125 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Punto alım fiyatlarımız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı shadow_dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    grande punto piyasaya 'baby maserati' sloganıyla çıktı gerek dizayn gerekse motorları ile gerçekten oldukça başarılı bir model. Yalnız fiat'ın ailenin bütün modellerini birbirine benzetme politikasının kurbanı oldu.

her ne kadar evo iç mekan anlamında daha başarılı gibi gözüksede o ebleh bakan ön görünümüyle kendini de parçalasa grande puntonun yerini tutamaz. Evo sporttan bahsetmişsin, Ertugun puntosunda ki modifikasyon (ki hala gelişme aşamasında) evo sportun tozunu alacak seviyede, kaldı ki fun ve sport donanımlı grande puntolar donanım açısından çok zayıf modeller degil.. bugün evonun baz versiyonuna baktıgında grande puntoda oldugu gibi iç açıcı bi durum sergilemiyor.

Ertug 30 bin lira ve yukarısında punto alanlara yönelik herhangi bi hakareti yok, sadece kendi tercihini belirtmiş ve forumda da fikrini belirtmekte özgür. toplumumuzun fikir beyan edene karşı çıkmak gibi bi huyu var sende bundan nasiplenmişsin sanırım.

Selametle..
    Allahım ya neler var.şu cümleyi biri bana acıklasın lütfen:evonun baz versiyonuna baktıgında grande puntoda oldugu gibi iç açıcı bi durum sergilemiyor.ayrıca benim yaşadığım değil ama senin yaşadığın toplumda bir boş konuşma huyu var.sende bundan nasiplenmişsin sanırım.
    regards..

ersan balkan
    nasre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 53

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahım ya neler var.şu cümleyi biri bana acıklasın lütfen:evonun baz versiyonuna baktıgında grande puntoda oldugu gibi iç açıcı bi durum sergilemiyor.ayrıca benim yaşadığım değil ama senin yaşadığın toplumda bir boş konuşma huyu var.sende bundan nasiplenmişsin sanırım.
    regards..
    Ural boşver dostum sen cevap vericen onlar cevap verecek.
    Bırak onlar için doğru olan bu.
    Biz eşşeklerimizle mutluyuz.Yürü be güzel gözlü eşşeğim benim
    Bak bizim eşşek evo ların resminide koydum. Aksesuarlar TR ye gelmeye başladımı sen o zaman bu eşşeği bir gör bakalım

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı nasre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ural boşver dostum sen cevap vericen onlar cevap verecek.
    Bırak onlar için doğru olan bu.
    Biz eşşeklerimizle mutluyuz.Yürü be güzel gözlü eşşeğim benim
    Bak bizim eşşek evo ların resminide koydum. Aksesuarlar TR ye gelmeye başladımı sen o zaman bu eşşeği bir gör bakalım
    yok ben daha cevap vermicem abi zaten birkaç mesajda aldım bu kullanıcı hakkında fikirlerim tam netleşti. aynen biz takılalım fıstıklarımızla

Shadow Dancer
    shadow_dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 58

yok ben daha cevap vermicem abi zaten birkaç mesajda aldım bu kullanıcı hakkında fikirlerim tam netleşti. aynen biz takılalım fıstıklarımızla
    Burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?

Arabadan ne kadar anladıgın fire motora para vermenden belli, sene olmuş 2010 hala 8 valve arabaya para veriyosunuz..
    Konu shadow_dancer tarafından (09/11/2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?

Arabadan ne kadar anladıgın fire motora para vermenden belli, sene olmuş 2010 hala 8 valve arabaya para veriyosunuz..
    arkadaşım,dikkatine sunarım, aranızdaki söz düellosuna 8v fire motor alanlarıda katıyorsun.öyle bir cümle kurmuşsunki bu motoru tercih edenleri yargılıyorsun.

Daha öncede yazmıştım yine belirteyim,vw 1.6 8v 102bg motorunu halen golf ve audi a3 te kullanıyor.burda meseleyi neden 8v'e indirgiyorsunuz anlam veremedim.

7. Bu mesajı için 3 kişi taneren'ye teşekkür etti:

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

Burada benden mi bahsediyosun? Eger benim hakkımda konuşuyorsan senin benim hakkımda fikirin netleşse nolur netleşmese nolur ? Sen kimsin ?

dedigim gibi bundan sonra forumda sadece insanlara cevap verecegim reel hayatta oldugu gibi.

Shadow Dancer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

dedigim gibi bundan sonra forumda sadece insanlara cevap verecegim reel hayatta oldugu gibi.
    klavyeden yaz tabii kafana göre, zamanında senin gibi yazan artistler reel hayata gelince kaçacak delik arıyordu. uza daha fazla canımı sıkma benim.

ural leanback
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah

klavyeden yaz tabii kafana göre, zamanında senin gibi yazan artistler reel hayata gelince kaçacak delik arıyordu. uza daha fazla canımı sıkma benim.
    hacıhüsref cocuguyuz.numaranı verde hesabını gorelim bu kadar forum üyeside şahit.kabadayılık falan taslamıyorum yanlıs anlamasın forum ama bu kadar ezik,hayatı fasofiso birinede bu söylenir ancakki

sakin karadas
    sakinkaradas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 141

bu mesajını cahilligine veriyorum zira firmaların 8 valf motor üretmelerinde en önemli sebeb problemsiz görülmesidir.arıza sıralamasında 8 valfler daha az arıza verir.örnegin renault (1,5dci) ve vw (akl serisi) nissan (dci)hala 8 valf motor üretiyor.halada satıyor.bugün bir çok insanın aldıgı 2011 megane 3 1,5 dci motorlu araçta 8 valf tir.bu kadar firma tabirinle arabadan anlamadıgı için mi 8 valf üretiyor.burada arabadan anlama konusun bence terse döner.

Shadow Dancer
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı sakinkaradas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mesajını cahilligine veriyorum zira firmaların 8 valf motor üretmelerinde en önemli sebeb problemsiz görülmesidir.arıza sıralamasında 8 valfler daha az arıza verir.örnegin renault (1,5dci) ve vw (akl serisi) nissan (dci)hala 8 valf motor üretiyor.halada satıyor.bugün bir çok insanın aldıgı 2011 megane 3 1,5 dci motorlu araçta 8 valf tir.bu kadar firma tabirinle arabadan anlamadıgı için mi 8 valf üretiyor.burada arabadan anlama konusun bence terse döner.
    standart bir kullanıcı yeni nesil bir motordan ne bekler? yakıt tüketimi, performans, güvenilirlilik.. sen gönül rahatlıgıyla fire motor bunları saglıyor diyebilir misin? ben albeada kullandım bu motoru, yakıt tüketimi şaka gibi, yaktıgı kadar gitse o da içimi acıtmayacak.. 4 kişi bindiginde resmen bayılıyor araba habire vites küçültüyorsun. saglamlık konusuna gelecek olursak yeni nesil motor teknolojisinde yagını suyunu aksatmadıgın müddetçe hemen hemen tüm motorlar rahatlıkla 200k km gidecek şekilde.

1.5 dci makinasından bahsetmişsin benzinli motorla dizeli nasıl kıyaslıyorsun onu anlamadım. cehaletten dem vurmuşsun ama bunun bir kıyas olmadıgını dahi bilmiyorsun.

Ayrıca şunu bi aklınıza sokun benim alınteriyle malını alan kimseye lafım yok. kendi bindigim arabayıda kendi kazandıgım parayla aldım. ama bu eleştiri yapamayacagım anlamına gelmez.

3 kişi bir olup laf yetiştirme psikolojisinde konuşuyorsunuz. benden 5 yaş ufak adam gelmilş bana efelik taslıyor. Ha suratıma bunların hiçbirini söyleyemez o ayrı!. konunun başında efendi gibi yazıp görüşümü bildirdim ona ragmen artistlik peşinde koşanlar var burada.

hadi selametle.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

sakin karadas
    sakinkaradas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 141

standart bir kullanıcı yeni nesil bir motordan ne bekler? yakıt tüketimi, performans, güvenilirlilik.. sen gönül rahatlıgıyla fire motor bunları saglıyor diyebilir misin? ben albeada kullandım bu motoru, yakıt tüketimi şaka gibi, yaktıgı kadar gitse o da içimi acıtmayacak.. 4 kişi bindiginde resmen bayılıyor araba habire vites küçültüyorsun. saglamlık konusuna gelecek olursak yeni nesil motor teknolojisinde yagını suyunu aksatmadıgın müddetçe hemen hemen tüm motorlar rahatlıkla 200k km gidecek şekilde.

1.5 dci makinasından bahsetmişsin benzinli motorla dizeli nasıl kıyaslıyorsun onu anlamadım. cehaletten dem vurmuşsun ama bunun bir kıyas olmadıgını dahi bilmiyorsun.

Ayrıca şunu bi aklınıza sokun benim alınteriyle malını alan kimseye lafım yok. kendi bindigim arabayıda kendi kazandıgım parayla aldım. ama bu eleştiri yapamayacagım anlamına gelmez.

3 kişi bir olup laf yetiştirme psikolojisinde konuşuyorsunuz. benden 5 yaş ufak adam gelmilş bana efelik taslıyor. Ha suratıma bunların hiçbirini söyleyemez o ayrı!. konunun başında efendi gibi yazıp görüşümü bildirdim ona ragmen artistlik peşinde koşanlar var burada.

hadi selametle.
    öncelikle şunu bil performans göreceli bir konudur.senin yetersiz gördügün performans başkasına gayet yeterli gelebilir.demişsinki dizelle benzinliyi karıştırma ne alaka onu anlamadım buradaki konu 8 valf motorlara yönelik.bu teknoloji hangi firmada varsa söylerim.madem benzinliye kıyasla diyorsun.wv passat 1.6 102 beygir.ozaman wv de bişeyden anlamıyor sen anlıyorsun.bu arada bilgi konusuna gelincede 15 yıldır sanayii sitesinde çalışıyorum.halende çalışmaktayım.burada arkadaşlarımla beraber senin aklından geçmeyecek sorunlarla karşılaşılır ve bilgi alışverişi ile problemler çözülür.yani kollektif bir sistem vardır.herşeyi ben biliyorum diyorsan hata yapıyorsun.ayrıca kimse artistlik peşinde degil.burada 8 valf aracı olanlara sen laf soktun millitte cevap verdi.ayrıca burası bir forum hakaret boyutuna girilmedikçe herkez görüşünü söyleyebilir.bende görüşümü söyledim.begenir begenmezsin bu senin bilecegin bir şey ama forum daki hiç bir arkadaşa aracı 8 valf diye farklı bir gözle bakamaz veya bir şey ima etme hakkına sahip degilsin.

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

regards..
    burda boş konuşan sensin..kimseye hırt demedik bi anda yumurtadan çıkıverdin kendi kendine konuşup duruyosun..sen devam et yazmaya bak keyfinede bizden cevap bekleme..
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

16. Bu mesaj için teşekkür edenler: