evet.bunu daha önce birkaçkişidn daha duydum .multijet için baımlı ise hekes problem olmz diyor.yani bu sitede böle konuşuluyor.ancak.100 binden sonra hastalıktan kaçar gibi kaçıyor insanlar araç dizel olunca...
multijette km çok takılmayın.ben 194.000 km kullandım mj motorumu tık demedi.alan kişide gönül rahatlığı ile aldı.
evet.bunu daha önce birkaçkişidn daha duydum .multijet için baımlı ise hekes problem olmz diyor.yani bu sitede böle konuşuluyor.ancak.100 binden sonra hastalıktan kaçar gibi kaçıyor insanlar araç dizel olunca...
arac satmak icin Bursaya gitmek lazim o zamaninsallah en kisa surede gonlunuze gore bir arac bulursunuz..
arz-talep
siz düşük km olsun diyosunuz(ki bence aracın bakımlı ve ağır kazasız olması daha önemlidir) yüksek km almıyorsunuz.peki multijet alan kişi-şirket niye alıyor?km yapmak için. normalide bu.
istek düşük km olunca galerilerde km düşürüp veriyor.hemde düşük km fiyarına.alan razı satan razı.gidin otopaarına 150.000 km üstünde araç bulmak zordur.10 yaşında bir araç yapması lazım değil mi?
sözün kısası kendi kendimizi kandırıyoruz.sonradan bunada inanıyoruz.
(ben puntomu 173.000 km de iken aldım.alırken motora baktırmadım bile.birmoto tel açtım plakayı verdim.komple bize gelmiş dediler.ok dedim aldım..)
173 bın km de bır araccın motorunda sorun olmadıgını duyunca 84 bındekı bır aracı hemen alasım gelıyor acıkcasıı.bırazda sans ısı bu ısler bakalım kısmet yaa.arstıracagım bıraz dahaa
arabanın durumu önemli bence belki bu arabayı 17yede alırsın ama 2 ay sonra 3-4 milyar masraf çıkartır sana önemli olan iyi durumda bi arabaya o parayı vermek. tek düşünmen gereken bence boyası. bende bursada fiyatların d
şmesini bekliyorum bayramlar geçsn dedk yılbaşını bekleyelm diyoruz şimdide
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
biniciyseniz boya olsun arabada ne olacak sanki sıfır arabada yokmu boya ilginç ya araba temiz olsun yok alıp satacağım diyorsanız o ayrı gidersin araba alırsın boya darbe yok tamam iyi güzel ama motoru zayıfsa araba döküntüyse ne olacak sonra bir araba parası ver sanayiden çıkma.bizde orjinal honda vardı arabayı 1 haftada harita gibi ettiler 3 gün uyuyamadım e napacam bu arabaya çiziklemi bineceğim gider komple bi daha boya attırrım çünkü ben biniciyim bana boyası değil aracın düzgünlüğü önemli.
valla bayram gecsın yılbası gelsın bılmem ne derken araasız kaldık yavv)yarın bi pazara çıkıcam bakalım hayırlısı.aslında bayramdan önce buldum bitane 19500 e verecekti.07 model 57bim km.kırmızı hemde.fakat direksiyonda servo motor problemi vardı araçta
sahibinede gösterdim.bakalım arayışa devamm
2006 grande punto fire dynamıc 66000 avuç boyasız lpg lı kırmızı aracımı 17500 e werdım.... gerısını sen dusun.... pıyasada cok punto war hele actıve ...dolu... o paralara daha az darbelı dynamıc 75 bg rahat bulursun belkıde 2006 ustu olur![]()
volkan bey ben sıze aracı verecektım ama ıstanbul sıze uzak geldı.ben belkı bır abımıze arac almak ıcın hafta ıcı bursaya gelecegım yanı..aracı nerede uygun bulursanız alın bence..bır an once keyfını surersınız..
Benım aracda satılık abi
2007 active izmitten![]()
Hadi Abisi .)
acıkcası su an satmayı dusunmuyorum.ama yınede bulacagım evın durumuna gore degısır tabıkı..bencede acele etmeyın.ocak subat gıbı hepten uygun olur.hayırlısıyla guzel bır punto alırsınız ınsallah..
arkadaslar 18500 e son verırım dıyor satıcı.?alınmaz mıı?ne dersınızz?lutfen yorumlarınızı beklıyorumm
acikcasi aracta bir sorun varmis o yuzden gelme isi yatti.18500 vallahi kotu bir rakam degil.araca bir bakin,gosterin begenirseniz ufak bir pazarlik daha yaparak alabilirsiniz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri