mert gibi ön sinyalleri amerikan park yaptım ama uygun ampulu bulamadım. çift duylu 21/5 W ampül lazım ama orjinal sinyaller gibi turuncu renkte olsun.
böyle ampül varmı yoksa boyatmakmı lazım.
mert yardım et![]()
mert gibi ön sinyalleri amerikan park yaptım ama uygun ampulu bulamadım. çift duylu 21/5 W ampül lazım ama orjinal sinyaller gibi turuncu renkte olsun.
böyle ampül varmı yoksa boyatmakmı lazım.
mert yardım et![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
nasıl oldu merak ettim resimleri var mı
ampul yok şuan, bi tarafa idareten şeffaf taktım beyazımsı yanıyo tabi iyi durmuyo.
uygun ampulu alıp 2 tarafada koyunca çekerim foto.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
kolay gelsin
TSİ Jetta.
geldim geldim
istanbuldaki sinyal ampulleri normalde dediğin gibi şeffaf bunu turuncuya boyuyorlar benim aldığımda bu şekildeydi ısındıkça zamanla boyası gidiyor yenilemek gerekir orjinal turuncu ampul daha iyi yanar nette araştır belki vardır![]()
aynı yere yapılmıyomuydu bunlar?
TSİ Jetta.
onların bahsettıgı aracın orjınal sınyallerının oldugu yer senın bahsettıgın tamponun keslıp bıcılmeysyle yapılan yan sınyaller oguz.
Captaİn Jack Sparrow
tamamdır bnde ztn tamponu keserek yapcak znnettim![]()
TSİ Jetta.
internette biyerde kia nın ampulu olarak buldum 3 lira(tek sanırım)
gitti gidiyor sahibinden filanda osram diye satıyolar birinde 15 lira
femoli osram yok osram diyen yalan söyler dedi, femolinin elinde varmış bilmediğim bi marka gidebilirsem cumartesi filan ondan alıcam.
işin ilginç yanı osramın şeffaf camlı olanı 3,09 tl çifti praktikerde paketli filan.
ismi bilindik olamayan marka 6 lira(femoli)
bu arz talep olayı çok mantıksız...
bide benim şuanki parklar maviye kaçan beyaz(led) onları iptal etsemmi karar veremedim.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
mavi gzel durar bnce
TSİ Jetta.
ben tanesi 2 liradan almıştımtaktıktan sonra mtec dipsiz park ampullerimi sökmüştüm sadece sinyaller yanıyordu arıza lambasını dert etmiyorsan sök ama gözümü takılır dersen veya başka çaresini bulurum dersen kalsınn
sanırım senin gördüğün ilanları bende buldum
(osram ) ÇİFT DUYLU TURUNCU AMPUL sahibinden.com'da
ÇİFT DUYLU ORGİNAL TURUNCU AMPUL sahibinden.com'da
arıza lambası zaten yanmıyo mert direnç koymuştum önceden ledler için
ama şimdi o kabloya fazla yük biniyomu bilmiyorum
2 tane 47 ohm direnç
1 tane 5w ampül
1 tane 0.5w ampül olmuş olcak.
yani
orjinalinden yaklaşık 3 kat fazla güç çekiyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben ilk yaptırdığımda arıza lambası yandı yandığına göre kabloya fazla yük biniyor herhalde![]()
başta arıza lambası yanmaz diye düşündüm ama sonradan kararsız kaldım.
ben orjinal duya bi kablo daha ekleyip parkın + sından kablo çektim.
eğer sinyalin şasesiyle parkın şasesi ortaksa(ki öyledir muhtemelen) arıza lambası yanmaması lazım değilse yanar. bi denerim artık ampülleri alınca.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
bide camurluktakı sınyallerı baglamak ıcın ne gereklı yanı oraya kablo nasıl cekılcek ??
Hadi Abisi .)
olay tamamen arz talep kaynaklı yani şeffaf olan moda olsaydı bu aldığım 1 tl olurdu o 3 tl olurdu. senle alakası yok zaten olayın.
o gösterdiğin mercedes/bmw olayındada aynısı, 1 tl bile etmicek bişey ama mercedes bmwde kullanılıyo diye 6-7 lira...
bu arada montajı bitirdim
istediğim gibi oldu yardımcı olanlara teşekkürler.
Konu OzzY tarafından (18/02/2012 Saat 03:01 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozancım çok güzel olmuş güle güle kullan. Birde far karartma olsaymış daha göz alıcı duracaktı emin ol, benimde kafamda var, bugün yarın yaparım![]()
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri