herkese merhaba arkadaşlar
allahından bul birmot bornova başlığıyla konu açıp sorunumu sizlere anlatmıştım araç 4 gündür serviste ve hala birmot sorunu çözemedik vs. dedi araç değişimi için teklif sundular . benim aracım 2011 1.3 active multijet 75 hp'di 5 bin km yol yapmıştım aracımı 28.500 e saydılar ve geri ne isterseniz alın dediler ben de punto evo dinamik 1.3 multijet skydome + asist kit aldım üzerine 5.500 tl verdim. birmot istediğimi verdi bana bu sefer ama yine allahndan bul birmot bornova :=)
bide aracım siyahtı ama bu sefer beyaz aldım skydome fln da olduğu için sizce beyaz tercihimden pişman olur muyum ?
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler
en iyisini yapmışsın.. beyaz güzel bir renk skydomelı süper oluyor.. güle güle kullan...
guzel secım olmus.gule gule kullanınız..
iyi paraya geri almışlar ...
Beyazzzzzz offfsüper
![]()
Artık Fiorinolu
evet bir gün önce gittiğimde araçta sorun var takasa sokalım dediğimde bana 24 binden geri alırız demişlerdi ancak onların çözemediği sorunu başka bayi 1 gün sonra çözünce hemen tofaştan destek istediler ve fiyatı öyle yukarı çektiler
2 defa siyah kullandım hem grande punto hem de evo ama bu sefer nişanlımın da ısrarlarıyla beyazı seçtim skydome olayı beyazda daha bi şık durur diye düşündüm
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri