Evet arkadaşlar iş durumlarından dolayı biraz geç ulaştırabıldı.
anlayış göstermeliyız.
Yarın kargoya verılmış olacak.
stickerLer searchandrescue tarafından bastırıLdı. şuan haLi hazırda pırıL pırıL bekLiyorLar. yakında kargo işLemine geçiLecek. bu konuyLa iLgiLi biraz sabır
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Evet arkadaşlar iş durumlarından dolayı biraz geç ulaştırabıldı.
anlayış göstermeliyız.
Yarın kargoya verılmış olacak.
way be süper görünüyo.
Arka camı siliyorum hemengerçi ben siliyom o kirleniyo inat ediyo bana.
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
ercen bey benim arka camda hala o senin takmış olduğun teamgrandepunto olan var onu söküp yenisini takarız değilmi
takarız tabi bi ankara buluşması düzenleyelim o zaman hepsine takalım yada buyur gel
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
search arkadaşımıza teşekkür borçluyuz.
iş durumları malum.
kendisi insan hayatı kurtarıyor.
bu çok yüce birşey.
gp stickerleri birkaz gün gecikirse geciksin. hiç sorun değil bence.
önce insan hayatı.
yardımlarından ötürü kendisine tekrar teşekkür ederim.
bana adres gönderen tüm arkadaşlar için kargoya verdim
![]()
Konu searchandrescue tarafından (11/01/2007 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
yurtiçi telnumarası 0312 397 01 43
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
kargo fişleri burda arkadaşlar bana adres gönderen tüm arkdaşlara gönderdim kargo fişlerinde isimleri olan arkadaşlar takip etsin lütfen
![]()
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
Stickerlar yarın elimde olmuş olacak. PM atan arkadaşlara kargo ile veya içerenköy/İmes/Bostancı/Kozyatağı taraflarında buluşup verebilirim.
Baba büyüksünnn,sağolasın...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
ee ya biz
Bana pm atıp adres gönderen arkadaşlara gönderdim kargo fişlerinide tarayıp siteye koydum kontrol edersen seninde ismin var orda
Sticker isteyen arkadaşlar bana pm ile adreslerini gönderirlerse onlarada gönderebilirim istanbul ve izmir hariç
istanbul ve izmire topluca gönderdim
İZMİR : brvhgt
İSTANBUL :
başvurmaları gerekiyo
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
search, abi bi buluşma düzenleyelim de stickerleri alalım..
mühendis tekrar hoş geldin düzenleyelim tabi stickerlenelim bizde
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
benim haftaya çarş muafiyet sınawım war. perş we cuma boşum. sonra niğdeye gitcem. haftaya cuma herkese uygun olur mu ki?
anket açayım mı
biz çalışıyoruz mühendis hafta sonu yapalım sende bi gün geç gitsen olmazmı
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
ok bi gün daha uzatayım ama katılım fazla olmazsa ben giderim.
anket açıyorum..
buarada off topic yaptık baya![]()
Üstad, yarın ya da Cumartesi çalışıyor musun? Sakıncası yoksa iş yerine uğrayıp alayım???
Konu erdiyilmaz tarafından (12/01/2007 Saat 08:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kod hatası gideriLdi.
bir buluşma yapıp alsak ercan abiden olmazmı ankara buluşmasında alsak 20 ocakta ki ercen abi yapıştırsa ben pek becerememde yamuk olur gibi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri