çok geçmiş olsun hasan,allah korumuş.
hasan çok geçmiş olsun arkadaşım sıze bırsey olmamış çok şukur,üzüldüm vallahi,tekrar geccmış olsun.
Hasan çok geçmiş olsun..Allahtan sende bısey yok cana gelmesın ..Çok üzücü bir durum elımızden gelen bısey olursa lutfen cekınme...
I ' m c a p u l i n g . . .
Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklısın..
Every action has a reaction on the opposite direction.
Çok büyük geçmiş olsun, Allah daha beterinden saklasın. En sevindirici kısmı size birşey olmaması...
çok saolun arkadaşlar. Şuanda araca talipler var onlarla uğraşıyorum ne kadar yüksek fiyatda satabilirsem benim için iyi olacak tanıdıgınız kazalı araç alan şahıs varsa özelden mail adresini lütfen atın rsimlerini göndereyim daha iyi fiyat veren olursa neden satmayayım.
çok büyük geçmiş olsun hocam size bişi olmamış ya önemli olan o
Konu byspayn tarafından (28/10/2010 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir.
Hasan çok büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çok üzüldüm ya. Sen o kadar özen göster adam gelip pert etsin![]()
Abi Çok Geçmiş Olsun.. Allah beterınden korusun..
Biliyorum Hasan. Her yapılan işte emeğin var. Olsun satmayı düşünüyordun. Her işte bir hayır vardır. Bu vesile ile bravo'ya hızlı bir geçiş yapmış olacaksın inşallah.
Geçmiş olsun arkadaşım!
hemşerim büyük geçmiş olsun, size bişey olmamasına sevindim.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
çok çok geçmiş olsunn
usta geçmiş olsun...
www.antflame.com
geçmiş olsun..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |