limitleri biraz zorlamakta fayda var![]()
limitleri biraz zorlamakta fayda var![]()
1500 KM lik yolu 5-6 kez tek seferde yaptım. normal şartlarda araç hiç yormuyor. ama biraz limitleri zorlayayım dersen hayal kırıklığına uğrarsın.
zira ne kadar basarsan bas istediğin hızlara ulaşamazsın bu araçla. ben ulaşamadım. onun için hiç kasmadan gitmekte fayda var. 140-150 yi rahat görüyor buda yeter zaten.
cuma günü bende eskişehirden konya adana üstü kahramanmaraşa gideceğim. 120 yi pek geçeceğimi sanmıyorum açıkçası. zaten ogs de yok otobana giremeyeceğim![]()
Konu sancak26 tarafından (10/11/2010 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.
konuyla alakası yok ama enerji içeceği demişken belirtmek istedim çok fazla yanınızda bulundurmayım hatta hiç içmeyin derim ben istisnai durumlar olabilir ama içmemekte fayda var çünkü bu tür içecekler kanın yapışkanlık özelliğini ortadan kaldırıyor su gibi bir kan vucutta dolaşmaya başlıyor kalp daha hızlı çalışmak zorunda kalıyor beyine daha fazla kan gidiyor v.s. v.s. kalp krizi riskini arttırıyor kısacası bu![]()
Dikkatli,temkinli gidin..Ama yapıştırın da tabiki,120-130'u görün![]()
Arkadaşlar gerekenleri söylemişler. Kazasız, belasız hayırlı yolculuklar. Sakin sakin ilk seyahatin keyfini sürün bence. (70-80 ile de gitmeyin tabi)
![]()
![]()
arkadaşlar bayram trafiği yoğun olur her bayramda çok fazla kaza oluyor aşırı hıza gerek yok yavaş gidip gelin kendinizi düşünmezseniz bile karşınızdakileri düşünün herkesin ailesi var bekleyeni var kimse ağlamasın üzülmesin lütfen dikkat..!
hız denemelerinizi boş yolda trafiğin yoğun olmadığı yerlerde yapınız bu da bayram trafiğinde mümkün olmayacaktır..
hayırlı yolculuklar. bence 200 zorla hatta 240 filan dene![]()
uzun yola çıkacaksanız bir tane Würth Commonrail Mazot katkısı almanızı tavsiye ederim.
(Aracınız multijet ise).
Ben de Datça yapıcam; toplamda 1700 kilometrelik parkur beni bekliyor![]()
dün haberlerde ankarada sanırım bir kaza haberi vardı, arabanın ne olduğu bile anlaşılmıyordu... hatırlatmak istedim
Erdem arkadaşımız 200 demiş ama o hız zor bayramda..Ama zorlamakta fayda var 180-200'ü![]()
onu şaka olarak söyledim tabikibayramda 120 km geçmek intihar etmek gibi bişey. aman ha yolda her türlüsü var zaten bayramlar en çok kazanın olduğu dönemler. sağdan sağdan gidelim. geçen 2. köprü yolunda sol şeritte öneme kaza yapmış araba çıktı sağ şeride kırdım yanımdaki arabayı biçiyordum
karayollarının sitesinde şöyle bi duyuru buldum. DuyuruDetay
benim otoyolu kullanacağım tarihte nakit gişeleri hala açık olacakmış. inşallah yanlış anlamamışımdır.
Herkese iyi yolculuklar... dikkatli gidin dikkatli gelin...
Dümdüz git . Dikkat et hatalı sollama yapma sollamalarda şüphe varsa içinde herhangibi bir sakın sollama nedeni ise bir sıkıntı görmesen zaten içinde şüphe olmaz. En önemli hatalı sollamada ve makasta kalma. Kamyon,tır ve benzeri büyük araçlardan uzak dur, hadi hayırlısı.
Merhabba benim fikrim ise ilk motor yağı değişene kadar aracı fazla zorlamamakta fayda var sonuçta motor içinde yağ ile birliklte motordan içinden kopan kılcal metal parçacıkları vardır ki bunlar zaten filtrede toplanır sorun yok ama bence 2000 ile 2500 devir aralığında gitmen (artık kaç km ye denk gelirse) hem ekonomik açıdan hem motor sağlığı ve senin sağlığın açısından faydalı olacaktır iyi yolculuklar
sana öneri yavaş git...
selam abiler.bende grande punto veya punto evo almayı düşünüyorum ama motor seçeneklerinde 1.6 motorlusunu göremedim ? 1.4 gitmez diyorlar hem 1.4 77 beygir çok az bence 2005 model arabada bile 105 beygir var.2005 model dedıgım hyundaı accent.punto ise 2010 2005 model araba 2010 model arabayı geçicekmi yani ? ya ben arabadan hi anlamam askerim zaten su an lütfen yardımcı olun abiler punto alsam başıma bela olurmu ? masraf açarmı ? benzinlisini alsam çok yakarmı ? yardım lütfen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri