aynı zamanda SPRİNT BOOSTER denir..
netteki anlatımdan bir yazı paylaşıyim
Sprint booster otomobilin gaz pedalı sensörü ile beyin ve boğaz kelebeği arasındaki sinyal transferini hızlandırarak aracınızın gaza daha tepkili olmasını sağlayan bir parçadır.
Aracınızdan beklediğiniz atak hareketlerini veya ilk gaz tepkilerini yarı sürelere indirgemektedir. Bu sayede örneğin Mini Cooper S de 0-100 akselerasyonu 0.7-0.9 saniye gibi hızlandırmaktadır ve düşük hacimli veya otomatik vitesli araçlardaki alt devirlerdeki hantallığı %80 oranında serileştirmektedir.
Aynı zamanda Sakin kullanımlarda %5-10 yakıt ekonomisi de yapmaktadır. Tüm araçlara 5 dakika gibi kısa bir sürede uygulanabilen bu ürün aracınızı bir kat daha sevmenizi sağlayacak.
google sprint booster yazınca çıkıyor.
araştırdım şimdi teşekkür ederim mert
fakat kimisi yararlı kimisi zararlı diyor emin olamadımpuntolar için fiyatları nedir bunların?
(konuyu dağıtıyorum galiba ama kusura bakmayın)
seyhun kardeş bende merak ediyodum aslında ama mert fiyatını söyleyince pek yanaşmadım![]()
puntolar için fiyatı 450 ile 600 lira arası
zararı şu şekil vardır aracın motoru stock bir şekildeyken takarsanız zararı vardır ama chip ile beslediğiniz zaman hiçbir zararı yoktur
Yazılım yurtdışındamı yapılıyor...?
gelin görün bir deneyin ondan sonra diyin ki meğer değermiş![]()
Hayırlı olsun Kardeş. Bakımlarını 10.000 km'de değil de daha kısa periyodlarda yaparsan hiçbir şey olmaz.Güle güle kullan. Ben de Fiorino 95 bg araca yaptırmayı düşünüyorum Konya'da. Veriler nasıl olur acaba? Bir de ben her 5000 km'de bir yağ değiştireceğim.5000 km bakımını kendim yapacağım-yağ ve hava filtresi- gerisini de servis yapar artık.![]()
hayırlı olsun hakan.. sonunda yaptırmana sevindim..
35bin km oldu bende sorun yok..
güle güle kullan..
Hakan hayirli olsun!
77 beygir benzinliye yaptirsak yaptirdigimiza degmez heralde.. ama okuyunca insan gaza geliyor...gerci benim arac bide lpgli hepten yuzsuzluk yapmiyim![]()
sağolasın kıvançdenemekten zarar gelmez bence...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri