Punto Klasik Senfoni Orkestrası
Fiat Tıkırtı Konçertosu
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum Vw Bora aracımdan sonra direksiyon normal haliyle bile elimden kayıp gidiyor City modu olmadan bile gereksiz hafifliği var City modu yerine arabaya 4 cam otomatik veya başka bir özellik yapsalar bence çok çok iyi olurdu Hem gereksiz hemde kronik sorun
Ayrıca city modunu kullanmasak dahi arıza yapabiliyor diye biliyorum
Punto Klasik Senfoni Orkestrası
Fiat Tıkırtı Konçertosu
çıkarmaz tabiki,
kullansınlar diye koymuşlar. (her ne kadar sorun çıkarsa da bazen)
benim her daim açık city. femoli saolsun o söylemişti bu dediklerimi.
Ya bu arada ses sorunu malesef var ancak seninki biraz fazla mı sesli acaba. umarım daha fazla yeni sesler duymazsın, ve son birşey başlık süper olmuş![]()
benimde pedalların oradan gelen bı gıcırtı wardı her gaza basıp cektıgımde sesı yapıyordu. servise gönderdim ses kesildi 3 gündür ses yok insallah olmazbirmot bornova bu konuda şimdilik başarılı sanırım
![]()
140 km hız 4500 devir... Sonuç: İnanılmaz bir gürültü. Sanırsınız önde minik bir canavar var.Müzik sesi bile bastıramıyor...
sözümü geri alıyorum bugun yıne bırmota bıraktım arabamı 2 gun kalıcak dedıler![]()
City modunu 2 kere deneme amaçlı kullandık,araç 550 km ye geldi,direksiyon normal hali ile bile çok yumuşak,city modunda sürekli kullanmak bence mantıklı değil,arızaların çoğu bu yüzden çıkıyordur...
uzun beraberliği düşünerek başladığımız fiatla olan aşkımız,fiat'dan kaynaklanan kaprisler nedeniyle tahminimden daha kısa sürecek gibi.
![]()
![]()
![]()
Konu levan34 tarafından (28/12/2010 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.
bu sebeplerden dolayı araç değiştirilirmi tartışılır ama bu kadar para verip alınan araçların kalitesinin yüksek olmasını herkes bekler
bende city sürekli açık ağustos 2010 dan bu yana kapamadım bir ara duydum ses ama şuan yok yada müzik ile duymuyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri