Alıntı sabanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ne clio ne focus çok ciddiyim aracım stock ama 1.6 focus ve S40la kapıştım çok zorlasamda sonuçta geçtim ya benım aracıma 1.3 yerıne 1.9 koydular yanlıslıkla yada sizin bahsettiğiniz 90lıklar gitmiyor 2001 E46 320d 136hp bmwyi 100e kadar tokatlıyorum arkadasım yakıcak bır gun arabasını ama ne zaman tabı 120lerden sonra uzuyor ama bu da normal gormek ısteyen varsa ıstedıgı zaman gelsın seve seve gormesıne yardımcı olurum...
ayrıca orçun abi starjete hıc bınmedım ve kapısmadım ama benı gecemeyecegı kanaatındeyım cunku sadece 1.4 16v turbosuz atmosferik bir motora sahıp...
Canım kardeşim haklısın senin aracını şuanda geçemem ama motorun normal 90lık olsa arkamda kalırdın... Evet haklısın aracım 1.4 16 V turbosuz atmosferik bir motora sahibim... Benim dizellerden yani 75 ve 90'lıklardan tek avantajım ne??? siz turbolu olmanıza rağmen 5.300 devir döndürüyosunuz aracınızı en fazla sonra gaz kesiyo dimi?? ben 6.800 e kadar çevirebildiğime göre dip gaz yapıp 6.500 devire kadar aracıma yüklendiğimde ben zaten kopup gidiyorum... Olay bundan ibaret 6ncı vitesim olmasına rağmen bir işe yaramaz... 6ncı vites motoru rahatlatma vitesidir.. Ancan biraz aracınız eğim görürse 6ncı viteste aracınız hızlanır düz yol ve çok az miniminnacık bir yukarı eğim olsun 6ncı viteste araç şişiyor ve anlık tüketimde herşeyi anlatıyor zaten... Tecrübeyle sabittir...
Yanlışım yada yanlış bildiğim varsa düzeltilirse sevinirim...