Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
43 Bin Akıllara Zarar Sonra Satarken Vay Efendim Fiat Değilmi Vay Efendim O Paketler Ne İşe Yarıyorki Diyen Bir Sürü Dangalak Çıkacak Karşına İyi Düşün...
Marka konusunda milletin ağzına bakarsan Fiat burun büküyorlar, Reno deyince servisi pahalı yedek parça pahalı yıllırdır ülkemizi kazıklıyor diyorlar, Peugeot dedinmi aman ha diyorlar, Hyundai teneke diyorlar, kimisi ford beğenmez laf söyler kimisi başka modele. Her neyse sonuç şu. Bizim insanımız çok konuşur, boş konuşur (sözüm meclisten dışarı). Maalesef böyle. Herkes çok iyi bilir. Herkez herşeyden anlar.

Bu segmentte

Fiat Bravo
Renoult HB
Ford Focus HB
Peugeot 308
Volswagen Golf
Hyundai İ30 VS.........

Reno çabuk satılıyor ama hiç ısanamıyorum bu markaya. Sebebini bilmiyorum
Ford fiyat olarak Bravodan daha pahalı
Peugeot deyince herkes aman diyor sebebini bilmiyorum
Volswagende yukarıda yazdığım donanımda arabayı almak için 60000 i gözden çıkarmak lazım
Hyundai zaten tenekeydi.

Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Ama bu segmentte ve disel araç fiyatları 38000-60000 arası değişiyor. Öyle bakıncada çok fazla gelmiyor. Tabii ki bilmeyen ne paketlere ne özelliklere bakmıyor sadece fiat bravo bu paraya değer mi diyor. Gerçi Fiat sağolsun. Emotion donanımlı araç getirmek yerine dayıyor paketleri. Fiyat biraz daha artmış oluyor böylece.