dotü kurtaran şanslı![]()
![]()
duydumki femoli abi kolçakı bedavaya yapıyormuş gelelimmi abi![]()
dotü kurtaran şanslı![]()
![]()
TSİ Jetta.
evo dynemıc assist kitli 1,3 75 Lik 29850tl fiyat aldım fiyat içinde boya koruma da var , teslım ocak ılk hafta 29 araralığa kadar daha uygun fiyat olursa bilgilendirseniz şimdiden tesekkürler
ben aracı aldım ama teslimat ocak ortası gibi 1,3 multijet dynamic spk+ak 31350 koç indirimiyle burda tek bayi olduğundan fazla pazarlık yapamıyoruz manisa bayiside 31950 tl fiyat verdi hayırlısı bakalım
selamlar,
İstanbul Zincirlikuyu Birmot'tan Punto Evo 1.4 Fire Dynamıc + Skydome 27.750 tl fiyata sipariş verdim.
ben ocak sonu 29500 indirimli liste fiyatını 26000 indirtmiştim daha ucuzcularda vardı ama onlarınkiler s1 sanırım.
evo punto fire active 5k start stoplu dün teslim aldım 25000 tl zenon far boya koruma dahil
Ya arkadaşlar ikinci el fiyatlarına bakıyordum İlanlarda Punto EVO yazıyor resme bir bakıyorum Grande Punto. Birçokilanda bunu gördüm,acaba bunu yiyenler varmı?
)))))))
bende haftasonu eskişehir birmottaydım. güzel bi takas kampanyası olsaydı değiştirecektim ama yokmuş.
ben 25.000 anahtar teslım aldım arkadaslar
bayiler sattıkları arabaların 2. el piyasasını çokta umursadıklarını sanmıyorum. aynen sizinde sattığınız arabayı alan kişi 3. ele satarken nekadar zarara gireceğini umursamadıgınız gibi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri