Kayıt İçi Neyimiz Varki Memurdan Ve Vatandaşından Kestiklerin Haricinde![]()
Arkadaşlar bundan önce yapılan en son zamda akp'ye bir mail atmıştım, bugün cevabı geldi, herşeyi açık açık yazmışlar saolsunlaralınamayan vergiler bizden alınıyor kısaca.
buyrun cevap:
Sayın ALİ CAN ŞAHİN
AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 101208-x numaralı başvurunuz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı;'na iletilmiştir. Bakanlıktan gelen cevaplar aşağıda yer almaktadır.
İlgili Mercilerin Cevabı:
Sayın ŞAHİN;
Bilindiği üzere petrol ve doğalgazda dışa bağımlı bir ülkeyiz. Akaryakıt ürünlerindeki artış ve azalışlar uluslararası pazardaki fiyat hareketliliklerine, $ kurundaki artış ve azalışlara bağlıdır. Maliyetlerdeki, $ kurundaki artışlar tüketicilere zam, azalışlar ise indirim olarak yansıtılmaktadır.
Akaryakıt ürünlerindeki bir diğer maliyette alınan vergilerdir. Bu konu ile alakalı da hükümetimizin çalışmaları devam etmektedir. Kayıt dışı ekonominin üzerine gidilerek vergi tabana yayılacak, dolaylı vergilerde indirim sağlanacaktır.
Saygı ve sevgilerimizle.
Konu Punto_Can tarafından (23/12/2010 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.
Kayıt İçi Neyimiz Varki Memurdan Ve Vatandaşından Kestiklerin Haricinde![]()
başkasının günahını neden biz çekiyoruz....
İçimizi rahatlatmılşlar saolsun varolsun padişahım..
Dalgamı gecıyolar yaaa
I ' m c a p u l i n g . . .
eğlence peşindeler herhalde
TSİ Jetta.
bu memleket bu hükümet adam olmaz... bizim halk da yolunmaktan kurtulamaz...
Yıllardır teşhis var fakat tedavi eden yok.
Amerikaya köpeklik edeceğine kendi petrolünü çıkarsın o zaman. Neymiş bu ülkenin petrol cıkaracak cihazları yokmuş ancak amerikadan kiralanırmış oda cok maaliyetliymiş. Üniversiteler mühendis cıkartıyor. Adam açıkta kalıyor. 2023 te Savaş uçağı yapmayı planlayan ülke petrol sondaj cihazımı yapamıyor bu ülkenin jeofizik mühendisimi yok. Öpmeye burun mani değil. İktidardaki hükümez biraz başı dik onurlu cesur bir davranış sergileseydi belki şu anda Dünyanın süper güç devletlerinden biri olurduk! Türk insanı kadar zeki bir ırk azimli bir ırk daha yoktur. Bunu bildikleri için Ulu önderin vefatından sonra ülkeyi tembelliğe yozlaşmaya sürüklediler. Türk insanının isterse neler yapacagını bildikleri için hep hazıra alıştırdılar. Bugun işsiz bir insanın sırf devletten aldıgı yardımla 1 aile geçiniyor bu adam çalışırmı? neyse Siyasete girmenin manası yok konu dağılmasın ...
olacak,edecek le olmuyo arkadaş 2002'den bu yana 8 senedir nooluyo diye sormak istiyorum hangi girişimde bulundunuz bu güne kadar.Bahane de hazır hemen petrol fiyatlarındaki artış da bilmem ne hani dağıtım şirketleri zam kararı almıştı?Haaa bide unutmadan akaryakıt fiyatlarının düşdüğü zamanlarıda biliyoruz biz, akaryakıtın kaçta kaçı vergi merak ettim birden madem halk mağdur oluyo artan akaryakıt fiyatlarından sen birazcık fedakarlık et aldığın vergiden.
Neyse yaaaa sinirleniyorum
Vergiden feragat ederse Cemaat ne yiyecek..Asla ve asla vergıyı dusurmeyecekler asla...
karaduman forever... :)
bu sene akaryakıta yapılan zam kadar işçi memur maaşlarına zam yap ezdirme milletini de göreyim seni.
Konu Solitude tarafından (24/12/2010 Saat 02:25 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar sinirlenmenizi serzenişinizi anlıyorum ama yorumlarda mesajlarımıza forumun geleceği açısından dikkat edelim lütfen
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
arkadaşlar vergi kaçırıyoruz.
başımıza getirdiğimiz ********da o vergiyi toplayamıyor.
doktoru, kuyumcusu, avukatı fabrikatörü...vs hepimiz vergi kaçırıyoruz.
e devlet ihtiyaacı olan parayı, işte böyle kaçıramadığımız yerden çıkarmaya çalışıyor.
yani devlete br kızın, milletimize (ki o milletin içinde sende varsın) iki kızın.
gerçekten vergi kaçırmıyorsan ana-avrat düz git, hakkın var.
ama hem vergi kaçırıp, hem kızıyorsan, çok pişkin ve yüzsüzsün demektir.
Konu Scottie tarafından (24/12/2010 Saat 10:39 ) değiştirilmiştir.
Can kardeşim, sen de bir cevap yazsaydın :
"Ya çok pardon ben sanmıştım ki....Valla çok pardon ya günahınızı almışım, mevlam yolunuzu açık etsin...Bak vergi de düşecek diyorsunuz...İyi haber...Allah sizi başımızdan eksik etmesin....Ama bir şey sormak isterim ; bugüne kadar ülkede bir tane fabrika ya da tesis kurdunuz mu? otoyol vs. yaptım diyorsunuz, rakamları tersten okuyarak istihdam sağladıgınızı, enflasyonun düştügünü söylüyorsunuz. Cumhuriyet tarihinde 8 milyar liralık özelleştirme yapılmışken sizin döneminizde son aylardakiyle yaklaşık 50 milyar liralık özelleştrme yaptınız. Buna baba malını babalar gibi sattınız denmez mi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum. Yani hazırdaki herseyimizi satarak yol ve hastane yaptnız. Satacak bişey kalmayınca ne olacak...Nacizane cevaplar mısınız? Saygısızlıklarımla"
![]()
arkadaşlar yorumlarınızda daha dikkatli olunuz...
Sevgiliiiiiiiiiiiiii yurttaşlaaaaaaaaaaaaar. Dolar düştüğü zamanda yakıt fiyatlarını yükseltmek için ötv de artış yaptıklarını unutmayınıııııız.
(siyaset iyidir de bu foruma fazlası zararlıdır zannımca.)
saygılar...
Şu anda dinlemekte olduğum türkü bile benzin fiyatlarını ve güzel ülkem aklıma getiriyor;
"Bahçalarda mor meni,
Verem ettin sen beni,
Nasıl verem olmayım,
Eller sarıyor seni,
Ben sana yandım gelin,
Yanağı allı gelin,
Gaziantep yolunda öldürdün beni gelin"
Walla ben duz gıdebılırım o zaman..
Aldıgım maaşın yarısı verıgıye gırıyoo alıyo devlet baba...
bana ne kalıyo cücüksoğanın yani
Eee ekmek verıgılı yakıt vergılı yol vergılı yaw ıctıgım sudan bıle vergı alıyo attıgım atık sudan bıle ya bıte hava bedava valla sadece hava..onuda alsın elımızden
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri