konyalilar firarda![]()
konyalilar firarda![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
nerdelerki![]()
terk ettiler heralde memleketi![]()
bi ben burdayım zaten![]()
konya da bi punto sende var![]()
yok yeni bir punto daha var rengi yeşil ama öyle böyle bir yeşil değil resimini çekecem forumda paylaşacam hastaneden bir doktor almış içler acısı![]()
müslüman yeşilimi![]()
Kafa biDüny@
Adem abi cumartesi akşamı için yer ve saat belirleyelim bana gündüzde uyar. Tevfik hocam katılabilecek mi bilmiyorum ama ben konyadayım cumartesi inşaallah.
Bu arada konya da epey punto var ama o bahsedilen yeşili görmedim![]()
mustafa özelden sana tlf no gönderiyorum tevfik hoca daha yok ortalıkta yarına kadar çıkar heralde..
yarın akşam 19:00 saati uygunsa merama çıkarız tavusbabada otururuz
vay hadi hayırlısı foto çekmeyi unutmayın..
hadi bakalim keyifli buluşmalar![]()
Eyvallah teşekkürler bende makine yok ama telden falan çekeriz artık. Tevfik hocamda foruma ugrayamadı ama mesajlardan görüp gelir umarım tavusbabaya.
23 ekim cumartesi akşam 19:00 da tavusbaba restorantdayız...
Hayırlı buluşmalar...
saat 16:30 oldu tık yok kimseden
son 2,5 saat
kenyalılar uyuyor abi![]()
İki kenyalıda olsa buluşmamızı gerçekleştirdik(birde arkadaşım kendisinide puntocu yapıcaz kısa zamanda) Adem abiye buradanda herşey için teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Muhhabet o kadar tatlıydıki saatten haberim bile olmadı her türk erkeği gibi memleketi bile kurtardık![]()
. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum adem abiye ve bu imkanı sağladığı için gp foruma. bundan sonra da inşaallah fırsat buldukça görüşeceğiz. Ufakta olsa şirin ilçemizde de ağırlamak isterim adem abiyi ve katılabilecek diğer bütün arkadaşları. Adem abi birkaç foto çekmişti yarın pardon bugün
ekler sanırım.
iki kenyalı bayaa kalabalıkmışsınız.. Neyse genede güzel geçtiğine sevindim bulaşmanızın...
Resimleri bekliyoruz...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri