28 Ağustos 2010'da
punto evo 1.4 dynamic 77hg+asist kit
anahtar teslim fiyatı
28000tl'dir
Printable View
28 Ağustos 2010'da
punto evo 1.4 dynamic 77hg+asist kit
anahtar teslim fiyatı
28000tl'dir
arkadaşım,dikkatine sunarım, aranızdaki söz düellosuna 8v fire motor alanlarıda katıyorsun.öyle bir cümle kurmuşsunki bu motoru tercih edenleri yargılıyorsun.
Daha öncede yazmıştım yine belirteyim,vw 1.6 8v 102bg motorunu halen golf ve audi a3 te kullanıyor.burda meseleyi neden 8v'e indirgiyorsunuz anlam veremedim.
1.2 motor ,fullkit,siyah renk,2011 8 kasım çıkışlı sıfır aracımı 23.000-TL'ye aldım...1. viteste tüy gibi kalkıyor ama onun dışında çok mutluyum..
syg..
Biz arabadan anlamıyoruz ve eşşeğe biniyoruz. Gayette memnunuz düşüncelerinizi paylaştığınız içinde teşekkürler.
EVO 1.3 MJET DYNAMİC GRİ renk 29400(fatura fiyatı) el sıkıştık ,cmts teslım alacagım
bu mesajını cahilligine veriyorum zira firmaların 8 valf motor üretmelerinde en önemli sebeb problemsiz görülmesidir.arıza sıralamasında 8 valfler daha az arıza verir.örnegin renault (1,5dci) ve vw (akl serisi) nissan (dci)hala 8 valf motor üretiyor.halada satıyor.bugün bir çok insanın aldıgı 2011 megane 3 1,5 dci motorlu araçta 8 valf tir.bu kadar firma tabirinle arabadan anlamadıgı için mi 8 valf üretiyor.burada arabadan anlama konusun bence terse döner.
standart bir kullanıcı yeni nesil bir motordan ne bekler? yakıt tüketimi, performans, güvenilirlilik.. sen gönül rahatlıgıyla fire motor bunları saglıyor diyebilir misin? ben albeada kullandım bu motoru, yakıt tüketimi şaka gibi, yaktıgı kadar gitse o da içimi acıtmayacak.. 4 kişi bindiginde resmen bayılıyor araba habire vites küçültüyorsun. saglamlık konusuna gelecek olursak yeni nesil motor teknolojisinde yagını suyunu aksatmadıgın müddetçe hemen hemen tüm motorlar rahatlıkla 200k km gidecek şekilde.
1.5 dci makinasından bahsetmişsin benzinli motorla dizeli nasıl kıyaslıyorsun onu anlamadım. cehaletten dem vurmuşsun ama bunun bir kıyas olmadıgını dahi bilmiyorsun.
Ayrıca şunu bi aklınıza sokun benim alınteriyle malını alan kimseye lafım yok. kendi bindigim arabayıda kendi kazandıgım parayla aldım. ama bu eleştiri yapamayacagım anlamına gelmez.
3 kişi bir olup laf yetiştirme psikolojisinde konuşuyorsunuz. benden 5 yaş ufak adam gelmilş bana efelik taslıyor. Ha suratıma bunların hiçbirini söyleyemez o ayrı!. konunun başında efendi gibi yazıp görüşümü bildirdim ona ragmen artistlik peşinde koşanlar var burada.
hadi selametle.
Arkadaşlar Merhaba,
Fiat bayram sonrasında araçlara %3 zam yapacak bilginiz olsun.
Ben 15 gun once 1.3 Dynamic + Asist Cit + SkyDooM Beyaz Renk 32.000 TL ye aldim. Ama fiyatlar biraz daha dustu sanirim AutoShow indirimi var suanda
2007 1,4 dynamıc 18000
10.11.2010 itibarıyle punto evo 1.3 multijet dynamic start&stop kit skydome özellikli aracı 33bin TL'ye aldım ve sipariş sonrası elime geçmesi (benim için bayramdan önce teslim edilmesi önemliydi) 1 haftayı bulmadı...
yazdığımız mesajı gtünden anladı bazıları yada çekemediklerinden gaza geldiler..biz fikir belirtiyoruz ki doğru bi fikir..göreceli yanlar varmıdır vardır dış görünüm vs kişinin beğenisine kalmış..ama bi astra gtcle punto evo gerçekten karışlaştırılamaz..ilk yazdığım mesajda ne bir şahısa nede aracına hakaret veya aşşağılama yoktur görüldüğü gibi..bizde zamanında fire a bindik..şu an t-jete biniyorum ve gözlemlerimide yazıyorum..şimdi konunun ilk açıldığı mesajları direk olarak aşşağıya kopyaladım..okuyun bakalım takdir sizin..kim boş yere ortalığı ateşe verip boş konuşmuş görelim..kusura bakmayın bu cevaptan sonra bende senin arabana eşşekte derim at da derim bk da derim ;)
buda gelen cevap
oturdugum semtin adını yazmadım cocugu oldugum semtin adını yazdım yoksa zaten benim oturdugum semte bırak yasamayı icine girmeye dahi ac nefesin yetmez.neyse sinirlerim üzerimde zaten fasofisonu cekemem senin varsa bir mevzun ver numaranı halledelim işimizi.bak kim kimi asıyor kesiyor.öyle gölgelerle kıvırmakla olmuyoır bu işler.
tadı kaçıyo konunun artık uzamasın lütfen..yoksa kilit yiyecek..
off agır delikanlısın :) ehliyetide kaptırmışsın ki sinirin tavan yapmıştır şimdi.. agzımı burnumu hoşaf edersin muhakkak.. çok korktum çok içerledim..
Sen daha yeni üyesin Ya sana ne diyebilirsiniz ama cidden yaptıgınız hos degıl, bu forumu sadece siz değil herkes kullanıyor, bayanı var ailesiyle bir giren var bu tarz konuşmalar yakışmıyor sizlere, argo laflar tehdit vari konusmalar... Tahmin ediyorum ki özür dilenir ve bu konu kapanır inş...
öncelikle şunu bil performans göreceli bir konudur.senin yetersiz gördügün performans başkasına gayet yeterli gelebilir.demişsinki dizelle benzinliyi karıştırma ne alaka onu anlamadım buradaki konu 8 valf motorlara yönelik.bu teknoloji hangi firmada varsa söylerim.madem benzinliye kıyasla diyorsun.wv passat 1.6 102 beygir.ozaman wv de bişeyden anlamıyor sen anlıyorsun.bu arada bilgi konusuna gelincede 15 yıldır sanayii sitesinde çalışıyorum.halende çalışmaktayım.burada arkadaşlarımla beraber senin aklından geçmeyecek sorunlarla karşılaşılır ve bilgi alışverişi ile problemler çözülür.yani kollektif bir sistem vardır.herşeyi ben biliyorum diyorsan hata yapıyorsun.ayrıca kimse artistlik peşinde degil.burada 8 valf aracı olanlara sen laf soktun millitte cevap verdi.ayrıca burası bir forum hakaret boyutuna girilmedikçe herkez görüşünü söyleyebilir.bende görüşümü söyledim.begenir begenmezsin bu senin bilecegin bir şey ama forum daki hiç bir arkadaşa aracı 8 valf diye farklı bir gözle bakamaz veya bir şey ima etme hakkına sahip degilsin.
Evet bayramdan sonra Aralıkta artacak fiyatlar diye duydum.
puntı evo 1.4 dynsmic 77 hp granit gri içi bordo asist kit 27 000 liraya aldım fiyat nasıl arkadaşlar
Bence gayet iyi, biz asist kitsiz evo 1.4 start & stop dinamik dualogic için 28400 e anlaştık, ocakta teslim alacağız, para bu hafta sonu ödenecek, fatura 30 yada 31 aralığa kesilip, tescili ocakta yapılacak.
Merhaba :1,4 105 metalik beyaz iç bordo daynamic spk-ak-pk-17.jant 32400tl. Araçı 22 ekim 2010 da işaretledik .italyada 10 gün gibi bekledim ama deydi 1kasım 2010 da aracı çanakkale lapsekiye evime getirdim. 3kasım 2010 da plakayı çıkardım .bu aracı aldığıma sevinıyorum ailcek mutluyum.teşekkürler.
punto evo 1.3 dynamik AK+skydome 32.000
Grande Punto 1,3 Multijet Active Beyaz Renk Bandrol ve Trafik Sigortası dahil 27.000 TL
Geçen hafta Perşembe günü Zinzirlikuyu Birmot'tan, Punto Evo 1.4 Fire Dynamıc+Skydome 27.750 tl ye aldım.
Gerçi ben aracı kasım sonunda aldım ama yine de yazayım. Ankara Kartaş'tan GP'mu, kasko hariç (kasko 950) 24600'e aldım. İçi bomboş tabi... :D
Punto evo 1.3 dynamic + s&s + spk + a k + pk + bmk anahtar teslim 33.600tl ileri teslim nasil fiyat?
evo 1,3 multijet dynamic startstop , skydom siyah renk konsollar bordo 33.000 anahtar teslim bugün anlaştım, ortalamayı yakalamışım gibi :)
Öncelikle Başlık Gerçekten Yararlı Olucaktır Hem Alan Hemde Alacak Forum Uyelerine.. Ama Su Sayfaya Kadar Gordugum Bır Kac Yorum Gercekten Seviye Sınırlarını Zorlamıs.. Konuyu Dagıtmadan Aldıgım Aracı Bayiyi ve Fiyatı Yazayım..
BAYİ : ANKARA KARTAŞ TEMSİLCİ : DOĞAN ÖZMEN
ARAÇ : PUNTO EVO DYNAMIC 1,3 MJET 16 V 75 HP
DONANIM : SKYDOME + ASIST KIT
FİYAT : 30,400
NOT : OCAK BANDROLÜ DAHİL , KOÇ AİLEM İNDİRİMİ UYGULANMISTIR..
TESLİMAT 5 OCAK 2011
YENİ ALAN HERKESE HAYIRLI UGURLU OLSUN
hayırlısı olsun