Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaşın kadar araba eskittim diye bir laf vardır. Seninkide o misal abi.
Kaç araba değiştirmişsin. Büyük tecrübe.
Bunlar sadece kendi alıp kullandığım araçlar. Bunun dışında iş yerimin verdiği araçlar da kullandım bir süre.
Honda Euro Civic 1.6 ies; Motor ve otomatik şanzımanı bu kadar iyi bir araca daha rastlamadım şahsen. Yaklaşık 300.000 km'deydi aracım ve ne bir motor arızasına ne de bir otomatik şanzıman arızasına denk gelmedim araçta. Kaldı ki şirket aracıydı, kimlerin kullandığı belli değildi aracı.
Toyota Carina 2.0 lt GLX; Aynı şekilde motor ve otomatik şanzımanda tık demedi araç, 460.000 km'de şirket sahininin bir tanıdığına satıldı. Aracı alan kişi 7 ay sonra üzerine almaya yeltenmiş aracı, üzerinde haciz olduğunu öğrendik rastlantıyla. Geri aldık lakin geri aldığımızda 180.000 km'ye düşürülmüştü. Muhtemelen 500 bini gördü. Biz de sonra 60 - 70 bin daha kullandık. Halen tık yoktu. Rektefiye de görmedi.
Hyundai Accent 1.5 CRDI: üzerinde konuşmaya bile gerek duymuyorum. Güçlü motoru dışında takoz.
Opel Corsa 1.4 ; Motor olarak çok seri bir araç değil ama idare ediyor. Donanım olarak zayıf, yol tutuş berbat. Neden para verilir bu tip bir araca bilmiyorum. Aynı yılın Polo'su çok daha iyi bir araçtır eminim.

Bunun dışında kullandığım araçlar Doblo gibi Kango gibi ticarilerdi. Ayrı tartışma konusu. Arada atladığım araçlar ya da kısa süreli kullandığım araçlar da var değerlendiremeyeceğim kadar kısa kullandığım.