Evet özellikle 7-8 binden sonra çok açılıyor motor. Geri giderken ben pek bir eksiklik hissetmedim aslında. Ama genel olarak motor tatmin ediyor ki eski arabam 97 Corolla 1,6'ydı.
Evet özellikle 7-8 binden sonra çok açılıyor motor. Geri giderken ben pek bir eksiklik hissetmedim aslında. Ama genel olarak motor tatmin ediyor ki eski arabam 97 Corolla 1,6'ydı.
Öncelikle aracın hayırlı olsun
yanlız sen de tahmin ediyorsundur ki motorun ne kadar açılırsa açılsın eski aracın palio 1.6 gibi gitmesi için turbo takılması lazım.
palio 1.6 16v 975 kg 103 hp 145Nm tork.
starjet in max torku 125 Nm.
1.6 motorun adınında tork motoru olduğunu biliyorsundur.2500-5500 arası max torka yakın bir tork ürettiği için 5 kişi de binsen klimayı sona kadar açsan bayılma olmaz.
zamanla starjet in performansına alışırsın.değişken subap zamanlamasını kullanman için mutlaka 4000 devir üstü kullanmak zorundasın.çünkü bunun dışında ecu ekonomi yapmaya ayarlı.yani tam gazda versen bildiğini okur.bu yüzden starjet rakiplerinden düşük yakıt tüketimine sahip 6. vites avantakjı da cabası.
özetle palio 1.6 gibi gaza tepki bekleme 4000 devir üstü yeterli performans,altında da ekonominin keyfini çıkar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri