Sizinle aynı yollardan geçmişiz. Ben başta 13-15 tl civarı getz vs düşünüyordum acemilik atmak için. Sonra clio3 - punto düşündüm (2. el) çıktı 18-19' a rakam.Gel gör ki 2. el baktığım punto aracın expertizde masrafı çıkınca soğudum 2. el almaktan. Kredi çektim 4-5 tl kadar ve sıfır araç aldım.
Garantiyi de 4 yıl yaptım 486 tl vererek. 4 yıl kafama bişeyi takmadan binicem.Özellikle otomatik viteste garantisiz olarak arızaya yakalanmak canınızı yakabilir.Yüksek masraflar çıkmış , okudum forumda.Bunun dışında ille 2. el olacaksa garantisi devam eden bir araç bakın bari.Clio 3 bana daha kaliteli izlenim verse de puntodaki yokuş kalkış + esp +asr + otomatik vites aynı paraya clioda yok. düz vitesi dualogic fiyatına geliyor. o yüzden punto aldım. Puntonun da en ucuz olan active'sini aldım. Elbette 2-3 daha verip evo alsam donanıma değerdi fakat o kadar verince biraz daha verip opel filan düşünülebilirdi... bu işin sonu yok yani koyacağınız her 2-3 size ayrı bir konfor - genişlik olarak geri dönüyor ama imkanlar bu kadar
dip not: active araçta kapı üstü kol tutamacı, bagaj lambası ve güneşliklerde ayna bile olmaması da insana küfür gibi gelmiyor değil.
Konu reddragon tarafından (14/12/2010 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri