0 km de nasıl boya çıkıyor
Alıntı:
taneren Nickli Üyeden Alıntı
çağatay 2. elde tanımadığın bilmediğin arabayı almıyacan,bu zamanda 0 km araçta bile boya çıkıyorsa gerisini var sen düşün.
Mesajını anlayamadım bunu ilk defa goruyorum 0 da nasıl boya cıkıyor TIRLA BAYIYE TESLIMINDE TIRDAN DUSTU DUZELTILDI BOYANDI VE MUSTERIYE VERILDI GIBIMI ???
arkadasım SIZE SORUM VAR ZAHMET OLCAK
Alıntı:
uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı
arkadasım oncelıle umarım ıstedıgın olur.... 28500 tl bı fıyat war sıfır ıcın ortada... autoshow ındırımı ıcın ben su kadarını soylıım vanda arkadasıma 2 gun once fıorıno emıtıon aldık... autoshow fıyatı 30300 cıktı.... beyın show ve dıl show fıyatıyla 28759 tl ye aldık... anlıycan o ındrım yersenız ındırımı... yemeyın... ayrıca ben sıze sunu onerırırm sıfırı 28500 tl cıwarında olan mjet aracın bır yas ve 20000 km altındakı sevıyelerını24000 25000 aralıgında bulabılırsınız... sıfır alcam dıe 1.4 1.2 aracların fıatına aldanmayın... bır ıkı yasında m jet ısınızı goruur expertız yapılmıs bır arac bulabılırsenız cok daha makbul olur
Grande Punto... Elegan çizgiler, güvenlikten ödün vermeden maksimum sürüş konforu ve çok daha fazlası.
* ABS+EBD
* Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları
* Manuel klima
* Direksiyondan kumandalı Radyo+CD+MP3 Çalar
* Elektrikli siyah dış dikiz aynaları
* Dualdrive City fonksiyonlu direksiyon
* Yol bilgisayarı
* Uzaktan kumandalı merkezi kilit
* Elektrikli ön camlar
* Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
* Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
* Kabin içinden açılabilen elektrik kumandalı bagaj kapağı
* Gövde rengi tamponlar
* Asimetrik katlanabilen arka koltuklar
* Far yükseklik ayarı
* ESP+ASR+MSR+HBA+Hillholder*
hİlHolderın yanında Yıldız var sanırım o Opsiyonel bir ozellık demek heralde Bu bahsedılen ozellıkler GP 5K 1.4 FIRE 77 HP BENZINLI ICINDE GECERLIMIDIR MEVCUT ICINDE DIREK VERILEN OZELLIKLER DEGİLMİ ?
yUkarda bahsettıgım bu aracı almak mı mantıklı Yoksa multıjet 1.3 5 KAPILI 77 HP ALMAK MI MANTIKLIDIR ?
TŞK EDERIM SIMDIDEN