eline sağlık güzel olmuş
teşekkürler abi bende çok beğendim![]()
elma şekeri duruyomu? megane geldimi?
özellikle gece dahada güzel görünüyo. sinyaldede hiç sıkıntı yok.
led parklarıda iptal etmemeye karar verdim. bi tarafı söktüm baktım biraz önce çok boş görünüyo hoş olmuyo. böyle güzel
yalnız duydaki tadilatı allaha emanet yaptım. normal bi kablo geçirip aradan ona temas etmesini sağladım parktan aldığım kabloya diyot koydum ama sinyal kablosunu kesmek istemedim park kablosundan sinyal kablosuna temas olursa nolur acaba
Konu OzzY tarafından (09/12/2010 Saat 21:51 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
eline sağlık güzel olmuş
bi jant kaldı mert![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sen bul nakliyeyi hallederiz![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
hatta haftaya haftasonu istanbula gelmeyi düşünüyodum ama vazgeçtim gibi. sen jantları ayarlarsan büyük ihtimalle gelirim(daha sonra)![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
nası yani şimdi yarın gelsem takıcanmı?
benim gelişim son ana kadar belli olmaz, hava şartlarıda etkili falan filan. benim dediğim sen jantı sök dükkana koy ben gelir taktırırım.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bende beğendim hayırlı olsunbilkentin yurdumu orası ehehe
bu arada plaka ampulu için beyaz bulunuyormu hiç rastlamadım aradım ama hepsi led dirençle falan uğraşmak istemiyorum. Varsa beyaz ampul taktırmak isterim yoksa da boyanabilirmi? varmı bi fikriniz...
teşekkürler
evet bilkentin yurdu
mtec vs mavi boyalı olanlar var plaka lambası için ama bence aydınlatması çok yetersiz. ben beyaz led koydum(dirençle) çok memnunum.(öndekilerde beyaz led + direnç)
başka soru?![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
çok güzel güle güle kullan
araç alınca aynısını bende isterim ozan yoksa istanbula girince seni esir alır
ampüllerini çalarım![]()
eline sağlık
punto evolution
teşekkürler
zevkle yaparım
ama işçiliğim kötüdür bunlarıda acilen toparlamam lazım şuan oldukça sakat sanırım montaj
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ledler arıza lambası yakmasın diye koyduğum dirençleri iptal ettim, arıza lambası hala yanmıyo
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sevindim desem bozulmazsın heralde abi
abi duyun içinde bi altta bide kenarda pin var normalde. kenardaki şase onla bi işimiz yok. alttakinide eğip bükerek kenarı sadece bi pine değicek şekile getirdim etrafınıda bantla izole ettim. standart bi kablonunda ucunu bi kaç kat yapıp lehimle kapladım. onuda alttaki pinin altından duyun içine geçirip diğer pinin yanına koydum biraz kurcalamayla filan olması gereken yere geldi. zaten ampul bastırınca oynamaz diye düşündüm. yerine takınca duyun kenarından bi kablo çıkmış oldu onuda direk park ampulunun + sına bağladım. işlem tamamlandı.
bu benim yaptığım saçma yöntem
femolide bişey gördüm çıkma duy bulursam ondan alıp tekrar yapıcam. duyun içi genişliğinde üzerinde 2 tane pin altında yay ve kablolar var.
duyun alttaki pinini kesip kablolardan birini ona lehimleyip, diğerinide duyu delip çıkararak yapıcam.
sorcağın bişey varsa memnuniyetle cevaplarım abi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yok kardesim neden bozulayim hic olurmu oyle seyBenim stop lambasindaki yaptigim sanirim seninde aklina yatar. Ampulun altindaki iki tirnaga iki kablo ile lehim yapip, birbirinden izole ettim. Bu iki kabloyu egip buktugun tirnak ve disaridan getirdigin kabloya baglayarak onlarida izole edebilirsin. Sase yine sase olacak onunla bir isimiz yok. Duyun icindeki tirnagin uzerinede yalitkan bir malzemeyle kapladin mi gayet guzel oluyor, ben bu sekilde yillardir kullaniyorum ve hic sorun olmadi
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
başarılı bi uygulama olmuş güle güle kullan..
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
american style..yakışmış.. emeğine sağlık güle güle kullan
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri