dan çalınan paralarla 2 tane İstanbul yapılırdı. Ne akbil davaları, ne metrobüs ihalaleri gördük. Onbinlerce tek ekimlik laleye İzmir'in alt yapısını düzeltecek kadar para yatırıp bir de bununla övünüyor olmak nasıl bir uyku sersemliğidir ben anlamıyorum. Sırf o lalelerin sulanması için İstanbul'da günde 180 bin ton temiz suyun harcandığından da haberiniz yoktur muhtemelen. Sağa sola çim dikip , üç beş mahallenin alt yapısını yaptık demekle olmuyor öyle. Yapasın diye oturttular seni oraya. Hatta onu da değil fazlasını yapasın diye oturttular.
    Onu da geçtim, performansa dayalı belediyecilik yalanına inanacak kadar aptal sanıyorsunuz değil mi insanları? Kadir bey ne performans gösterdi de Türkiye yollarına uygun olmayan, hem de bize uygun daha ucuz muadilleri varken o araçlara trilyonlar yatırıldı? Ya da İzmir'in ne günahı var da Metro giderleri gelecek sene bütçesinden çıkarıldı? Yahu kontrolsüz göçle övünebilecek bir zihniyetle tartışıyorum ister istemez. Özür dilerim sizden, ne haliniz varsa görün.

ben İstanbuldan ve Büyükşehir Yönetiminden gayet memnunum, fakirlere her ay 600TL vereceğim kaynak benim diyen biri başkan olmadı ALLAH'a şükür, oHergün metrobüse biniyorum çok memnunum binen herkeste e-5 teki trafiği görünce dualar ediyor. o çimler ekilmese o laleler dikilmese de siz heryer kıraç çamur çöp içinde derdiniz en nihayetinde demokratik bir rejim ve çoğunluğun tercihi bu yönde çamur atmak yerine yapıcı olmak lazım beğenmiyorsanız memnun değilseniz İzmire yahut beğendiğiniz yere yerleşirsiniz sizi tutan biri mi var ?
    2008 Fıat Grande Punto 1.3 M.jet Active
    2011 Toyota Auris 1.4D-4D Comfort Plus
    2012 Honda Jazz Fun + CVT

Volkan Kaban
    Delidavsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 79

Alıntı GrandeTalha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben İstanbuldan ve Büyükşehir Yönetiminden gayet memnunum, fakirlere her ay 600TL vereceğim kaynak benim diyen biri başkan olmadı ALLAH'a şükür, oHergün metrobüse biniyorum çok memnunum binen herkeste e-5 teki trafiği görünce dualar ediyor. o çimler ekilmese o laleler dikilmese de siz heryer kıraç çamur çöp içinde derdiniz en nihayetinde demokratik bir rejim ve çoğunluğun tercihi bu yönde çamur atmak yerine yapıcı olmak lazım beğenmiyorsanız memnun değilseniz İzmire yahut beğendiğiniz yere yerleşirsiniz sizi tutan biri mi var ?
    bu "ya sev ya terket" retoriğini başka bir güruh daha kullanırdı geçmişte. İş o raddeye geldi demek. Demokrasi meselesini de yanlış öğretmişler size. Eğitimini nerede aldınız bilemiyorum ama hiçbir demokraside eleştirmek suç değildir kaldı ki bağlı bulunduğunuz cenah "çoğulcu demokrasi"ye atıf yapar çoğu zaman. Açın bir çoğulcu demokrasinin özetini okuyun eleştirenlere "ya sev ya terket" garabetiyle yaklaşmadan önce. Size sizin retoriğinizle yaklaşmak gerekirse "eleştiriye tahammülünüz yoksa okumayın" demek düşüyor bana.

Gelişimin siz biat edenlerle değil eleştirenlerle gelecek olduğunu falan da öğretmek isterim size ama bu olsa olsa 4. ya da 5. dersimizin konusu olabilir.

Metin TaLha AYDIN
    PuntoBaz GrandeTalha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 51

Alıntı Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu "ya sev ya terket" retoriğini başka bir güruh daha kullanırdı geçmişte. İş o raddeye geldi demek. Demokrasi meselesini de yanlış öğretmişler size. Eğitimini nerede aldınız bilemiyorum ama hiçbir demokraside eleştirmek suç değildir kaldı ki bağlı bulunduğunuz cenah "çoğulcu demokrasi"ye atıf yapar çoğu zaman. Açın bir çoğulcu demokrasinin özetini okuyun eleştirenlere "ya sev ya terket" garabetiyle yaklaşmadan önce. Size sizin retoriğinizle yaklaşmak gerekirse "eleştiriye tahammülünüz yoksa okumayın" demek düşüyor bana.

Gelişimin siz biat edenlerle değil eleştirenlerle gelecek olduğunu falan da öğretmek isterim size ama bu olsa olsa 4. ya da 5. dersimizin konusu olabilir.

ben demokrasiyi bu işin okulunda okulum bilmiyorum sen nerden okudun trafikte kaldığın için derslerine yetişemedin galiba malum istanbul trafiği,, ya sev ya terket demedim o ifadeyi sen kullandın benim söylediğim bu yönetimi bu halk seçti efendi efendi içine sindir ve kabul et yapacak birşey yok saygı duymayı öğren bana dersini vermeye kalkıştığın demokrasinin özü budur.
    Ayrıca benim bağlı bulunduğum cenah yok iftira etme,,,,

Basit insan İftara eder
    Aciz insan SİKAYET eder
    Akıllı insan idare eder....
    2008 Fıat Grande Punto 1.3 M.jet Active
    2011 Toyota Auris 1.4D-4D Comfort Plus
    2012 Honda Jazz Fun + CVT