bence stickerlar ucretli olmali, kargo dahil 10 tl. hem donen kargolardan zarar edilmez, hem de gereksiz siparisin onune gecilir. Zaten 7-8 lira kargo odeyen 10 lira odese bir sey kaybetmez. askere gidiyorum diye talep edemedim ama camimda olsun isterdim, trafikte stickerli arkadaslari gorunce imreniyorum![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bir ara görüşüp okey almak isterim... Size ulaşabileceğim telefon varsa erdi görüşmek isterim bu konu hakkında yada mehmetlede görüşebilirim nasıl uyarsa... Benim telim 0 532 673 99 05
Benim fiyat aldığım ve yaptırmayı düşündüğüm sticker modeli serigrafi baskı dediğimiz şekil yani şuanda kullanılandan farklı... Nasıl anlatsam araba firmaları araçların arka camlarına reklam için sticker yaptırırya o şekilde... Ben şeffaf capışkan üzerine beyaz baskı konuştum ve ebat şuankiyle aynı olucak...
Seve sevede bu işle uğraşırım... Bastırdıktan sonra bölge sorumlularına gönderirim...
sizin dediginiz normal serigrafi baski evet, ancak bildiginiz gibi bizim sticker o sekilde degil.
normal bilgisayarli makinede oracal folyonun kesimi yapilip, bosta kalan folyonun temizlenip, uzerinde seffaf transfer bandi yapistirilmis sekilde teslim almamiz lazim
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
biliyorum bizim sticker şeklini esas kendi mesleğim reklamcı olduğumdan plotter ile folyo kesimi pahallı olur genelde... Esasında serigrafi baskı stickerlar dış etkenlere karşı hem daha kullanışlı hemde daha hoş durabiliyor... Benim nacizane bir fikrimdi... Hem hesaplı olur hemde hoş olur manasından...
Teşekkürler...
orçun bende nasıl sevinmiştim![]()
Kardeş seligrafi görünürlüğü dikkat çekiciliği folyodan zayıf birde yanındaki seffaf noktaya el değdininde elin izi kalıyor zamanında bunuda düşünmüştüm ama pek hoş olmadı o yüzden vazgeçmiştim .. yinede teşekkür ederim kardeşim ilgine alakana ,forum için çaban pahabiçilemez![]()
Selam arkadaşlar, Sticker talep listesinde ismimi yanlışlıkla iki defa kaydettim sanırım. Birini iptal edebilirmiyiz. Teşekkürler...
şayet ölçüleri verirseniz amcamdan fiyat alabilirim bu işleri yapıo kendisi saygılar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri