Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Yardım 0 mı 2.el mi?

Çağatay Koçak
    fawori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 221

Standart Yardım 0 mı 2.el mi?

Arkadaşlar öncelikle herkese selam ben yaklaşık bir aydır araç alıcam ve mantığım bana gp al diyor ve bütçemi buna göre ayarlamaya çalışıyorum.
    Daha önce sizlerle bir konu paylaşmıştım https://forum.grandepuntotr.com/gene...tfen-2-el.html

ama ne yazık ki bu kırmızı dynamic multijet gp 19.000 TL. fiyat tramer sisteminden kontol ettirdim ve 5585 TL. gibi yüksek bir çarpma masrafı çıktı yani araba kazalı ve ilan sahibi kazasız diyor yalan siz olsanız alır mıydınız?
    Neyse ben bugün başka bi araç için görüştüm Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / İLK SAHİBİNDEN BİNİCİYE TEMİZ KULLANILMIŞ ARAÇ sahibinden.com'da
    yalnız bu araca ben 20.500 en son 21.000 TL. teklif verdim sahibi 100-200 TL. den başka indirmem dedi. Piyasa ortada hele ki şu dönemde adam normali 23 24 diyor ama onlar 2008 model bu 2006 neticede verse bugün alacaktım belki 21.500 e bırakır ama abim le sıfır için birmot a gittik 1.2 Active Fire Gp sıfır 23.350 TL nakit veriyorlar 1 haftada teslim ama beni çok sinirlendiren bişeyi var ben parasıyla bu alacağım araca (ESP donanımını) koydurtamıyorum ve vazgeçtim gibi sırf bu yüzden.
    Lütfen değerli yorumlarınız benim için çok ama çok önemli verdiğim fiyat teklifi kötü mü? Sıfır mı 2.elmi? ayrıca esp takıntım var. Teşekkürler.

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

ilandaki arabanın fiyatı sanki bana yiksek gibi geldi.. 2006 model olması sebebiyle.. ama sıfır Benzinli gp ile karşılaştırma.. sıfır mj ile karşılaştırırsan daha iyi olur.. böyle olunca arada fiyat farkı az görünür ama herzaman multijet daha iyidir.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ömer özmen
    ozmenomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 20

bencede dizelden sasma derim sadece kilometresine göre trigeri yeni değişmiş olsun yeter tabi yine her arabada masraf olacaktır. ilandaki fiyat bana da fazla geldi 4milyar üstüne aynı aracın sıfırını alabilirsin. bence biraz daha bekle mutlaka çıkacaktır.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

Alıntı ozmenomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede dizelden sasma derim sadece kilometresine göre trigeri yeni değişmiş olsun yeter tabi yine her arabada masraf olacaktır. ilandaki fiyat bana da fazla geldi 4milyar üstüne aynı aracın sıfırını alabilirsin. bence biraz daha bekle mutlaka çıkacaktır.
    dizelerde triger yerine zincir var diye biliyorum o da 120.000 de değişiyor..

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

bu aracta esp asr guvenlik paketi olmamali.75 hp 5 vites dizellerde yok,6 vites 90 hp liklerde var.21000 tl vermisken,2007-2008 90 hp lik dizellere az bir miktar daha vererek sahip olabilirsiniz..

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ömer özmen
    ozmenomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 20

su anki dizellerde zincir var evet ama bende ilk multijetlerin kayıslı oldugunu duymustum yanlısta olabilir

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

bu ilandaki araçta esp yok esp olan araçta 4 lü düğmesinin sağında asr düğmesi olur
    ayrıca bnda pahalı geldi 2006 model için ama multijeti olanlar piyasayı daha iyi bilir.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serkan Küçük
    serkankucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 410

valla bence de biraz fazla gibi fiyatı ve sıfır araçların fiyatı 25.000-27.000 civarında olduğu için 2. el almaya gerek yok diye düşünüyorum... git sıfır bi M-Jet GP al abicim bence...

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Çağatay Koçak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler fiat ın autoshow kampanyası sebebiyle Gp multijet 28.536 TL. ye veriliyor bunda esp olurmu? Evo multijet 75 hp 30.983 TL. start stop özelklisi ise 31.651 TL. tabii bunlarda esp olur mu? Yoksa paket olarak ek mi olacak? Şu an bütçem 22.000 TL. yi kaldırır şu an bu modellerde 7 Kasım'a kadar %11 kampanya indirimi var ah keşke şu ilandaki Gp yi 21.000 TL. ye alabilsem adam arasın diye bekliyorum 500 TL. daha verip almak yüksek mi olur onu düşünüyorum herhalde onu kesin kabul eder ama?????

Çağatay Koçak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Abim kredi çekmeye yanaşmıyor ama 8.000 TL. çeksem de iyi bir sıfır Gp ya da evo alsam mantıklı olacak gibi yoksa bana 1.2 Active Fire Gp 23.350 TL. ye ama buda bomboş bir araba olacak 3 sene sonra satsam zarar olur gibide geliyor.

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

çağatay 2. elde tanımadığın bilmediğin arabayı almıyacan,bu zamanda 0 km araçta bile boya çıkıyorsa gerisini var sen düşün.

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

NHT ÖZCAN
    ntcn 17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 101

Alıntı fawori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abim kredi çekmeye yanaşmıyor ama 8.000 TL. çeksem de iyi bir sıfır Gp ya da evo alsam mantıklı olacak gibi yoksa bana 1.2 Active Fire Gp 23.350 TL. ye ama buda bomboş bir araba olacak 3 sene sonra satsam zarar olur gibide geliyor.
    Bir şekilde bütçenizi ayarlayıp sıfır almanız sizin yararınıza olucaktır.İkinci el özellikle bilmediğiniz bir araba masraf açabilir.Sıfır bir multijet gp sizin için en uygunu olucaktır.Umarım kısa sürede istediğiniz özellikteki gp nize kavuşursunuz
    İmza kurallarını gözden geçirdim

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Çağatay Koçak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

2. el araç sahipleri beni sıfıra yönlendirmek için ellerinden gelen herşeyi yapıyolar galiba Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / İLK SAHİBİNDEN BİNİCİYE TEMİZ KULLANILMIŞ ARAÇ sahibinden.com'da
    ilandaki Gp daha dün 21.900 TL. di bugün 22.200 TL.olmuş ben eski fiyatı bile yüksek görürken çoğunuz gibi bide zam gelmiş ben artık bu araçtan kesinlikle vazgeçtim beklemeye girdim sizce bu araç satılırmı bu dönemde ? Hemde yeni yıl vergileri kapıdayken mantıklı mı bir satıcı için? ben ailemi ikna edip kredi ile sıfır Mulijet gp tarafındayım bu 1.3 Multijet Gp de dahil olarak Esp olurmu? Demiştim takıntım var bu konuda.

Çağatay Koçak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

İlandaki araç 21 eylül den itibaren yayında bence bu fiyatla çok daha fazla yayında olur model 2008 olsa anlarım ama 2006 yani 5 yıllık bir araca ben bu fiyatları veremem ben 21.000 TL.'yi teklif ettim sahibi kabul ederse parasını o gün verir işlemleri hallederdim siz olsanız daha fazla çıkar mıydınız? bence kimse çıkmaz o fiyatlara.

Çağatay Koçak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri

Esp ile ilgili sorum ben şimdi 28.536 TL. versem esp dahil mi 1.3 Multijet Gp ye?

wolf1965 Wolf1965
    Wolf1965 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 15

ESP G.Puntolarda sadece otomatik vites versiyonunda ve benzinlide standart olarak var,opsiyon olarak sunulmuyor...
    Dizellerde otomatik seçeneğini kaldırmışlar...
    Ve bulduğun fiyat yüksek ,oto show indirimi başladı,daha sıkı pazarlık yap...Tercih senin ama ben sıfır tercih ederim....Kolay gelsin...

26. Bu mesajı için 2 kişi Wolf1965'ye teşekkür etti:

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

arkadasım oncelıle umarım ıstedıgın olur.... 28500 tl bı fıyat war sıfır ıcın ortada... autoshow ındırımı ıcın ben su kadarını soylıım vanda arkadasıma 2 gun once fıorıno emıtıon aldık... autoshow fıyatı 30300 cıktı.... beyın show ve dıl show fıyatıyla 28759 tl ye aldık... anlıycan o ındrım yersenız ındırımı... yemeyın... ayrıca ben sıze sunu onerırırm sıfırı 28500 tl cıwarında olan mjet aracın bır yas ve 20000 km altındakı sevıyelerını24000 25000 aralıgında bulabılırsınız... sıfır alcam dıe 1.4 1.2 aracların fıatına aldanmayın... bır ıkı yasında m jet ısınızı goruur expertız yapılmıs bır arac bulabılırsenız cok daha makbul olur

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ufuk Tukenmez
    Kör Cerrah exixiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    22 NC 346
    Edilen teşekkür: 227

Arkadaşım daha düne kadar bende kendimi 2. El araç arıyordum.
    Daha sonra Edirne'de bulunan Özakıncı Otomotiv çok güzel bir teklif ile karşıma geldi.
    Kendi aracımı alıcak ve üzerine cüzzi bir rakam ile sıfır araç vericeklerdi.

Hesaplarıma göre 2007 model aracı alacaktım daha sonra sıfır için her ay üzerine 150 lira varicektim.

150 vererek kendime şuan sıfır bir GP aldım.

Sonuçta alacağın 2. El aracın elbet masrafı çıkacaktır. O masrafı bence sıfıra ver aracın el değmemiş olsun.

30. Bu mesajı için 2 kişi exixiz'ye teşekkür etti:

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

33510386 ist bagdatlılar cıtroende kırmızı mjet dynamıc 64000 de punto... bu tıp fırmalar sana aracı expertızle teslım edıolar bı bakderım fıatda sana uygunkı bnce bı 500 tl dahada pararlık yap hatta oldurebıldıgın kadar oldur mudur... cunku onlar arabayı aldıkları arkadasa aynı proseduru uyguladılar

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

MUSTAFA YİĞİT
    mgraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 52

2008 active 1.3 mj 96.000 km de 20.000tl verebiliriz isterseniz.2 parça boya var.

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon