Nefes bile aldırmıyorum![]()
Nefes bile aldırmıyorum![]()
Hepsine Katiliyor Ve De Uyguluyorum Bende Lakin Her Kim Kapilari Sert Kapatirsa Ona Bişi Diyemiyordum Taki Düne Kadar Bi Abimiz Var Eli Biraz Ağir Benim Arabaya Her Binişin De Bu Sefer Kapi Elden Cikacak Diyordum Ki öyle Oldu Ben De Abi Be Olmadi Kapanmadi Dedim Kapiyi Açti Ben Eyvah (içimden) Duraksadi Bana Bakti Güldü Ve Nazikce Kapatti Ohhhhhhhhh Biraz Utandim Ama Neyse ..........
Bendede aynı kurallar varda özellikle 3 kapılarda yaşanan olaylar oluyor arkaya biri binerlen koltugun sert bir şekilde ittirilmesi içim gidiyo walla birde kapılar uzun oldugundan her an açılırken yandakine toslama durumu oluyor paspasları hiç söylemiyorum zaten arkaya binerken heryere kayıyor 3k nında cilveleri bunlar napalım![]()
su hariç hem fikirimgerekirse dağ başında arabadan indiririm
![]()
su hariç her türlü yeme içme yasak!
kapıları sert vurmalarına bide sağa sola vuruyolarsa hele aman aman![]()
sonra arabada boğuşmak yassak
bide bindikleri şeyin GP olduğunu, öküz arabası olmadığını haldur huldur binip herşeyi her yere koymamalarını hatırlatırım arkadaşlara
bi keresinde de arabayı yeni yıkatmışım bizim arkın arkadaşlarını da bırakıyım dedim bölümden. adamlar geldi bahçeden yürümüşler yeni de yağmur yağmış ayaklarında 5 cm çamur "DURUN! DURUN!" demeye kalmadan daldılar 3 kişi arka koltuklara. adamlara ayıp olacak kadar söylendim
ya şu lafa uyuz oluyo
"kapıyı ben sert vurmuyom bırakıyom kendi kapanıyo öyle"![]()
normalde araba haricinde her konuda acayip uyumlu ve sakinimdir :ok:
Konu Linos tarafından (21/04/2007 Saat 08:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bazı kelimeler ayıp kaçıyordu!..
gpden sona takıntılarımın oluştuğunu farketttim arabanın kirletilmesine kızmam gerekitrse 2 günde bir yıkarım sorun deil ama benm dışımda sigara içirtmem
gerekirse biri varken içmem benm en çok ayar olduğum kızdığım şey kapıları sert kapatılması çok sinirleniyorum valla kim olursa olsun sölüyorum utancağım insanlar olsa bile sölüyom onlar utansın ben neden utanyım dimi:areindeer: bide arabaya senn arabanda çok darmış arkada oturanlar için ben 185 kardeşim 190 be kardeşim bırazkta arkası daralsın neyse bide ağzıma alamaıcağım kadar kızdığım bişi biri arabamı çizmiş bilinçli bi kaç yerinde onu bi yakalasam ... o anladı varya onu ilk gördüğümde gece yatamadım acayip sinirlendim ama bi yakalasam ben arabaya 30000 para vereyim biri çıksın 5 kuruş faydası olmayan biri dünyaya çizsinama dediğim gibi bi yakalasam(şiddet dolu sahneler olacağı için açıklamıyorum rtük giriyo arkadaşlar)![]()
Bu kuralların hepsine ben de uyuyorum ve milleti uyduruyorum.Su hariç ama.Şunlarıda eklemek istiyorum: Arabama içkili hiç kimse değil binmek 3 metre yakınına yanaşamaz kusar falan arabanın üstüne içine ...vb, ayrıca herhangi bir sebepten ötürü birisi arabama kusarsa kustuğu yerde indirilir yola onsuz devam edilirsustalı anahtarla açıp kapatmak suretiyle kimse oynayamaz ayrıca sustalı anahtar küt diye düğmeye basılarak açılmaz, düğmeye basılıp elle kibarca açılır, ön yolcu koltuğuna oturan herkes park sensörüdür, arabama binenler tüm bu kuralları kabul etmiş sayılır, uymayanlar oracıkta arabadan indirilir
![]()
Araba bu arkadaşlar.. Binceksiniz, geziceksiniz, kirletceksiniz, temizleyeceksiniz... Tadını çıkarın canım, su dahi içtirmemek biraz abartı olmuş..
Benim arabamda:
*Sigara içilmez.
*Müziğin hiçbirşeyine (türü, ses yüksekliği vb.) karışılmaz.
*Aracımı benden başkası çok çok gerekli bir durum olmadıkça kullanmaz.
Bu kadarcık..![]()
Evo MultiAIR!
Yeni bir kuralım daha oldu şöle ki;
Benim arkadaşım olduğunu idda eden herkes, arabam üzerinde var olan leke-kir-kuş pisliği..vs.. bilgilerini acilen tarafıma bildirmeli ya da çok yumuşak bir bez ve bol suyla pisliğe olay vukuu bulduğu anda müdahale etmeli :p Eğer nazik olamam, çizerim endişesi yaşıyorlarsa, acil aramadan bana ulaşıp, tarafıma olayı en kısa sürede iletmeli.. Yapmazsan benim arkadaşım değilsindir![]()
![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
benim gpmi zarar verecek herşey yasak sadece bir kişi o yasakları delip geçiyor oda 20 aylık oğlum ona herşey ser:ok:
arkadaşlar ben de su hariç galadriel kurallarınıuyguluyordum. şimdi ise kapı açma ve sigara dışında, arabada sadece 11 aylık oğlumun kuralları geçiyor artık;
-her zaman ve her yerde bisküvi yiyebilirim, dökebilirim,babam nasıl olsa temizliyor
-istediğim gibi ön koltukların arkasını tekmeleyebilirim, yapma demekte ısrarcı olmayın,daha fazla yaparım
-benim hoşlandığım şarkılar açılır - çakkıdı ve shake it up.. şu sıralar favorimdir
-istediğim her yeri kurcalayabilirim
-elimdeki oyuncağımla arka camlara vurabilirim
-meyveli yoğurt yediğim zaman ellerimle koltukları elleyebilirim
-her tünele girildiğinde, iç lamba yakılıp arabadaki herkes alkış yapacak
-su biberonunu sallayıp her yeri su damlacıkları yapabilirim
sanırım benimde bir bebeğim olsa, onun için de tüm katı galadriel kanunları yıkılırdıo nedenle haklısınız arkadaşlar...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
GP tipi cezaevi gibi oldu. Sigara ve kabuklu yemişe katılıyorum. Küllük sorduklarında cep telefonumu gösteriyorum. Orayada çok yakışıyor.![]()
su icerim bol bolda icirirrim ama yasaklar soyle ekleyebilirim
1-saga sola elle ellemek yassak
2-arabami benden baska birine(ozellikle yikamaci-otoparkci-arkadas vs.)emanet asssssssssssssssslaaaa etmem
3-galos fikrine cani gonulden katiliyorum
Valla benim arabada her yol mübah. Sadece kaportaya zarar gelmesin,bide koltuklar yanmasın yeter![]()
Aynen katılıyorum![]()
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
valla sigara kesinlikle yasak .. arabama bu yuzden annemla babam zorunlu kalmadıkca binmiyo olsada ..içicek ser hatta canm esram ayran bile doktu saolsunyemekte ser 10 ytliç dıs yıkama parası verildikten sora .. kapıların kapanması olayında baba parası deil alın teri lafını duyuyolar bu konuda isteyen alınsın umrum deil ( arabaya binen kişidir alınma konusunda ters yone cekmeyelim ) onun dısında benm haricim kimseye vermemeye calısıyom
bunların dısında ser![]()
1.3 dizelle gezmesi cok guzel8M
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri