geçmiş olsun
çok geçmiş olsun... bencede noter tasdikli bir bilirkişi raporu alıp dava açabilirseniz kazanırsınız gibime geliyor...
geçmiş olsun
konunun maddi yönü bir yana en önemli kısmı güvenlik. durduk yere açılan hava yastıkları insana ciddi zararlar verebilir ve hatta ölüme sebebiyet verebilir. bence sırf bu yüzden konunun üstüne ısrarla gitmeniz lazım. belki kimsenin bilmediği fabrikasyon bir hata vardır. ve bu sizin sayenizde ortaya çıkabilir.
Uğur son durum ne ??
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Geçmiş olsun, son durumu merak ettim bir gelişme var mı?
bence arkadaşların dedığı gıbı ufak darbelerden acılacak bırsey değil hakkınızı arayın kasko felan hıç uğrasmayın son cagre olarak bakın fıat musterı hızmetlerıne sozlu ve yazılı olarak bıldırınız gereklı bılır kısı raporu vs aldıkdan sonra ve gerekırse hukuksal yönden hakkınızı arıyacagınızı söyleyın bakım ondan sonra nasıl ılgılenıyorlar ve sorunu çözüyorlar yetkılıler bu arada çok geçmış olsun tehlıkelı bır surecı kazasız belasız atlatmışsınız
arkadaşlar ben babama gereken açıklamayı yaptım, yurt dışında böyle bir durumla karşılaşanların ne gibi tazminatlar kazandığını vs. babam gitmiş servise, arabanın altını çarpmışsınız o yuzden açılmış demişler araçta 7 bin tl hasar var ve kaskonuz karşılayacak demişler babamda kabul etmiş. Ben aracı tamamen kaldırıp altını inceleyemedim sadece durduğu yerden baktığımda birşey görememiştim. ki en ufak sorunsuz ve yürür halde bir araçtı son haliylede, ayrıca 1. vitesde gittiğinden emin babam. ne kadar ağır darbe alabilirki? 1. vitesde normal bir devirde duvara çarpsanız açılırmıki bu hava yastıkları? hepsini allaha havale ediyorum, babam hatalı çünki kolaya kaçtı hakkını aramadı.
çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın.
Bildiğim kadarı ile airbag sensörleri şasi üzerinde ve çok küçük bir etki ile,belki 15 km/h ile giderken şasinin darbeye mağruz kalması sebebi ile sensörler etki altında kalıp airbag leri açmış olabilir....araçta 7.000 TL masraf oluşu olayın sadece airbag olmadığını işaret ediyor yanılmıyorsam....Kaç km ile gittiğiniz değil sensörlere uygulanmış kuvvet buradaki en önemli nokta...
Çok geçmiş olsun...
(ayrıca aklımda bir soru işareti daha var bu film çekimlerinde falan araçlar resmen rampadan zıplatılıp yükseliyor ve şiddetle yere çarparak iniyor...acaba böyle durumlarda airbagleri devre dışımı bırakıyorlar yoksa farklı tekniklerimi var ??? Garip![]()
![]()
)
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla şaseye gelen darbeler şiddetine bağlı olarak airbagi açabiliyor.
Bi video vardı belki izleyen olmuştur facebook'ta dolaşıyordu bi aralar ama bulamadım şuan; bi jeep garaj gibi bi yerden ana yola çıkarken garaj girişlerinde yerden çıkan mantarlar araç tam üzerinde iken çıkmaya başlıyor ve altan şaseye sürtüyor anında ön hava yastığı açılıyor.Şase oldukça hassas nokta.
çok geçmiş olsun..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri