yaw kardes ben faturaları gordum ama takip nosu gerekiyo oda yok bizim burası biraz uzak kalıyo ya ondan olsa gerek bakalım bana bugun ulasır herhalde
Printable View
yaw kardes ben faturaları gordum ama takip nosu gerekiyo oda yok bizim burası biraz uzak kalıyo ya ondan olsa gerek bakalım bana bugun ulasır herhalde
Stickerlardan nasıl temin edebilirim acaba.Arkadada üniversitenin stickerı var bakalım nasıl yapıcaz alırsak:)
istanbul için yaşdal ile iletişime geçebilirsin geçmiş konuları okursan nasıl temin ediceğin yazıyor
Sticker banada ulasti. Kaan arabaya yapistirdi. Cok guzel olmus sticker. Tesekkur ederim.
benim de üstte üninin sticker ı vardı bende tam onun paralelinde alta sileceğin üstüne koydum süper oldu sticker eskişehirde haberi olmayan tüm puntocular yavaş yavaş görürü umarım..search abime tekrar teşekkürler
sticker lar süper ya vallaah şahsen ben çok beğendim süper ! ! ! ! !
Sticker işini ihmal etmeyelim. 50 adet daha elime geçmek üzere 50 adet de Search'de var. İstanbul benden isteyebilir.
abi izmir kimden istiyo bunları mümkünse ben bir adet istesem?
Benim sticker haşat olmuş--karını temizledim dağılmış yavvv...
yapıştırırken altında hava boşluğu bırakmış olmayasın yoksa kar bizimkinin üstündede duruyo her hangi bişey olmuyo
sana yenisini gönderirim
arkadaşlar sticker ı bursada kullanan görmedim sizlerden yardım isteyecektim nasıl temin ederim diye ama sağolun programını koymuşsunuz. onu alıp reklamcıda yaptırmaya calışıcam inşallah olur bir an evvel yapıştırırım gp'me :pist:
Yok abi hava falan yoktu yavv,fakat w ler uçmuş,araba kavlamış.
Çok fazla kar yağdı ve sanırım ağırlığı ile sürtünerek inerken götürmüş...
searchandrescue arabadaşıma teşekkürlerimi bildiririm. yapıştırıp resmini koyacağım selamlar saygılar......
arkadaşlar arka cama yapıstırılan stıkırı nerden ve nasıl bulabilirim.
istanbul grup başkanından
tamamda ona nasıl ulaşıcam