babamı ikna edemiyorum, bu kadar iyi niyetli olamaz bir insan halen boynu agirarark dolanıyor ortalıkta, makine be oglum bunlar biraz sans isi ne yapalım baktık olmuyo degistiririz ben servise getiririm garantiden yaparlar diyor![]()
babamı ikna edemiyorum, bu kadar iyi niyetli olamaz bir insan halen boynu agirarark dolanıyor ortalıkta, makine be oglum bunlar biraz sans isi ne yapalım baktık olmuyo degistiririz ben servise getiririm garantiden yaparlar diyor![]()
Arkadasım baban bır hava yastıgının 2000 tl oldugunu bılmıyor galıba senın hava yastıkların 4000 tl kaskodan yaptırır ısen hasarsızlık gıder bır sonrakı kasko yenıletmede guzel bır fıyat cıkartırlar yada yapmak ıstemeye bılırler veya senın cebınden 4000 tl cıkması gunah yazık bu paraya bende aracın altını vurdum ıkı teker arsındakı demır egılmıs ıyı bır sekılde aırbagler patlamadı ama aırbag sensorlerıne denk gelmesı zor bence kesın teknık bır sorunvar hakkını ara
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri