2006 dynamıc 65500 orj. km de ,sıfır boyalı , lpg ıslı ve garantılı, aracım 18000 e gıttı...19000 e almıstım..... 18000 tl ler cıwarında sureklı alıcısı olan bır otomobıl.... boya konusu arkadaslarında dedıgı gıbı arastırılmalı....
2006 dynamıc 65500 orj. km de ,sıfır boyalı , lpg ıslı ve garantılı, aracım 18000 e gıttı...19000 e almıstım..... 18000 tl ler cıwarında sureklı alıcısı olan bır otomobıl.... boya konusu arkadaslarında dedıgı gıbı arastırılmalı....
Selamlar. Şunu sormak istiyorum bu aralar araç fiyatları yükseldi mi? Bende de 2006 model Grande Punto 95 beygir Dynamic siyah renkli bir Punto var. Ancak benimki 3 kapılı modeli. 85 bin km'de. Araç sıfırdan beri bende ve kazası hiç yok. Sadece 5 cm'lik bir boya var ki o da ilk aldığımda birisi sürtmüş onun için yapıldı. Şimdi olsa hiç bozmam orjinalliğini. Tüm bakımları eksiksiz yapıldı ve tek kişi tarafından kullanıldı. Bu aralar satıp aracı yenilemek istiyorum ama henüz daha 17 bin veren bile çıkmadı araca. Ben de bir süre erteledim. Bu aralar fiyatlar yükseldi mi yoksa benim araç 3 kapı diye mi kimse ilgilenmiyor anlamış değilim.
StarJet Dynamic 1.4 95Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri