bnde opel vectra almaya niyetlenmiştim ilk zamanlar ama elektronik arızalarının çok olduğunu duyunca almadım erdemin söylediği doğrudur
Printable View
bnde opel vectra almaya niyetlenmiştim ilk zamanlar ama elektronik arızalarının çok olduğunu duyunca almadım erdemin söylediği doğrudur
bu arıza meselesi tarıtsmaya acık bir konudur. hemen hemen her aracta mevcuttur fazlalıgı tartısılır tabi. OPelin eksi bir yönü ise servisin ve parçalarının pahalı olduğunun söylenmesidir ama benim tercihim her zaman fiyatı uygun olandan yana olacaktır.
kesinlikle göreceli bi kavram hiç bir lafım yok sadece arabalaraolan ilgim,tüm aile arabalarının bakımlarına götürmem,1.5 seneye yakın otomotiv sektorunde calısmam sonucu bir ortalama alarak benım vardıgım kanı opelin daha fazla arıza veren bir araç oldugur yoksa dizaynına,imajına,marka değerine bişey diyemem.bence tercih yaparken fiyatın yanında kalite endeksini de ekleyin zaten genelde artık testler Fiyat/Kalite parametresine göre yapılmaktadır.
opel astra da en bilindik arıza easytronic arızasıdır herhalde....
yalnız bravonun dizaynı digerlerinden kotu . arabda anlam veremdigim bir eksiklik var yani baktıgımda bravonun bir eksikligi var daha yuksek jant kulalnınca o goruntu bozuklugu gidermi bilmiyorum ama tip olarak bi eksiklik var ama ne
Astranın eski kasasını ancak alırsınız bravo fiyatına. Yeni kasanın benzinlisi 42 filan. Eski kasa ve yeni kasa astrada da gp de kullanılan 95 hp ye yükseltilmiş multijet motor var. Bravo ise 105 hp ve tork 290. Dizelde astra bravonun yanına yaklaşamaz.
2001 den 2009 a kadar fiat brava kullandım taş gibi arabaydı. Astra %20 daha pahalıydı o zaman. Şimdi aynı fiyata verseler yine gider Brava alırım.
Konuyu kısaca okudum.
Golf bravodan kalitelidir iyidir hoştur ama fiyatını hak etmiyor.Bildiğin soygun.Hem DSG uyumsuz 1,6 dizelle.Hem golf parasınada passat alınıyor bunu da hatırlatayım.Ha derseniz para bende zibil çekin altınıza manuel golfu paşa paşa gezersiniz:D
İkisi arasından tartışılmaz bravo.Genel olarak Titanyum focusda düşünülebilir.
evet golf pahalı ama bravodan bi gömlek üstte. satarken cabuk satarsın. ic kalitesi yol tutusu daha iyidir eminim. tabi tasarımda cabası. ama dedigim gibi 35 e bravomu 43 e golf mu dersen ee golf otomatikmen devre dısı kalıyor
bbence bravo'nun spor paketi seni fazlasıyla tatmin eder en baktığımda bravo spor paket bütün ekstralar var hatta skydome bile vardı eksiksizdi 45 bin tl fiyat aldım golf de ise 53 bin tl demişlerdi full paket için bence bravo kasa olarak çok gösterişli golf alırsan tek tesellin vw kullanıyorum dersin ancak bravo seni baştan aşağı her yönüyle tatmin eder kaldı ki 1.6 120 hp performans olarak çok iyi...kötü yanı ise golf bravoya oranla daha az değer kaybeder...ama bravo pişman etmez
Kalite olarak tabii ki Golf fakat DSG şanzuman dediğinde bir dur derim.
Sıfır aracında şanzıman değişen, 2 sefer şanzıman değiştirip 50 milyara yakın masraf çıkan adamlar tanıyorum. DSG şanzıman iyileştirilmiş olabilir son zamanlarda ama okuduğum ve şahit olduğum o kadar sorun var ki aman diyorum, aman.
arkadaşlar ben dsg şanzmıanın ne olduğunu bilmiyorum. normal şanzımandan cok mu üstün nedir farkı daha az yakıt tuektimi mi sağlıyor yada ömür boyumu kullanılıyor. bunu sormaktaki amacım dsg yi birçok arkadaş çok beğeniyor yani neyi beğeniliyor faydaları neller onu merakettğimden soruyorum. bir diğer konu ise biraz konu dısı olacak ama vw en baz dizeli43600 bombos arac hiçbirşey yok esp cruze eksik. ama opel in 47 civarında dolu dizeli var belki 45 e de alabilrsin . bravonun en dolusu 45 ise opelle kıyaslarım bu sefer
45000 e aldığın opel 1300kg ve 95 hp.gelen geçer tokatlar o kasa o motor astrayı.
sıradışı bravo
audi de de dsg benzeri bir şanzıman kullanılıyor (aynısıda olabilir) 7 ileri bir şanzıman olduğu için yakıt tasarrufu sağlıyor ve vites geçişleri çok rahat asla hissedilmiyor...
Fiyat/performans oranlamasi yapilacak ise Bravo'nun birkac adim onde olacagi artik herkes taraan kabul edilmistir herhalde. Ama ben aradaki fiyat farkini onemsemiyorum diyorsan ki bu fiyat farki hakkinda cok guzel aciklamalar yapilmis, Golf tercih edilebilir. Golf guzel bir araba, bunu da tartismaya gerek yok ancak bende Golf'e o kadar para vermem.
Servis konusunu onemsiyorum diyor isen tercihin mutlaka bravo olmalidir. Volkswagen servislerinin musteri memnuniyetsizligi oldukca bilinen bir gercek. Fiat'ta yok mu, elbette var. Ama sahsim adina gonul rahatligi ile soyleyebilirim ki; ikinci fiat aracimi (Bravo) almamdaki etkenlerden birisi de Kavaklidere Servisidir.
Golf ile ilgili bir tecrubemi de anlatayim: Yakin zamanda 2010 model 22000 kmde bir 1,4 TSI Highline DSG'li araca bindim. Birde Fiat arabalar zamanla cok ses yapar derler. Arabanin her taraan takir-tukur sesler geliyordu. Meger benim Bravom ne kadar sessiz bir arabaymis... :innocent:
Bu arada olur da Golf alirsan haberim olsun; Golf ile de seni tokatlayayim... :dj:
emre 150 beygir aracla elbette tokatlarsın beni:)) ama aalırsam yinede tokatlaqşalım:) bu gidişle fiyatından dolayı pek alacak gibi değilim ama bakalım. bravonun en baz dizelini alıp ustune guvenlkik paketi atttırdık mı super olur
onur araba alırken hiç düüşünmüyorum beni geçerlermi geçmezlermi diye:)) sorun o değil zaten benim su an ki fireden aalışığım ben:)))
deme yaw!!
golf sahibi rallici filan değilse eğer; bir sıkıntı var demektir gerçekten!
sende bende memur adamlarız...fiyat/performans'a bakmayacaz da neye bakacaz Allah aşkına! :)
bir arkadaşıma golf alıyoruz da..bende onun rüzgarından etkilenmişim anlaşılan!
Allah'tan çabuk normale döndüm! :P
c segmentinde su anda arac alacak olsam bravodan gerisi yalan.bir kere insan tipine bakar aracın bravo haric asırı tipsiz diger araclar....kacarıda yok ayrıca....
Otohaber - 'En Gvenilir Otomobil Portal' - alfagiulietta1
BİRDE BUNA BAK URAL.
DSG: direct shift gearbox
bu şanzımanın benzinde tasarruf ettiğini ve geçişlerin çok yumuşak olduğunu duymuştum.
bununla beraber dsglerde bir kaç bin km sonra ses gelmeye başlar .. bozulması muhtemel. ve arıza yapması durumunda eğer kullanıcı hatası söz konusuysa (ki servis öyle der muhakkak) o zamn araba fiyatına şanzıman parası isteyebilirler. bence uzak durulması gerekir.
tabikide golf..fiyat konusunda bişey diyemem ama biri vw biri fiat sormaya gerek yok ;)
Fırat, ancak zevki de kalite, performans, tüketim, donanım, güvenlik, tasarım gibi kriterler etkiler.Yani birisi sadece iç mekan kalitesi biraz daha iyi diye Golfü seçer; bir başkası tasarımı kötü der Golfün ve Bravoyu beğenebilir ya da dsg daha iyi der Golfü seçer, Bravo nun dizeli daha iyi der Bravoyu seçer.Örnekleri çoğaltmak mümkün.Ancak zevke göre değişmeyen gerçek Golf ile Bravonun birebir aynı sınıf araç olduğudur..
Boyut olarak aynı sınıf olabilir.Ama malesef boyutlada olmuyor bu iş. Ona bakarsak Linea' da sözüm ona C sınıfı. Göz var nizam var. İç mekan kalitesi Golf' te biraz daha fazla demişsiniz ama bende sadece birazmı ? diye sormak istiyorum. Daha dün Bravo' nun içini tekrardan inceledim. Sadece görüntü gerçekten gerisi hikaye. Göğüslükteki biraz yumuşak plastikten ziyade gerisi yalan. Otomatik vitesin olduğu yerdeki plastik malzeme elleyince sağa sola oynuyor. Bu kadar olmaz yani.
valla fırat kardeşim yorumlarında gördüğüm sadece marka düşmanlığı.
Golf güzel arabamı evet,kaliteli arabamı evet. O zaman soruyorum neden insanlar vw'den başka markaları tercih ediyorlar.
Bu sadece kalite ve görsellikle olmuyor demek,ben neden polo almadıysam,sebeplerim varsa, başka insanlarında başka sebepleri var.
Burada birtek arabadan anlayan siz değilsiniz bunu anlamanız lazım.
bravonun parasını hak etmediğini söylemişsiniz peki golf hak ediyormu bir oto dergisinde parasını en çok hakeden araç bravo seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam fiyat/performans oranı eğr golfe 10000 tl fazla verip bu araç parasını hak ediyor diyorsanız o senin görüşün bence bravo parasını hakeden bir araba lineaları gerçekten beğenmiyorum ama türkiyede üretilen araçlarda bir plastik sorunu olduğu düşüncesindeyim fluence ve megane3 tede böyle
Bravo ile Golf aynı segment araçlar diye biliyorum, Bravo'yu ya da Golf'u beğenmiyor olabilirsiniz ama bu iki aracın kıyaslanabilirliğini değiştiremez...
Bravo'nun parasını hak etmediğini kabul etmiyorum. Hadi işçilik ve kalite meselesini geçtik, Bravo sırf standart donanım ve güvenlik olarak bile parasını sonuna kadar hak eden bir arabadır.
2008 model (2010 trafiğe çıkışlı) Bravomda o bahsettiğiniz yerdeki parçalarda (arabam otomatik değil ama az çok aynı parçalar kullanılmıştır) hiçbir oynama yok. Söylediklerinizin aksine, benim aracımda plastik malzeme oynaması ya da ses yapması durumu neredeyse hiç yok...
Ben Bravo'nun iç mekan kalitesinde Golf'ten daha iyi olduğunu idda etmiyorum, ikisinin de kendine göre artıları ve eksileri mutlaka vardır. Ama sizin bahsettiğiniz kadar kötü bir işçiliğe sahip olmadığını, her ne kadar Bravo kullanıcısı olsamda, gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim.
Bir önceki sayfada bende Golf ile ilgili tecrübemi yazmıştım, bana göre de Golf Bravo'ya göre daha fazla ses yapıyor...
Fırat, segment olarak aynılar.Boyut-kalite-donanım olarak aynı sınıftalar dünyada kabul görmüş otomobil sınıfları açısından.Tamam, bence de Golf iç mekan olarak daha kaliteli.Ancak arada dağlar kadar da fark yok.Tabi bir de aynı sınıfın premiumları var.Bravoyla bir A3, Mercedes B, BMW1 karşılaştırılamaz; ancak 308, Megane, Golf, C4, Bravo ve daha birçok model birbirlerine göre bazı üstünlükleri olsa da birçok açıdan aynı durumdalar.Bu modellerden birisini çok üstün görüyorsak emin ol ki bunun kaynağı sadece beğeni ve bu beğeniyi de çok defa etkileyebilen marka imajıdır.
Birçok Avrupa ülkesinde Golfle rakip kompaktlar arasında aynı donanım ve motor seçeneklerinde arada en fazla birkaçyüz euro oynarken Türkiyede Golfle diğer araçlar arasındaki fark çok daha fazla maalesef.
Golfün daha kaliteli olduğunu kabul etmekle beraber neredeyse boş bir Golfle dolu bir Bravoyu aynı fiyata alabiliyorsak parasını esas hakeden araç Bravo olmakta bence...
Golf Golf tür ama c sınıfı araç almak istediğimde ilk tercihim bravo olacaktır onuda söyliim
Fanatik Golfcüler olmasa o parayı yavaş alsın VW. Adamlar körü körüne bağlı ne desen boş. Yakında Golf mü Mercedes mi derlerse şaşırmam.
Kardeş ben derim ki boşver almanları gel. Yeni gelecek multiaırlı bravolardan al bak keyfine .
Ben parasına birşey demiyorum ki. Zaten her zaman VW' nin Türkiye' de Doğuş Oto' dan dolayı hep daha fazla paraya satıldığını, hakettiğinden fazla para istendiğini dile getiriyorum. Buda insanların VW almak için artık nerede ise Doğuş Oto' nun kapısında yatacak olmasından kaynaklanıyor. Ama bu durum Bravo' nun Golf' ten kalite olarak bir gömlek aşşağıda olduğunu değiştirmiyor. Yarın gidin bir Bravo' yu inceleyin sonrada gidin bir Golf' ün içini adam akıllı inceleyin. Objektif bir şekilde tavanını, içini, göğüslüğünü v.s bir gözden geçirin. Bravo' nun içinde daralıyorsunuz. Heleki arka koltukta otururken. Golf' teki tokluğu Bravo' da asla bulamazsınız. DSG konusuna hiç girmiyorum bile. Marka düşmanlığı yapmıyorum ama bu markayı sevmediğimde bir gerçek. Sokağa atacak o kadar paranız varsa alın. Para sizin, keyif sizin. Ben olsam 40.000 TL paraya gider 2006 BMW 3.16i alırım. Paşa paşa binerim.
İlla sıfır ve dizel alacaksam Toyota seçerim.
''Kadın da Rus, arabada Alman. Gerisi yalan.'' boşuna dememişler :)
Bu da benim sokaga attigim param: :dilcikartma:
https://forum.grandepuntotr.com/gara...tml#post303201
5 yıldır Grande Punto kullanıyorum. Hiç Bravo kullanmadım. Almayı düşünüyordum, hatta bu hafta başında kapora verecektim ancak şu üretimden kalkacağı açıklandığı için vazgeçtim. 2000 yılından bu yana evimizde hep VW oldu. Bora oldu, Jetta oldu, Passat oldu. En yakın arkadaşlarımdan birinin yeni kasa Polo'su var. Onu da epey bir kullandım. Demek istediğim her iki markayı da detaylı olarak karşılaştırabilme şansım oldu.
Şu bir gerçek ki, evet VW ve FIAT arasında kalite farkı var. Maalesef bu böyle. Kim derse ki FIAT, VW'den daha kaliteli, arabadan anlamıyor derim. Ama konu, mantıklı ve fiyatına göre alınabilir bir marka hangisi denirse o zaman FIAT derim. Ya da fiyatını hangisi daha çok hak ediyor denilirse, yine benim tercihim FIAT'tan yana olur.
5 sene boyunca kendi aracım bana, bakımları dışında hiçbir masraf çıkartmadı. Bu anlamda çok memnun kaldım. Ama elbette zaman zaman tıkırtısı da kulağıma çalındı, bazı yerlerinin oynaması da. Ama baktığımda bu fiyata alabileceğim en iyi araba Punto idi.
Daha önce de yazdım. Paranız varsa VW iyi bir tercih. Aracın tokluk hissi, kalite hissi, malzemeleri, sağlamlığı genel anlamda FIAT'tan ya da diğer aynı sınıf araçlardan bir gömlek üstün. Bu böyle. Ama derseniz ki, aradaki fiyat farkını karşılayacak kadar mı, bu kişiden kişiye değişir. Ben param olsa veririm, bir başkası vermez. Ne veren yanlış iş yapmıştır, ne de vermeyen.
İnsanların eski algıları yüzünden FIAT'a karşı bir önyargı var. Uzun zamandır bu markanın bir modelini kullanan biri olarak bu algının çok yanlış olduğunu söyleyebilirim. Şu an Bravo'nun sınıfında Golf hariç, Bravo'ya tercih edebileceğim hiçbir araba yok. Benim şahsi fikrim bu yönde.
Bazı arkadaşlar Toyota demişler. Zevk meselesidir ancak ÖTV indiriminden dizel otomatik bir Coralla alan arkadaşım şu an satmak için gün sayıyor (kredi borcu var hala). Malzeme kalitesi Bravo kadar değil, motoru zaten söylemeye gerek yok. Sadece adı var. Özellikle Toyota'nın son yıllarda kalitesinde önemli bir düşüş yaşadığını düşünüyorum. Hala eski mirasını kullanıyor ve daha ne kadar kullanabileceği de soru işareti.
Kısaca eğer param varsa ben bu ikili arasından Golf'ü seçerdim. Bravo alan kişiyi de sınıfında güzel bir araba almış diye tebrik ederdim. Sadece markası FIAT diye bir anda tü-kaka yapmazdım. Ama hiçbir zaman da FIAT kullanıyorum diye, FIAT, VW kadar kalitelidir diyerek bir marka fanatikliği de yapamam.