Evet bugün bir punto evo çaldım. Nasılmı? Başıma fıkra gibibir şey geldi.
Sabah iş yerimim yanındaki paralı otaparka arabamı bıraktım. (Bu otoparka anahtarda teslim ediliyor) Akşam 20:00 gibi otaparka gidip arabayı aldım. Arabaya ilk bindiğimde camları silmek için bezimin kapı kolçağının olduğu yerde olmadığını gördüm. Dedimki heralde arabayı parkederken otaparkçılar düşürdü.
10 dk kadar arabayı ısıttım camların buğusunu çözdüm,Tam 10 metre gittim otapark çıkışına geldim, baktım benzin deposu nerden baksan full gibi. Allah allah dedim acaba ibremi hatalı gösteriyor.
Arkadaş bu arabanın anahtarlığı seninmi dedi baktım değil. Hemen inip plakaya baktım araba benim araba değil
Arabasını kullandığım arkadaşta belki bu foruma üyedir.Artık kusura bakmasınÜmraniye Finansbank Genel müdürlüğünün yanındaki otoparkta oldu olay.
Arabayı karıştırmamak mümkün değil; Arabanın dış regi, iç rengi, otomatik vites oluşu, hatta ve hatta skydoom bile var benim arabanın ikizi bir tek plaka farklı yaaa.
Böylece 10 metre kadar arabayı götürdüm , ama arabanın ısınmasını beklemesem eve gitmiştim kesin))
Bu arada sizde dikkat edin bu sıralar nereye baksam evo görüyorum sizde arabaları karıştırmayın.
Yer imleri