Herkese hayirli akşamlar ,
bugün iş çikişi alsancak-bornova dolmusu ile eve dönüyorum.yaşli bir teyzeye yol verdim arkaya oturamadigi için arka koltuga ben oturdum tam otururken kafam tavana çarpti dolmusun sarsintisi ileo ara aman dikkat et diyen bir adam üstünde fiat montu.sohbet ordan açildi.ben de punto evo aldim dedim bu araçlardan bu sene bayag bir satildiğini söyledi.genel sorun olarak tikirti sesleri ve gövdeden gelen seslerden bahsetti.abi dedim ben de servise gelmeye korkuyorum bir sürü sorun var dedim.aslinda dedi bunlar ithal ediliyor italyanlarin işçiliği çok kötü türkiyede ki işçilik daha kaliteli üretimi burda yapilsa sorunlar asgariye indirilebilirmiş.forumumuzdan bahsettim birazcik biliyorum dedi o yüzden servislerden birazcik şikayet var dedim boşver onlar bol bol şikayet eder dedi adam
abi dedim hakliyiz tabiki de o kadar para verilip sifir araba aliniyor kendini bir yerine koy dedim herkes ister arabasin da sorun çikmasin.sonra U dönüşü yapti
tabiki de öyle dedi ama herşey italyada bitiyor işçilik burda olmadiği sürece bu sorunlarin devam edeceğini söyledi.bir de evo da bir özellik varmiş pek anlamadim ama kontagi çevirip 4 cami birden komple aç dedi daha sonra kontagi kapa camlari kapiyormussun gibi iki kere üste tiklat ve arabayi kilitle dedi.kilitlendiginde camlarda kendiliğinden kapaniyormus böyle bir özellik olup olmadiğini sordu ben de hiç denemedim ilk defa sizden duyuyorum dedim acep var mi böyle birşey bugün deneme firsatim olmadi.en son da dolmustak indik ismi hasan bey enrico da servise geliceğin zaman beni gör muhakkak dedi bakalim 10000 e az kaldi neler olacak
saygilar
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
ben hemen gidip deniyorum![]()
tüm camları aç arabadan in veya içinde otur kumandadan kapamaya 4 saniyeden fazla basılı tut iyice kapanana kadar bırakma hem kapılar kitleniyor hem tüm camlar kapanıyoraynı şey arabayı açma ve tüm camları indirme içinde geçerli
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
güzelmiş hemen deneyeyim bende![]()
enricodan pek memnun değiller haberin olsun![]()
valla ben de yeni duydum.evet mert kimse memnun değil ama ben şahsen memnunum çok ilgileniyorlar yillardir onlarla içli dişli olduğumuz için alişkinlar![]()
aranızda bir elektrik oluşmuş sevmişin sen adamı![]()
![]()
![]()
enriko mu aman uzak dursun daha söktükleri kabloyu takmaktan acizler ya.
Repair
yoncacım bu elektrik durumları hayatta 1 ya da 2 kere olan şeyler biliyosun, kaçırmamak lazım![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
onurun kafası dolmuşun tavanına çarpmış. elektiriklenme bu yüzden olabilir. ufak çapta beyin sarsıntısı diyebiliriz. yakında normale döner![]()
pis herifler bu konudan hayir gelmez gayri![]()
bu olayı daha önce denedim..fakat anahtarın pili felan bitmesin diye hiç yapmıyorum..uzun ömürlü olsundoblonun chipi kırılmıştı yeni anahtara bayaı bi para istemişlerdi..o yüzden anahtar önemli
Onur abimiz sevdiğimiz bir abimizdi, kafayı tavana vurunca değişti![]()
-
bu arada evo daki cam kapatma işini arkadaşla denemiştik çalışıyor ama önce Onurunda anlattağı gibi hafızaya almak gerekiyor
allah cezasini vermesin o dolmusunakşam ben de deniyeyim şu dalgayi
![]()
Arkadaşlar böylece Onur'dan kurtulmuş olduk, hayırlı uğurlu olsun foruma
Hafızcım biz gp ailesi olarak senin iyiliğini istiyoruz, sen de takdir edersin![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Olm ne guyzel yazmısın okudukca okuyasım geldı walla...kaportacımıymıs o adam orda![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri