dışdan gp kokpit evo![]()
Merhaba Arkadaşlar;
Öncelikle yeni puntolanan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun araçları, ancak ben biraz grande ve evoların görünüşlerine kafa yormaya başladım. tabi ki göreceli ve subjektif bir yargı ancak evo puntolar görünüş olarakbence grande nin yanında fazlasıyla sönük kalmış gibi. Ben beyaz grande punto aldım beyazın araç üzerindeki ağırlığı ve grandenin o muazzam dizaynı ile evo sanki grandenin bir alt versiyonu gibi.
Evo'nun kokpitine diyecek sözüm yok ama doğal olarak evo alacak kadar bütçem olmasına karşın tercihim grande punto dan yana oldu..
dışdan gp kokpit evo![]()
TSİ Jetta.
TSİ Jetta.
Grande Punto Evo demek isterdim ama sadece Grande Punto demek istiyorum.
bende iç evo dış gp diyorum ama seçim istiyosanız grandepunto...
GP nin ön tarafı daha agresif,Evo daha sevimli bakıyor,iç dizaynda Evo daha iyi,herşey dizaynla bitmiyor sanırım teknik olarakta mutlaka farkları vardır,benim ilk tesbitim dualogiclerde vites değişiminin farkı oldu...
arabayı sadece görünüşüne göre seçim yapıcaksanız grande. ama evo nun görünüşü abartılan kadar kötü değil. şu aralar trafikte modsuz bir grande geçtiğinde milletin bakışları değişmiyor ama evo geçtiğinde birde skydome varsa olay değişiyor. bu sadece dışta geçerli içerisi yada diğer ozellıkler ıcın yorum yapmıyorum bıle![]()
![]()
çoğu kişinin dediği gibi iç evo dış grande punto![]()
evo nun arkası da bence gp den güzel özellikle stoplar....
grande punto....
İçi EVO ama Dışı kesinlikle Benim araba Grande Punto)
kesinlikle GP diyrum İçi için EVO ya birşey diyemem Özellik olarakta GP den daha üstün olması çok çok normal GP serisinin devamıda ondan Puntoyla GP aynımı birde öyle düşünün
1.5 ay sıra bekleyip 1.3 grande punto full kit skydome aldım hemde evo fiyatına en full evoyu verseler değişmem.Gelelim iç kısıma siz yapmak istedikten sonra değişmecek kısım kalmaz.tabi biraz bütçe ve usta zaman işi.
evonun stoplarını bana verin gerisi size kalsın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri