42 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Karar veremedim yardım lütfen..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    halil aticklk
    armani_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Bİr 106 GTI kullanıcısı olarak(2 sene) benim yadırgamam bir vectra dan ise daha normal sanırım?_? :=) son 1 haftadır deli gibi okuorum ark.ların yaptığı yorumları ,bende 2-3 ay içerisinde kısmetse punto alacağım gibi görünüoo.kararsız kaldıklarım Grande Punto- Peugeot 207 (307) - opel corsa (yeni) ...
    ark.larımdan yardım almak istiyorum,sizce hangisi : ortalama 2 günde 100 km .yapıyorum işe gidip geliorum,2 senede 40.000 km yapmışım.we dizel düşünüyorum,we konfor artık..2 sene ;koni kit ile alçak mod lu arabada seyir etmek yordu beni..120 bg.fabrika çıkışı aracım mod.lerimle 140 bg oldu,güzel oldu ama ya yakıt? ya konfor? günümüz ekonomi dewri kazandığım parayı benzine wermek istemiorum,biraz araştırma yaptım insanlar senede 30.000-40.000 km.yapmıyosanız dizel araba anti-ekonomiktir demişler?? sizce de böylemi??ben aksini düşünüyorum,bir kere 500 ykr war benzinle mazot arasında herşeyi geçtim,30.000 -40.000 km.senede ne ayak ?_? :=))yardım lütfen: 1.3 MULTIJET 16V
    90 HP
    Dynamic / Emotion düşünüyorum,aralarındaki fark emotion da nerdeyse her şey war

15" alüminyum jantlar
    Chrome Shadow iç kapı kolları
    Sürücü tarafı tek dokunuşla kapanabilen ön camlar
    Sıkışma sensörlü elektrikli arka camlar
    Arka okuma lambası
    Aydınlatmalı makyaj aynaları
    Kapı içi aydınlatmalar
    Bagajda 12 V priz
    Eşya gözlü ön kolçak
    Elektrikli bel ayarlı sürücü koltuğu
    Park sensörleri ( ?_?_?_)
    Ön Yan hava yastıkları
    Üçüncü arka kafalık
    sitede bunlar yazıoo acaba emotion için hepsi doğrumu?2.000 ytl fark wermek değermi bunlar için..?_? bence değer :=) ama siz değerli punto kullanıcılarınında fikrini almak istedim..özür diliorum konu içinde konu oldu afedersiniz...birde 15" jant istemiorum 16" alüminyum jantlar nasıl ?_? yoksa sürtme problemi olmazsa momo korse felanmı düşünülmeli yaysız ama!! artık modifiye ile ilgili bişi duymak istemiorumm mazur görğn 106 beni epeyce tatmin etti bu konuda ..ben sadece görüntü olsun istiorum..185/65 R 15 >> 195/55 R 16 ?_? ya da 205/45/17 momo corse ?_?ortalama 900 ytl 16" fark werene kadar dynamic mi alsam da onamı momo yapsam ?jant we görünüm içinde bu özelliklerdende wzgeçmek kolay olmasa gerek??beni araçta we forumda etkileyen en önemli faktör yakıt..örn: Şehir dışı (manuel= 3,9 / 3,8 ..çok deli bir cimrilik bu ,9,7 lerden sonra:=)
    Dynamic or Emotion ?_?
    İsmim ibrahim ark.larım ben sizi nerdeyse tanıorum sayılır,ne olur rica ediorum yanlış yerde açmışsın konuyu keşke kendini tanıtsaydın yapmayalım..bilginize tecrübelerinize tawsiyenize ihtiyacım war..yardımcı olursanız müteşekkir olurum olmazsınız canınız sağolsun...
    p.s. [ skydome ne kadar ytl ? ]
    ilginize teşekkürler...

armani_
    GTI In Lowe...

Halil Safyürek
    GalataSaray learner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    48 GS 995
    Edilen teşekkür: 61

selamlar ibrahim;

emotion kullanan biri olarak verdiğim paraya değer diyebiliyorum.

---anahtardan açılıp kapana camlar(çok acayip yararlı),
    ---döşemeler de farklı.
    (varsa devam etsin arkadaşlar)

-17" orjinal jantlar var. sürtme olmaz. başka marka takanlarda var sorun yok. değiştirmek sana kalmış. emotiona alırsan 15" standart zaten. orjinal 16"-17" ile değiştirirsen fazla fiyat farkı ödemezsin. yoksa yeni jant+lastik aman aman.
    -arka camsensörleri çocuklar için yaralı olur.
    -elektriikli bel ayarı gerçekten muhteşem.
    -arka park sensöleri yardımcı oluyor mutlaka.
    -ön yan hava yastıkları güvenlik için kesin lazım.
    -arka kafaflıklar arkadan çarpmalarda arka koltukta oturanların boyunlarını koruyacaktır bence gerekli.

eğer fazla paran yoksa bunlara vereceğin paraya dynamic dizel almanı tavsiye edebilirim. hemde jantları da değiştirebilirsin rahatlıkla.

skydom 2000ytl cik.

tercih senin... ama pişman olmazsın pişman olmazsın pişman olmazsın pişman olmazsın pişman olmazsın pişman olmazsın

halil aticklk
    armani_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

öncelikle yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim adaşım halil..bilgiler benim için çok önemli,karar aşamasında olmak zor bi durum jant lara baktım donanım listesinde 15" standart 16" opsiyonel sunmuşlar eminmisin 17" jant olduğuna opsiyonel,belki listeye koymamışta olabilirler..skydom ise sanırım wazgeçicem 2000 ytl çok birde en çok elekrikli bel ayarlı sürücü koltuğu fonksiyonunu çok sewdim, ortalama gün içerisinde 1 saat minumum trafikteyim uzun yoluda düşünürsek hayli işe yaracayacak son ekleyeceğim madde cruise control,keşke onuda dahil etslerdi standart donanıma okuduğum kadarıyla 170 ytl civarında yazmış fiyatına ark.lar..olmazsa serviste o da takılabilir..yakıtıda belli km.den sonra şehir içi 4,8 şehir dışıda 3,8 lere düşürebilirsem benden iyisi yok :=)
    tekrar ilgine teşekkür eder..hayırlı ,emniyetli sürüşler dilerim..
    kazasız belasız inş..
    sewgiler...
    кяαℓℓαя уσккєη ¢σşαя ѕσутαяıℓαя.. кяαℓℓαя уσккєη єƒєℓєηιя çαкαℓℓαя; кяαℓℓαя мєкαηα gєℓιη¢є αуαgα кαℓкαя кöρєкℓєя..!

Halil Safyürek
    GalataSaray learner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    48 GS 995
    Edilen teşekkür: 61

bu adreslerde daha önceden bahsedilmişti yararı olur.

https://www.grandepuntotr.com/forum/...hlight=17+jant

https://www.grandepuntotr.com/forum/...light=aksesuar

resmi ise;