ufak bi kaza sonrasında sol far camı kırıldı o sırada camurluk ve kaput biraz hasar aldı. local boyaya uygundu fakat kaputta, çamurluktaki taş izlerinden dolayı komple boyatmayı tercih ettim.
ufak bi kaza sonrasında sol far camı kırıldı o sırada camurluk ve kaput biraz hasar aldı. local boyaya uygundu fakat kaputta, çamurluktaki taş izlerinden dolayı komple boyatmayı tercih ettim.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
Anlıyorum.. bir öneri olarak kabul edin lütfen, bu sektörde olduğum için çok iyi biliyorum. Lokal boyaya uygun ise sakın komple boyatmayın mümkünse.. Çok riskli bir hareket oluyor bu araç için. Bırakın taş izleri kalsın, hatta biz müşterilerimi zamanla oluşan boya yanıkları konusunda dahi tavanı komple boyatmamalrı için uyarıyoruz..
Hayırlı satışlar..
Konu Misafir tarafından (28/12/2010 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri