Arkadaşlar kafama takılan birşey var Puntoların otomatiği değilde düz viteslerinde hillholder ESP' ve ASR var mı
Bunun kararını en iyi siz vereceksiniz. Sorunları olanlar kadar sorunsuz kullananlar var. Ancak elektronik bir eklenti, elbette arıza oluşturabilir. Önemli olan doğru servis seçiminiz ... Ben şuna da inanırım, çok sakınıldığında göze çöp batar kesinlikle.. Arabalarla ilgili değil bu durum, her üründe, özellikle seri üretimi olan her üründe problem yaşanabilir. Önemli olan bunu çözüme ulaştırabilecek insanlar olması etrafınızda.
Bende gecen sene bu zamanlar sizin gibi Clio 3 ve Punto arasında kalmış araştırırken sonunda Puntoya karar verdim.2 haftalık araştırma yapmamla haziran 2009 çıkışlı daha 8500 km de 6 aylık bir benzinli punto dualogic sahibi oldum.Gecen sene 21500 gibi bir fiyata aldım(gecen seneye göre baya uygundu).Arancım şuanda 22 binde kronik ses problemleri dışında en ufak bir sorun yaşamadım.Bazı arkadaşlar "2010 modellerde esp ve asr mevcut diger modellerde güvenlik paketiyle alınıyor" demişler.Bu bilgi yanlış S5 versiyon punto dualogic bulursanız (2009-2010-2011) activede olsa bu özellikler mevcuttur.2009 öncesi dualogic versiyonlarda ya güvenlik paketi yada en az dinamik versiyonlu olaması gerekir.Şimdiden hayırlı olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri