seyhancıgım ısımlede ılgılı oldugu ıcın servıs danısmanlıgı gıbı bır ıs yapmayı dusunuyorum ılerde( emeklılıkte) satıs ta olabılır nasıp olurda yaparsam ve fıat olursa bu benden cekeceklerı var..... 1.0 8 v cıkarırlarsa sasırmam yada 1.0 6 v uc sılındır falan..... az yakmak tek basına cozummudur.... 22500 tl fıyat werılırken dusunulmeyen paralar nasıl olurda yakıtla gerı donus hesaplaması yapılarak gerı kazanılabılır... basıt bır ornek... fıorıno emotıon alırken 27000 tlye lınea actıve plus bakmıstım... 18000 eskı arac uzerıne 9000 tl 263*48 tyye denk gelıyordu... kredıyı 1000 tl artırınca aylık taksıt 27 yl artıyordu......ben su an aracı alalı 21 gun oldu 2000 km de arac 3 depo mazot yaktım... 390 tl yapar.... lınea ıle yıne 3 depo benzın yaksaydım 513 tl vercektım.... 4 aylık taksıt farkını 21 gunde cıkardım yada yanı dızel arac alırken arkadaslar benzınlı ıle fıyat ucurumunu soyluyorlar ama aradakı 4000 tl yı kredıde ortalama100 yl taksıt farkıyla alacaklar aslında hem delı gıbı cekecek aracları hem ara hızlanmaları ıyı olacak hem az yakacaklar... hemde her depoda ortalama 50 tl kar edecekler... yanı ayda 2 depo yakan herkes ıcın dızel arac fıyatını cıkarıyor....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri