Dizel dualogic bekleyen arkadaşlar,
İtalya FIAT merkezine ingilizce olarak attığım mesaja cevap 1 gün sonra geldi. Mesajımda neden Türkiye'de 1.3 MULTIJET DIZEL DUALOGIC satılmadığını sormuş ve ne zaman satılmaya başlayacağını öğrenmek istediğimi söylemiştim.. Gelen cevabı bu konuyu merak eden arkadaşlar için yayınlıyorum:
customercareinternational@fiat.com
Dear Sir,
Thank you for your e-mail and the interest shown in our Brand.
We inform you that Punto Evo 1.3 has not been introduced in Turkey
at the moment and we still do not know if and when ** may be launched.
Anyway, we have forwarded the information to the relevant department and we sincerely appreciate the feedback and proposals we receive our Customers or future ones and fans as ** allows us to provide each day better services, events and products.
We really hope your suggestion could a soon reality.
Yours sincerely,
Customer Relations
Fiat Group Automobiles S.p.A.
Çeviri programıyla türkçesi:
Sevgili Efendim, e-posta ve Marka gösterilen ilgi için teşekkür ederiz. Biz Punto Evo 1.3 şu anda Türkiye'de tanıtıldı olmamıştır ve biz hala başlattı olabilir ve ne zaman bilmiyorum sizi bilgilendirmek. Neyse, biz ilgili departmana bilgi ilettik ve içtenlikle ve geribildirim için teşekkür ederiz bizi her gün daha iyi hizmetler, etkinlikler ve ürünler sunmak için izin vermesi bizim müşteriler veya gelecek olanlar ve fanlar gelen teklifler. Biz gerçekten öneri yakında gerçeğe dönüşebilecek umuyoruz. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri Fiat Group Automobiles SpA
Group Automobiles SpA
Yer imleri