Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: kişisel GP kanunları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Nefes bile aldırmıyorum

ferruh biner
    ferruh25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    25FR***
    Edilen teşekkür: 13

Hepsine Katiliyor Ve De Uyguluyorum Bende Lakin Her Kim Kapilari Sert Kapatirsa Ona Bişi Diyemiyordum Taki Düne Kadar Bi Abimiz Var Eli Biraz Ağir Benim Arabaya Her Binişin De Bu Sefer Kapi Elden Cikacak Diyordum Ki öyle Oldu Ben De Abi Be Olmadi Kapanmadi Dedim Kapiyi Açti Ben Eyvah (içimden) Duraksadi Bana Bakti Güldü Ve Nazikce Kapatti Ohhhhhhhhh Biraz Utandim Ama Neyse ..........

Fatih Y.
    dreamerdaddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Bendede aynı kurallar varda özellikle 3 kapılarda yaşanan olaylar oluyor arkaya biri binerlen koltugun sert bir şekilde ittirilmesi içim gidiyo walla birde kapılar uzun oldugundan her an açılırken yandakine toslama durumu oluyor paspasları hiç söylemiyorum zaten arkaya binerken heryere kayıyor 3k nında cilveleri bunlar napalım

ozan akgül
    pascal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 25

su hariç hem fikirim gerekirse dağ başında arabadan indiririm

Kubilay HALAT
    Qubee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    00
    Edilen teşekkür: 26

su hariç her türlü yeme içme yasak!
    kapıları sert vurmalarına bide sağa sola vuruyolarsa hele aman aman
    sonra arabada boğuşmak yassak
    bide bindikleri şeyin GP olduğunu, öküz arabası olmadığını haldur huldur binip herşeyi her yere koymamalarını hatırlatırım arkadaşlara
    bi keresinde de arabayı yeni yıkatmışım bizim arkın arkadaşlarını da bırakıyım dedim bölümden. adamlar geldi bahçeden yürümüşler yeni de yağmur yağmış ayaklarında 5 cm çamur "DURUN! DURUN!" demeye kalmadan daldılar 3 kişi arka koltuklara. adamlara ayıp olacak kadar söylendim

ya şu lafa uyuz oluyo
    "kapıyı ben sert vurmuyom bırakıyom kendi kapanıyo öyle"

normalde araba haricinde her konuda acayip uyumlu ve sakinimdir :ok:
    Konu Linos tarafından (21/04/2007 Saat 08:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bazı kelimeler ayıp kaçıyordu!..

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

gpden sona takıntılarımın oluştuğunu farketttim arabanın kirletilmesine kızmam gerekitrse 2 günde bir yıkarım sorun deil ama benm dışımda sigara içirtmem
    gerekirse biri varken içmem benm en çok ayar olduğum kızdığım şey kapıları sert kapatılması çok sinirleniyorum valla kim olursa olsun sölüyorum utancağım insanlar olsa bile sölüyom onlar utansın ben neden utanyım dimi:areindeer: bide arabaya senn arabanda çok darmış arkada oturanlar için ben 185 kardeşim 190 be kardeşim bırazkta arkası daralsın neyse bide ağzıma alamaıcağım kadar kızdığım bişi biri arabamı çizmiş bilinçli bi kaç yerinde onu bi yakalasam ... o anladı varya onu ilk gördüğümde gece yatamadım acayip sinirlendim ama bi yakalasam ben arabaya 30000 para vereyim biri çıksın 5 kuruş faydası olmayan biri dünyaya çizsinama dediğim gibi bi yakalasam(şiddet dolu sahneler olacağı için açıklamıyorum rtük giriyo arkadaşlar)

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

Alıntı galadriel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu akşam ufak bi yolculuğa çıkıcam dünyalar güzeli Puntişimle.. Yol arkadaşlarım en az benim kadar titiz hatunlar ama yine de onlara şakayla karışık birkaç hatırlatma yaparak arızalığımı gösterdim...Seyahat boyunca uyulması gereken sevimli kurallar;

-Arabamda sigara içilmesi kesinlikle yasaktır..(bende içiciyim ama asla puntişimde içmem, daha yeni kokuyo yiaaa)
    -Arabamda kabuklu, kabuksuz her türlü yiyecek yenilmesi şiddetle yasaktır, dökülür, leke yapar ..vs..
    -Arabamda susuzluktan ölseniz bile su dahil hiçbişi içemezsiniz, dökülür, leke yapar..vs..Molayı bekleyin :p
    -Otururken ve iniş-binişlerde ayaklarınıza dikkat edin, döşemeler kirlenmesin.. mümkünse galoşla arabaya binin (şaka :p )
    -Kapıları açıp kaparken dikkatli olun, nazikçe kapatın ve açın.. Özellikle park yerinde kapıyı yandakine toslarsanız walla yolarım saçınızı başınızı :angryrazz:
    -Müziğime karışmayın, şöför benim, ne istersem onu dinlerim:icon_rolleyes:

Çok naziğim değil mi Pekiii Sizin kanunlarınız nelerdir?

yüreğine sağlık sıgara dışında hepsıne şiddetle katılıyorum

Burak Kara
    kçkcmş karaburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    01 DP 619
    Edilen teşekkür: 0

Bu kuralların hepsine ben de uyuyorum ve milleti uyduruyorum.Su hariç ama.Şunlarıda eklemek istiyorum: Arabama içkili hiç kimse değil binmek 3 metre yakınına yanaşamaz kusar falan arabanın üstüne içine ...vb, ayrıca herhangi bir sebepten ötürü birisi arabama kusarsa kustuğu yerde indirilir yola onsuz devam edilir sustalı anahtarla açıp kapatmak suretiyle kimse oynayamaz ayrıca sustalı anahtar küt diye düğmeye basılarak açılmaz, düğmeye basılıp elle kibarca açılır, ön yolcu koltuğuna oturan herkes park sensörüdür, arabama binenler tüm bu kuralları kabul etmiş sayılır, uymayanlar oracıkta arabadan indirilir

Can Gökçe
    ComfortablyDumb lithium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    16
    Edilen teşekkür: 9

Araba bu arkadaşlar.. Binceksiniz, geziceksiniz, kirletceksiniz, temizleyeceksiniz... Tadını çıkarın canım, su dahi içtirmemek biraz abartı olmuş..

Benim arabamda:
    *Sigara içilmez.
    *Müziğin hiçbirşeyine (türü, ses yüksekliği vb.) karışılmaz.
    *Aracımı benden başkası çok çok gerekli bir durum olmadıkça kullanmaz.

Bu kadarcık..
    Evo MultiAIR!

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

Yeni bir kuralım daha oldu şöle ki;
    Benim arkadaşım olduğunu idda eden herkes, arabam üzerinde var olan leke-kir-kuş pisliği..vs.. bilgilerini acilen tarafıma bildirmeli ya da çok yumuşak bir bez ve bol suyla pisliğe olay vukuu bulduğu anda müdahale etmeli :p Eğer nazik olamam, çizerim endişesi yaşıyorlarsa, acil aramadan bana ulaşıp, tarafıma olayı en kısa sürede iletmeli.. Yapmazsan benim arkadaşım değilsindir
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

benim gpmi zarar verecek herşey yasak sadece bir kişi o yasakları delip geçiyor oda 20 aylık oğlum ona herşey ser:ok:

Murat ÖZDİLEK
    MOZDİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DB 6402
    Edilen teşekkür: 1

arkadaşlar ben de su hariç galadriel kurallarını uyguluyordum. şimdi ise kapı açma ve sigara dışında, arabada sadece 11 aylık oğlumun kuralları geçiyor artık;
    -her zaman ve her yerde bisküvi yiyebilirim, dökebilirim,babam nasıl olsa temizliyor
    -istediğim gibi ön koltukların arkasını tekmeleyebilirim, yapma demekte ısrarcı olmayın,daha fazla yaparım
    -benim hoşlandığım şarkılar açılır - çakkıdı ve shake it up.. şu sıralar favorimdir
    -istediğim her yeri kurcalayabilirim
    -elimdeki oyuncağımla arka camlara vurabilirim
    -meyveli yoğurt yediğim zaman ellerimle koltukları elleyebilirim
    -her tünele girildiğinde, iç lamba yakılıp arabadaki herkes alkış yapacak
    -su biberonunu sallayıp her yeri su damlacıkları yapabilirim

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Alıntı MOZDİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de su hariç galadriel kurallarını uyguluyordum. şimdi ise kapı açma ve sigara dışında, arabada sadece 11 aylık oğlumun kuralları geçiyor artık;
    -her zaman ve her yerde bisküvi yiyebilirim, dökebilirim,babam nasıl olsa temizliyor
    -istediğim gibi ön koltukların arkasını tekmeleyebilirim, yapma demekte ısrarcı olmayın,daha fazla yaparım
    -benim hoşlandığım şarkılar açılır - çakkıdı ve shake it up.. şu sıralar favorimdir

Murat Allah bağışlasın... Buluşmadaki yakışıklı senin kiydi diimi. Aman abi boşver GP yi falan isterse benzin döküp yaksın gıkımı çıkarmam. Ne tatlı şeydi öyle. Maşallah diyelim tekrar..

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Alıntı MOZDİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Allah bağışlasın... Kurallar süper. Özellikle Tünele giriş kuralına bittim...
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

sanırım benimde bir bebeğim olsa, onun için de tüm katı galadriel kanunları yıkılırdı o nedenle haklısınız arkadaşlar...
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

Fatih Antep
    NesT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BF 8191
    Edilen teşekkür: 108

GP tipi cezaevi gibi oldu. Sigara ve kabuklu yemişe katılıyorum. Küllük sorduklarında cep telefonumu gösteriyorum. Orayada çok yakışıyor.

merter yonar
    merter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 MDY 81
    Edilen teşekkür: 4

su icerim bol bolda icirirrim ama yasaklar soyle ekleyebilirim
    1-saga sola elle ellemek yassak
    2-arabami benden baska birine(ozellikle yikamaci-otoparkci-arkadas vs.)emanet asssssssssssssssslaaaa etmem
    3-galos fikrine cani gonulden katiliyorum

SARP BAHAR
    Power Of Japan Little F.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 95

Valla benim arabada her yol mübah. Sadece kaportaya zarar gelmesin,bide koltuklar yanmasın yeter

Gökhan GENÇ
    Electronics Engineer gokhan_genc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    59 SD 470
    Edilen teşekkür: 3

Aynen katılıyorum
    ...because failure is not an option.

Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ

ceyhun sel
    grande punto ile ... ceycaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34um4**8
    Edilen teşekkür: 0

valla sigara kesinlikle yasak .. arabama bu yuzden annemla babam zorunlu kalmadıkca binmiyo olsada ..içicek ser hatta canm esram ayran bile doktu saolsun yemekte ser 10 ytliç dıs yıkama parası verildikten sora .. kapıların kapanması olayında baba parası deil alın teri lafını duyuyolar bu konuda isteyen alınsın umrum deil ( arabaya binen kişidir alınma konusunda ters yone cekmeyelim ) onun dısında benm haricim kimseye vermemeye calısıyom
    bunların dısında ser
    1.3 dizelle gezmesi cok guzel 8M

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon