pmden bir adres rica ediyorum o zaman![]()
pmden bir adres rica ediyorum o zaman![]()
Arkadaşlar çakmaklığın lambası patlamıştı bende biraz uğraştım zarar vermeden söktüm.
https://img824.imageshack.us/img824/...thcakmak01.jpg
adresinden resimden bakın...tarifi değil sadece gözünüzde çakmaklık canlansın diye...
2 çakmağı çıkarın
3 turuncu plastik halkanın içinde aşağıya doğru iki tane bastırmalı pim var ,onlardan birine ince bir tornavida ile bastırın ,turuncu halka ile birleşik olduğu metal halka arasında açıklık oluşacak (en yukarda )oranın arasına bir şeyle kapanmasın diye tutalım sonra ikinci pime tornavida ile bastıralım, çakmağı ısıtan metal mekanizmayı yukarı çekin hemen çıkıyor..
4 turuncu plastik parça orda hala duruyor ,onunda iki tane klipsi var vites körüğü tarafında ve el freni tarafında ,bunlarda körük tarafında olan kuvvetli tutuyor o yüzden el freni tafındakini çıkarmak daha kolay ,turuncu parçayı el freni tarafından yukarı kaldırdığımızda hop elimizde ..
5 çakmaklığa gelen elektrik soketini çıkaralım
6 turuncu parçada siyah klipsin(koruyucu küçük bir parça) altında lambayı tutan duy var, onuda tornavida ile bastırarak çıkarttığımızda lambayı göreceksiniz.
Çakmaklığın alt tarafını görmek isterseniz ilk olarak körüğü çıkarın,
1 önce vites körüğünü yanlarda hafif bastırarak çıkarın hemen çıkıyor plastik tırnaklı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri