Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Evonuzun kapıları hep böyle mi?

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı aracamı biniyoruz acaba.bence aracın en güzel kısımlarında biri inanılmaz sessiz olmasıda
    benzinli olduğu için olabilir mi ?

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

benim arabayı hergün bu forumu okudukca dinliyorum kusur arıyorum bazen ses geliyor hepsini buldum sonradan taktıgım naviden ,bluezenden ,emniyet susturucunun içinden, torpidoya koydugum şarj aletinden nufus cüzdanından ,kolumdaki saatten ,anahtarlıktan,küllükten,iç aynadan vurursanız hafif ses geliyor, companentler taktırdım ön sag kapı içinden gelen sesler... bizim şehir içi yolları bozuk camlar kapalı müzik kapalı klima kapalı testlerim bunlar... aracaın içi inanılmaz sessiz buda en ufak sesi duyabilmemize yol açıyor.. ve ben eminim ki bu sesler bazı arkadaşların dedigi gibi artacak özellikle bozuk yollarda ama bu diger araçlarda da geliyor.punto ya özel bir durum degil. bizim tek sorunumuz araç ufak tabiki sarsıntı boyutlara göre kasislerde daha çok olcak. dogru orantıda da sesde daha çok olacak..

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erkan yiğit
    bybloos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    44fv225
    Edilen teşekkür: 1

dostum aynı sorun bende de vardı ve servise götürdüm o sorun araç içindeki hava basıncından kaynaklanıyormuş camlardan birini hafif açıyorum sorun kalmıyo.

uğur cin
    ucin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı bybloos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum aynı sorun bende de vardı ve servise götürdüm o sorun araç içindeki hava basıncından kaynaklanıyormuş camlardan birini hafif açıyorum sorun kalmıyo.
    olabilir mantıklı aslında

Mehmet Ali ..
    makeles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 240

kızgın olunca çok rahat kapanıyor emin ol..

mustafa kozan
    mstfkzn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 26

Foruma üye olduğumdan beri takip ediyorum evo'nun sorunlarını en çok ses ön plan çıkıyor. aracımı teslim alalı saatler oldu (kullanım klavuzunu okumakla meşgulum bu saatte ) ve test sürüşünde gp kullanmıştım motor 1.4 77 nasıl diye inanın aracıma bindikten ve sadece 70 km yaptıktan sonra arac hakkında yorumlarım söyle;
    1. Konu kapı olduğundan ve aracı almadan ve sonrasında özellikle kontrol ettim. Aracın bütün kapılarını kapatmak için kesinlikle çarpmak, sert kapamak gerekmiyor. Özellikle ön kapılar hafifçe ittiğimde bile kapanıyor arkaları birazcık hızlı kapatmak yetiyor.
    2. Araç gerçekten çok sessiz, motor sesini duymak için epey devirli gitmek lazım ki o halde bile motor sesi çok az.
    3. Stabilize yola geçince tabi ki lastik sesi alıyor ama bana göre çok çok iyi. Bu arada lastikler bridgestone. michealin de biraz daha az olacaktır tahminimce.
    4. City modu harika. aldığımda açıktı yarın birde kapalı deniycem. Direksiyonun tepkileri uzun yolda gayet iyi birazcık ani tepki veriyor sanki ama sürüşü gayet rahat.
    5. Yokuşta çekiş düşüyor(4 kişi iken) tabi halk diliyle kaptırarak girilse bu sorun ortadan kalkar. ( aşırı dik yokuşlar haricinde) ama sorun etmiyorum vites düşürmek zor birşey değil benim için.
    6. Cruise Control ve kararan dikiz aynası gerçekten harika. Bu paraya alınan bir araçta böyle bir opsiyon olması beni cezbeden sebeplerden biriydi açıkçası.
    7. Öznel olabilir ama ses sistemi benim için fazlasıyla yeterli.
    8. Eminim ki araç içi vs yerlerinden zamanla ses gelecektir. İlçede yaşıyorum ve yollarımız pek iyi sayılmaz. Öte yandan o seslerin gelmeyeceği araç almak için üst sınıf araçlar almak lazım ve iddaa ediyorum Türkiye yollarında onlardan bile ufak tefek ses gelecektir. Netice de kaliteli de olsa plastik vb yerlerden zamanla ses gelmesi normal.
    9. Son olarak 0 araç almış biri olarak aracımdan beklentim beni yolda bırakmaması ve servise gittiğimde ufak tefek te olsa sorunlarımın giderilmesi. En önemlisi de kazasız belasız binmek aracıma. Bu temennim bütün arkadaşlar için geçerlidir.
    Herkese kazasız, sorunsuz, masrafsız sürüşler dilerim.

murat sargın
    murti82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

Kapıyı kapatırken kapıyı fırlatarak kapatma, kapanana kadar elinle ittir, yani kapı tam kapanırken bile ittirmeye devam et. çok hızlı kapatmana gerek yok

Geveze Speedy
    speedy_zie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 19

Standart Kapılar bir senedir hala sounlu

Ben evomu alamı tam bir sene olacak ama kapıların kapanmama sorunu bende hala devam edyor. Her seferinde gayet hızlı kapatmama rağmen. Ancak bir arkadaşın da azdığı gibi kapı kapanana kadar elinizle kapama işlemine devam ederseniz bazen sorun olmayabiliyor.
    Ama gerçekten evo'mun en sevmediğim yanı kapıları oldu, bir de benzini koklayacağını ümit etmiş olmama rağmen benzin konusunda gayet bonkör olması da kötü oldu tabi )

Sayfa 2/2 İlkİlk 12