buluşma düzenleyip o zaman verelim diye düşünmüştük hem katılım sayısını attırmış oluruz
Printable View
İstanbul stickerleri bu başlıkta.
https://www.grandepuntotr.com/forum/...read.php?t=393
arkadaşlar benım stıcker geldı kargoyla sağolsun searchandrescue teşekürler yapıştırdım çok şik oldu bırde dığer eskı stıckere göre yazıların bıraz buyuk olması da çok hoş olmuşş
burda hazırlanmış örnekten biraz daha büyük harfler okunmuyodu çünki bende büyüttürdüm
Bugün aldım .....emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...(Başta searchandrescue olmak üzere..)
Ben de biraz önce aldım. stickerların hazırlanmasında ve dağıtılmasında (searchandrescue) emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Wallahi ellerinize sağlık bugün gelir sanırım benimkide:):) Çok güzel görünüyorlar
istanbul ve izmir dışından sticker isteyen arkadaşlar bana adreslerini pm atarlarsa onlarada gönderebilirim
Yaw Benİmle Beraber Gonderİlenler Hep Almis Ben Nİye Alamadim Kİ Daha Bunu N Takİp Nosu Varmi Kardes Oradan Takİp Edeyİm Olmazsa
kargo fişleri 3 sayfada ama şimdiye kadar eline geçmiş olması lazımdı
searhandrescue sticker icin cok cok tesekkur ederim .. yapıstırdım bi yarım cm bir cm yan durdu ama cok gusel ..
evet searhandrescue abi çok teşekkürler taktık valla on numara oldu gerçi biraz benimki zorladı bizi ama olsun :D
rica ederim
saygıdeğer gp ci kardeşlerim..bu hafta gece vardiyasındayım..dolayısı ile gündüz sormak istediğim,paylaşmak istediğim konuları rahtaça yazabileceğim.Gündüz çok yoğun oluyor ve foruma girmek için fırsat olmuyor.searchandrescue kardeş, ben izmitteyim stivckerın pdf veya kaliteli bir jpg hali varsa gönderebilirmisin..dışarıda yaptırıp izmitteki gp cilerede ulaştırayım...iyi geceler